Kinderen in G63 AMG’s aangehouden door Oom Agent

Auteur: , 36 Reacties

In je met sidepipes uitgeruste asobak de baas van het pleintje uithangen mag tegenwoordig ook al niet meer. Djeez.

Kinderen in G63 AMG's aangehouden door Oom Agent

Sinds 50 Cent zijn tweejarige koter een op afstand bestuurbare Mercedes-AMG cadeau deed, gaat het hard met de kleine vierwielers. Verkoopcijfers hebben we nog niet kunnen achterhalen, maar we vermoeden dat de populariteit (en hilariteit) sterk toeneemt. Neem deze twee koters in hun blacked out G63 AMG’s. Waren dit weekend stevig aan het hosselen in Kerkdriel‬, totdat de politie hun feestje lasterlijk kwam verstoren.

De trotse dienders wisten niet hoe snel ze hun aanhouding op Facebook moesten zetten:

“Tijdens onze surveillance zagen wij twee verdachte voertuigen rijden. Na controle bleken beide bestuurders geen rijbewijs te hebben. Ouders zijn in kennis gesteld #boefjes”

Maarrr, is het ook strafbaar om je koters te vervoeren in een op afstand bestuurbare mini-auto? Een politie-woordvoerder verklaart tegen RTL Klikaas dat ze er geen problemen mee hebben, zolang ze maar op de stoep blijven. Weten we dat ook weer.36 reacties

Iemand kent de definitie van blacked out niet helemaal…
@e1000bmw523i: maar als je het zegt klinkt het gewoon zo cool!!
@e1000bmw523i: viel mij ook al op! Haha
De bazen in de game.
They see mee rollin’…
@aronn: They hatin’…
@hight96: patrolin’
@skylinefan: they tryin to catch me ridin dirty
Ik zie ’t al. Ze hadden hun gordels niet om!
@potver7: ik hoef niet te tanken..
Welke peuter wil dit niet. Leuk toch.
Gewoon jaloers die dienders, die jong rijden tenminste met legale auto’s…
Liever zo’n accuwagentje dan die Touran.

Loop heb nu een week of wat condens in mijn achterlichten en koplampen, me auto maakt een ruftgeluid als ik hem uitzet en de carkit doet het niet goed meer.

Als klap op de vuurpijl willen ze overal geld voor hebben omdat de wagen nu een jaartje uit de garantie is.

Ik begin echt te twijfelen of onze volgende leasewagens nog wel Volkswagens worden.
@jrsmoke: ze zijn toch zo goed? Dat zeggen de meeste VW-rijders…en als je er iets van zegt…berg je masr.
@jrsmoke: Van alle vw’s die je kan leasen pak jij de touran, wat doe je hier op autoblog?
@henkhupelschoten: Heb ooit een Touran als huurauto gehad toen ik met 4 vrienden was, geloof mij, als je met 4 volwassenen bent en je moet wat kratjes bier halen, is dat ding lang niet zo erg. Dit was een 1ste generatie Touran, weet niet welke @jrsmoke bedoelt.
Maar toch, behalve een hoog politieauto gehalte, die Touran is qua ruimte gewoon een prima praktische auto.
@mercedesclk350: EDIT: ik vergeet het moraal, als @jrsmoke een gezin heeft is zo’n wagen leasen ver van een slecht idee.
Remklauw is ook lekker geplaatst zeg… (zie voorwiel)
@power369: das nieuw, mee draaiende remschijven, tjoening
De wouten konden het gewoon niet hebben dat die koters, of boefjes zoals ze ze zelf noemden, letterlijk uit hun (Mercedes) dak gingen.
Haha, nice!
Overduidelijk een geval van Nieuw Zakgeld.
Ik kan hier echt kwaad om worden, ga godverdomme iets nuttigs doen van het belastinggeld waar je van betaald wordt. Kneuzen zijn het, niets meer of minder.
@grunn: Helemaal mee eens…

Rotblagen, lekker een dikke Mercedes kopen van de Kinderbijslag die wij via de Belastingdienst financieren…

Blij toe dat ze gearresteerd zijn. Hoop dat die kleine patsers er nog een bezoekje van de FIOD achteraan mogen verwachten.
@moveyourmind: Snap dat je sarcastisch bent hoor maar wat mensen met hun kinderbijslag doen interesseert me echt geen ene reet, de politie moet gewoon hun werk doen en kleine kinderen in een plastic auto lastigvallen hoort daar wmb absoluut niet bij. Ze moeten gewoon boeven vangen en niet zo’n krampachtig charmeoffensief voeren.
Hier wordt dat nog eens prima verwoord http://www.vice.com/be/read/waarom-het-charmeoffensief-van-de-politie-me-zo-vaak-woest-maakt182
@grunn:

Misschien zou je zelf eens met wat meer humor kunnen kijken naar dit soort berichten en niet zo krampachtig reageren. En als het je niet aanstaat wat de politie doet zorg dan dat je er een dermate hoge functie krijgt zodat je het daadwerkelijk kan veranderen.
@rhellema: Humor hoort niet bij de politie, ze moeten gewoon hun werk doen. Als ze graag mensen aan het lachen wilde maken hadden ze maar clown moeten worden.
@grunn:

En als jij de politie wil veranderen moet je er gewoon gaan werken.
@grunn: hahaha wat een figuur ben jij joh :,) over clowns gesproken zeg…
@2wheeler: Ik mag een clown zijn want ik ben geen agent ;-)
@rhellema: Ik snap @grunn wel hoor. De politie is vaak genoeg negatief in het nieuws geweest, dus een keer zoiets doen om een beetje goodwill te kweken is leuk en snap ik ook wel. Maar inmiddels wilt elke politieafdeling met een social media account wel zo’n ‘aanhouding’ verrichten en zie je wekelijks drie of vier van dit soort berichten voorbij komen op verschillende mediakanalen. Dan schiet je wat mij betreft toch iets te ver door en vraag ik me af of ze zich niet beter met dringendere zaken kunnen bezighouden.
tegenwoordig is alles facebook en like’s scoren en viral gaan.. Doe gewoon normaal en neem gewoon je oude nokia mee als je naar buiten gaat.. Ik dacht dat politie een serieuze zaak was 😂
@grunn: Maak je niet zo druk. Waarschijnlijk was het even rustig in hun regio en kwam dit toevallig langs toen ze even aan het rondrijden waren.
Kinderen hebben even hun “Moment of Fame” op Facebook, Politie kan ergens humor van inzien, ik denk dat je nu van een half bestaande mug een olifant maakt.
Ze zetten dit op Facebook, aach ja die criminelen en terroristen die hebben we niet in Nederland tijd zat.
Even iets anders….. Welke tokkie koopt zoiets voor z’n kind…?
@harie: Frans Bauer

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).