Kijk hoe de kit auto’s van Kim Dotcom steelt

Auteur: , 46 Reacties

Kimmie slaat terug! De gewichtige baas van hostingsite MEGA en begenadigd autoliefhebber heeft een video in elkaar gedraaid van de inval in zijn $30 miljoen kostende villa in Nieuw-Zeeland vorig jaar. Een politieactie die later als illegaal werd bestempeld.

Kijk hoe de kit auto's van Kim Dotcom steelt

We zien hoe de compound van Kim Dotcom tijdens de raid volstroomt met politieagenten, politiehonden, en hoe een helikopter van bovenaf toezicht houdt. Er loop zelfs een petje met zwaar geschut de garagedeuren langs. WTF, allemaal om een softwarebouwer in de kraag te vatten, op last van de Amerikaanse overheid.

In totaal werden er 18 auto’s in beslag genomen, HIER te zien op foto. In de remixvid van Kim wordt getoond hoe onder meer zijn roze Cadillac wordt opgetakeld, hoe een Mercedes S63 AMG afgesleept wordt en hoe de Kiwi-cops zijn geliefde Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé – met ‘GOD’ als kenteken – meenemen. Oh, en de muziek onder het filmpje is afkomstig van zijn eigen beukalbum.

Nogmaals, deze hele schertsvertoning, inclusief de “gewelddadige arrestatie” van Kim, was illegaal. Bekijk de beelden op Autojunk.nl, en let me see your fucking hands.
46 reacties

video plaatje is niet klikbaar
@thomcarspotter: Je moet ook het linkje hebben wat erboven staat: http://www.autojunk.nl/2013/06/kim-dotcom-kom-je-buitenspelen
@mdemooistelettervanhetalfabet: weet ik, maar als ze het plaatje van de autojunk video erbij zitten kan je daar altijd op klikken.
@thomcarspotter: Klopt. Is gefikst. :)
Say hello to my little friend, wat een baas!
AB is kennelijk nogal fan van dit figuur dat er klakkeloos propaganda overgenomen wordt?

Hij is niet onschuldig, de inval was alleen illegaal.
@jolig: Die gast deed iets wat moreel onjuist was. Er waren alleen geen wettenvom hem te straffen. Het is dan lastig te zeggen of hij schuldig is.
@ferrari94tr: ja, ik had er nog ‘verklaard’ achter willen zetten.
Hoe dan ook, hij had een handel die gebouwd was op het verkopen van toegang tot illegaal verkregen data. Niet het soort mensen dat hoog op m’n idolen-lijstje komt, hoe smakeloos hij z’n geld ook uitgeeft.
@jolig: Om eerlijk te zijn staat hij wel hoog op mijn idolenlijstje. Ik vind hem namelijk een zeer innovatieve ondernemer die voordat iedereen met downloaden een website ervoor bedacht.
@jolig:

Jij noemt het illegaal verkregen data, ik noem het een pionier die de markt voor was.
@Hupke: Zo nieuw is diefstal al niet meer hoor, beter je bijbeltje lezen.
@jolig:

Haha, diefstal
Bij diefstal moet je iets van iemand afnemen, ne dat doet die man dus niet.
@jolig: Deze inval en behandeling is buiten alle proporties!!
Maar onze Kim is idd niet brandschoon, hij heeft meerdere veroordelingen op zijn naam staan.
En is in het verleden betrokken bij duistere geld transacties etc etc etc
@jolig: Gaarne niet zo naïef wezen. Illegaal verkregen data? Dus die jongens van de Pirate Bay zijn dan ook schuldig volgens jou?

Kim dotcom was gewoon slim bezig, maar kreeg geen kans om zijn handel te legaliseren. Dan maar met machtsvertoon opereren, he!

De VS heeft er zelf er het handje van om plagiaat e.d. af te wijzen. Vraag dat maar aan Mw. Friederike Monika Adsani.
@FrankypankyV8: Ik weet niet waar je naïef vandaan haalt, maar in ieder geval denk ik nog logisch na.
Eerst zeg je dat er niks aan de hand is omdat andere mensen het ook doen (tamelijk grote drogreden) en die onschuldig zijn in jouw ogen. Dan zeg je dat hij zijn handel niet kon legaliseren en dus wel verkeerd bezig was.
@jolig: Ik noemde je naief omdat je niet weet ot wil weten, dat legalisatie is afgewezen door dezelfde figuren die Kim willen aanpakken…
@FrankypankyV8: En dus is het illegaal. Net als wietteelt en pedofilie, ook zaken die ze hebben proberen gelegaliseerd te krijgen.
@jolig: Er is een verschil tussen illegaal houden en illegaal maken!
@jolig: De illegale bestanden werden op megaupload geplaatst door de gebruikers, niet door Kim Dotcom of de firma achter Megaupload. De VS en andere landen zitten achter hem aan met als beschuldiging dat hij dit filesharen zou hebben gefaciliteerd, hetgeen natuurlijk betwijfeld kan worden.

Als ik The Fast and The Furious 1,2,3,4,5 op autojunk upload, vind je het dan ook terecht dat Wouter, Casper & co door popo worden ingerekend (en geslagen en hun auto en bezittingen worden afgepakt) ?
Had dit filmpje al gezien toen hij het op twitter zetten. Blijft een koning die vent!!
Die Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé met ‘GOD’ als kenteken heeft ie van mij cadeau gekregen.
@GOD: Wanneer kan ik die van mij ophalen?
@the-budel-guy:

Van mij part nu hoor! Hij staat trouwens op het paaseiland.
Hij heeft wel iets met Mercedes he..
@thomcarspotter: vind ik niet erg !
Dat is een roze ’59 Cadillac, geen ’57 Chevy.
Quote…WTF, allemaal om een softwarebouwer in de kraag te vatten, op last van de Amerikaanse overheid.

Tuurlijk, bukken maar voor de Yanks. In Nederland hebben ze er ook een handje van. Jammer dat niet meer landen zijn zoals IJsland [stuurden ooit een vliegtuigje vol FBI-mensen terug].

Dan is het niet verbazingwekkend dat deze beslagname achteraf illegaal bleek te zijn.
Het lijkt alsof die Kiwi-cops toch wel héél graag eens een keer een inval wilden doen in het landhuis van een drugsbaron, maar dat die nooit in de buurt waren.

Ook die twee Rambo’s die flink ongemakkelijk en klunzig over het hekje bij de ingang klauteren om de portier opeens een aan te vliegen. Erg pijnlijk moment om te zien.
@carmasterr:

Epic slapstick was dat!!!
Als ik mij goed herinner had Kim ook een CLK-GTR, waar is die Merc?
@toroloco: enkel 2 clk dtm amg’s dacht ik, eentje met nitro zelfs (bijna al z’n amg’s hadden nitro eigenlijk!)! Hij heeft de Ring zelfs eens afgehuurd met Kimi om er wat te toeren…
Jammer.
Ik kan hier uit ophalen dat hij weer vrij komt ofniet? Kim kan geldsom dan toch vragen/schadevergoeding. is dat huis nog van hem? Autos waren geveild toch?
@ronaldddvos: hij zit op dit moment niet vast.
@545e60: is dat huis verkocht dan?
@ronaldddvos: geen idee eigenlijk. Ik weet wel dat de VS hem uitgeleverd wil hebben en dat die zaak nog loopt.
Verkocht. Mooi om te zien, verschrikkelijk om te rijden, naarhet schijnt. Tijdens het rijden hoor je enkel de heel erg aanwezge versnellingsbak whine en dus niet het geluid van die machtige V12…
Kim Dotcom is een held
@Jolig Jij bent toevallig niet Tim Kuik ?
Die roze is een Cadillac Eldorado. Geen Chevy.
Wat lijkt dat vrachtwagentje klein zeg!
@undifined1: ja viel mij ook al op, wat een dikke bak die rolls!
Mooie baas die Dot-Com, live like god…..and f..ck the rest

Ik weet nog toen hij voor het eerst mee deed aan de Gumball race.
3g bestond nog niet, dus had hij iets van 50 x GSM telefoon’s aan elkaar gekoppeld om een fatsoenlijke internet verbinding in zijn auto te hebben …
reactie van Kim op de FBI: http://youtu.be/P-dvRUy0zCU
Wat denkt Kim nou, dat hij nu mensen achter zich kan krijgen?

Man, je bent rijk, je verdiend het dus gewoon.

We gaan demonstreren als er een boompje in de lokale park wordt gekapt, maar als agenten als mongolen lekker los gaan op die rijkaard lachen we erom.
Snap de meerwaarde van dit artikel niet en volgens mij neigt de auteur om Kim ook nog eens recht te praten! Komt er gewoon op neer dat hij muziek illegaal liet distribueren en dat is illegaal.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).