Kleurencombo maakt handtas van een Aventador SV

Auteur: , 31 Reacties

Het is de hoogste tijd om tegengas te geven aan deze trend.

Lambo’s van nu zijn inderdaad niet meer de rauwe scheurijzers van een jaar of twintig geleden. Je hoeft dus ook geen vliegbrevet meer te hebben om zo’n ding veilig door het verkeer te kunnen loodsen en als je een keer het gaspedaal te diep intrapt op het verkeerde moment, sta je niet meteen met een gebutste supercar in een greppel te koekeloeren.

Op zich is dat best een positieve ontwikkeling, want mede daardoor verkoopt Lamborghini als een tierelier. En dan hebben we het nog niet eens over de Urus: een SUV die de verkoopaantallen nóg verder op moet krikken. SUV’s en crossovers zijn immers hot en dus probeert elk merk nog gauw een graantje mee te pikken.

Goed, da’s allemaal begrijpelijk, maar deze specifieke Aventador SV is wat mij betreft iets té handtasserig met z’n zwarte lak en gouden accenten. De auto is de laatste nieuwe SuperVeloce die Lamborghini Beverly Hills ontving. De Ad Personam-afdeling zorgde voor de samenstelling van het exterieur. (via: duPont Registry)

Ben je het met me eens of vind je dit juist wél een gaaf project?31 reacties

Duidelijk nog nooit in een Aventador gereden dus Maurits :)
@Stefje: het is altijd zo makkelijk om een auto te beschrijven vanuit aannames en perceptie, in werkelijkheid is een aventador inderdaad toch een heel stuk lastiger te berijden dan Maurits het voordoet inderdaad😙

On topic: Kleurencombinatie vind ik toch wel heel toepasselijk op deze auto en zie dit absoluut niet als een ‘handtas’ configuratie
@stefje: Nee dat hebben maar heel weinig mensen op AB. Maar we kunnen wel kijken naar de meningen van autojournalisten en daar blijkt toch wel uit dat Lambo’s niet meer zo extreem zijn als voorheen. Ze zien er vooral extreem uit, maar het rijdt voor supercar-begrippen vrij makkelijk. Ik denk dat een Ferrari of McLaren een stuk listiger kan zijn.
@berlinetta: dat klopt natuurlijk, maar als je ziet dat er in 2 weken 2 artikelen verschijnen van gecrashte gehuurde lambos zegt ook wel wat misschien..
@nelson90: Maar je noemt het zelf al: het zijn gehuurde lambo’s. Dat impliceert dat er bestuurders in zaten die niet of althans weinig ervaring hebben met supercars. Dan zijn het ook gewoon listige auto’s.
Bovendien wil ik ook niet aangeven dat Lambo’s makke lammetjes zijn. Als je niet oplet, vouw je ze zo om een boom. Maar in supercarland behoren ze niet tot de meest extreme auto’s en daar wringt de schoen wel een beetje. Dat was juist altijd waar Lambo voor stond.
@Stefje: moderne lambos zijn echt niet moeilijk om te rijden, een diablo was nog echt een uitdaging… helaas is dat niet meer -.-
Dit is juist een echte lambo spec, doet me denken aan een miura
Ik als Ferrari liefhebber, vind deze echt heeeeel dik. Komt niet vaak voor dat ik iets positiefs van een Lambo vindt.
Ik vind hem wel nice, is dat geen miura hommage?
@adamdaga: John Player Special hommage
Normaliter houd ik niet van goud, maar ik vind dat deze ‘m kan hebben!
Vind het persoonlijk juist een typischs Lambo-combo. Moet gelijk denken aan een Countach
Doet me denken aan John Player, wat ik associeer met de racerij. Wat mij betreft kan het prima!
Noem mij maar een mietje maar dit handtasje vind ik erg smakelijk!!
Helemaal geen handtasje-configuratie. Ben geen Lambo-fan, maar kan dit wel waarderen. John Player Special altijd +1. Wat mij betreft mooier dan geel, gif groen, wit, etc.
Wauw wat een plaatje, een van de mooiste die ik gezien heb.
Bijna net zo mooi als die Outlander van gisteren. k’Vind het beide niets (de kleuren).
Enige kleuren waarin een Lambo moet komen is Kawasaki groen, geel of oranje.
Dit ziet er wel goed uit alleen had ik bij de voorbumper de gouden accenten wat lager gehouden
Het goud op de bumper en sideskirt vind ik iets teveel van het goede, maar die gouden velgen met dat goude SV-logo op de heup kan ‘ie goed hebben.
Ik heb wel erge uitvoeringen gezien, maar mij maakt het niet zoveel uit hoe die is uitgevoerd. Ik vind er echt geen drol aan. Die hele Aventador niet. Het is geen lelijke auto, maar het doet me gewoon niks. Bovendien vind ik het geluid niet mooi.
Gou zwart kan, zoals hiervoor al is vermeld, best aardig uitpakken:

http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2009/06/lotus-renault_98t.jpg
Inderdaad behoorlijk handtas. Een echte vent koopt gewoon een Countach of Diablo ipv deze beautycase.
Goede match met een Kawasaki ZX12R heeft een uitvoering in de zelfde kleurstelling.
Tests bewijzen het; dit ding is gewoon dope…
Pracht auto! Zet hem maar in Kampen neer!
Zie geen handtas. Eerder goeie smaak. Maar ik zou een Hurucan nemen. Die wagen bevalt me beter.
Wat ik vooral erg jammer vind is het hoge aantal SV’s dat er worden/zijn gemaakt. Exclusief is het zo niet meer te noemen. 600 stuks of meer. Ik blijf het qua uiterlijk wel een prachtige auto vinden!
@gemaskerdemuchacho: ruim 6 miljard mensen en dan is 600 stuks van een auto te veel? Als je exclusief wilt heeft Lamboirghini ook modellen waar ze maar een handvol van bouwen. Maar de SV is gewoon een serie model. Deze keer in een erg smaakvolle uitvoering.
@MauritsH: ik vind m wel mooi zo. Ik ben normaal ook niet zo van goud op een auto, maar in dit geval vind ik de combi met het zwart wel goed gelukt. Ik vind het zeker geen handtasje. Sowieso vind ik dat een auto met 750pk nooit een handtasje kan worden.
Zwart met gouden details… altijd goed! *denktterugaanzijnooitzofraaieRSVMilleindiekleurstelling*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).