Kijk hoe een Porsche Cayenne ontsnapt aan een crash

Auteur: , 20 Reacties

De man in de volgende video doet 3 dingen verkeerd: hij rijdt als een idoot, hij reageert supertraag, en hij luistert naar Bon Jovi.

In de Oekraine is altijd wel wat te beleven

Rechtstreeks uit de Oekraïne, het zoveelste bewijs dat je in de oude Sovjetrepublieken nog veel te veel totaalmalloten hebt rijden die hun rijbewijs niet waard zijn.

De auto waar de camera op gericht is jakkert lekker door, en kijkt daarbij niet voor zich. Of de Cayenne die later in beeld komt hoort bij hem, en hij zit bovenop zijn bumper, dat kan ook. En als je kleeft, dan zie je geen ene f*ck, zoveel is duidelijk.

Hij doet echter wel één ding goed, en dat is bij naderend gevaar wegsturen, in plaats van als een muppet zijn remmen te laten blokkeren en zo in zijn voorganger te glijden. Nu kost het slechts een bumpertje. Zijn achterligger heeft echter het reactievermogen van een dronken obesitaspatiënt na een shot morfine.

Hoe hij het er af brengt? Bekijk het op dashcamjunk!20 reacties

Het geluk is met de domme zeggen ze dan…
heeft waarschijnlijk wat wodka op.
@beukeltje: En jij bent waarschijnlijk 12.
@e550: nee 14
Ontsnapt? Heeft toch schade of nie?
@pjp911: Beter dan volop de Cayenne in te rijden en beide total-loss te krijgen, of niet ?
@ariif: Nee
@pjp911: Hoop danmaar voor je dat je jouw auto total-loss zal rijden, kijken hoe fijn jij het zal gaan vinden
aardig netjes gestuurd ja
De bestuurder is Living on A Prayer…
@toyotafortuner: trouwens wel jammer dat It’s My Life keislecht combineert met een dashcam. Kon niet echt meegenieten door het slechte geluid. (nogal offtopic maar kon het niet laten)
Da hell? Spreken ze aan het eind (ongeveer @0.42) nou Nederlands?

Iets van: “ik ben benieuwd”
En een vrouw die zegt: “ik ook”
@Rick-dos: Zal wel een mamaappelsap zijn.
@berlinetta: Dat zal het wel zijn. ;)
@Rick-dos: Hij zei: ‘ Ik zei toch…’
[Quote]Hij doet echter wel één ding goed, en dat is bij naderend gevaar wegsturen, in plaats van als een muppet zijn remmen te laten blokkeren en zo in zijn voorganger te glijden.[Quote]

Maar hij stuurt dan wel de verkeerde kant op. Hij/Zij kan nooit zien of er een tegenligger aankomt. (Je zou maar uit tegenovergestelde richting komen) Dus zo goed doet hij/zij het nou ook niet.
@stresskip: yep, maar dat komt waarschijnlijk omdat ie langs de porker op zat te kijken of ie er voorbij kon, dus zat ie al te veel naar links om dan nog eens naar rechts te sturen (te kort erop dus simpelweg geen ruimte…) De camera wagen reageert wat laat maar wel goed en weet daardoor een aanrijding te voorkomen…
@stresskip: Aan de rechterkant van de Cayenne staat er echter wel al een auto. Grote kans dat hij met die snelheid daartegen aan was geknetterd. Sowieso blokkeert de andere auto de linker weghelft. Er had inderdaad een kans bestaan dat een tegenligger ook naar die richting was uitgeweken, maar die kunnen die situatie al van ver zien aankomen. Ik denk dat dit toch wel de juiste kant was om naar uit te wijken.
Ik wil niet veel zeggen hoor. Maar de auto met dashcam erin, dus waar we meekijken reageert aardig goed vind ik. Je ziet hem redelijk snel remmen, en daarna meteen noodrem. Wielen blokkeren, hij heeft geen abs. Hij lost dit op door remkracht te verminderen en uit te wijken en daarna flikt ie het zelfde truukje nog een keer. Ik schat dat 90% van de mensen het er niet zo goed vanaf had gebracht hoor.
@aallex: eens. Hij remt, laat rem los wanneer hij stuurt om niet in slip te raken, en herhaalt dit proces nog een keertje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).