Koop een Volvo V70R met bijzondere aanhang

Auteur: , 17 Reacties

Een Volvo V70 R in Laser Blue met AWD is op zichzelf al een redelijk bijzondere occasion, deze komt met een extra aanhankelijke factor.

Deze V70R uit 1999 heeft Volvo’s majestueuze 2,5-liter vijfcilinder van de eerste generatie onder de kap. Goed voor een vermogen van 265 PK. Power dat van deze Zweed – in combinatie met de 4C multi-mode-ophaning van Öhlins – een bekwame bochtenridder maakt, ondanks het uiterlijk van een Vinex-baksteen.

Koop een Volvo V70R met bijzondere aanhang

De aanhanger is eveneens gebaseerd op een V70, al gaan we er niet vanuit dat hier een R-versie voor is gesneuveld. De 18 inch velgen en de lakkleur komen wel overeen, evenals het alcantara op de achterbank. De opbergruimte is eveneens intact gebleven, waarmee je genoeg ruimte hebt om al je columnbundels van Martin Bril te bewaren. Voorin is een LED-schermpje geplaatst, met daaronder iets dat lijkt op een DVD-speler.

Er staan 157.750 kilometers op de tellerklok, de auto heeft twee eigenaren gehad en de set gaat niet los van elkaar weg. Vraagprijs bij het Antwerpse Van Isacker & Zonen: €17.500.

Voor meer inspirerende aanhangers: check deze RS4, deze Transporter en die Subaru.

Met dank aan Filip voor de tip!17 reacties

Dik ding!
Dit is fantastisch!
Leuk maar prijzig
€6,5k voor de V70 en hou die aanhangwagen maar.
Heb wel eens fraaiere aanhangers gezien. Wat is trouwens het nu van die bank en televisie? Lijkt me toch sterk dat iemand daar tv gaat kijken, en volgens mij is het niet toegestaan om tijdens het rijden in een aanhanger te zitten.
Tekst klopt niet. 2.5 blok en 4c ophanging zit in de V70R die pas in 2003 leverbaar was. Deze versie in de speciale kleur laserblue is 1 jaar geleverd (99-00) met een 2.4 blok.
@volvist: dat is ook het eerste wat ik dacht. Deze heeft overigens (gelukkig!) de heldere OEM Volvo koplampen van de C70 en USA knipperlichten aan de voorkant, zo is een V70 Classic op zijn mooist!
Zou zonde zijn ze apart te verkopen… Te duur? Doe zoals de rest, niet kopen ;)
Mag je wel rijdend achter in de “aanhangwagen” zitten?
Ik vind dat zo gaaf hè zo aanhanger er achter.. ik zou dat graag met zo’n verlengde sprinter achter de auto willen hebben, lijkt me echt gaaf en dan heb je een bak met ruimte zoooo
@dodge-hemi: Bestaat al jaren hoor, google maar eens op “caravan”
@Bartholomeo: -__- ik doelde meer op het auto achter auto haha
Ja! Wat een held. Mooie kleur ook.
Bijna geen woorden hier voor . we just like it a lot !
Hahaha. Mijn vrouw heeft ook zo’n V70, maar toen ik haar de foto’s net liet zien werd ze er niet erg enthousiast van…
Leuk gedaan, laatste tijd zie je vaker van dat soort creaties (E34, Fiat 500, VW Beetle)
Ik weet niet in hoeverre de ontwikkeling doorgezet is, of gewoon al van toepassing is, maar flitsapparaten detecteren nu of in de toekomst ook bumperklevers en slingeren deze vehikels op de bon. Als dat al van toepassing is en je rijdt met zo een setting langs zo’n anti-hardwerkend-nederlands-volk-paal, dan word je niet vrolijk :S hahaha…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).