Koop huis+garage van Jon Olsson voor 1,7 miljoen euro

Auteur: , 37 Reacties

Dit keer niet één van zijn auto's, maar één van zijn huizen staat in de verkoop.

Net als auto’s, moet je soms ook van huis verwisselen. In het geval van Jon Olsson is het een luxeprobleem. Hij is nog niet getrouwd met zijn vriendin en heeft -voor zover wij weten- ook geen zes kinderen die opeens huisvesting zoeken. Nee, sir Olsson is op zoek naar een nieuw project. Of het nu een auto is of een huis: het is een project en het moet gepimpt worden.

Casa Camo, zoals hij zijn huis noemt, is door de jaren heen behoorlijk aangepakt. Toen Jon de woning kocht was het een villa zoals velen in Zuid-Europa. Een gelige buitenkleur, een flinke tuin en natuurlijk een zwembad. Door de jaren heen heeft Olsson er veel aan laten doen. Het huis werd op een aantal punten verbouwd en op het dak kwam zelfs een sportschool. Er is een garage met plek voor een grote en een kleinere auto.

Het huis is bijna af. Voor Olsson reden om naar iets nieuws op zoek te gaan. Het huis is gelokaliseerd in Marbella, Spanje. Ook voor zijn nieuwe woning hebben Jon en Janni de Spaanse badplaats voor ogen. Niet zo vreemd, want de vader (Rickard) en zus (Michaela) van Janni Deler wonen ook in Marbella. (Waarom weet ik deze onzin?)

Het huis staat te koop voor 1,7 miljoen euro. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar Nicke, de makelaar van Jon. ([email protected]). Jon en Janni hebben overigens nog een andere woning in Monaco.


Fotocredit: Jon-Olsson.com37 reacties

Lijkt in die camo-wrap een beetje teveel op een bunker. Dus nee.
Ergens best wel gaaf.
@dutchdriftking: in Marbella bijvoorbeeld
@serialchiller: Denk inderdaad niet dat het zo geweldig zou staan op een gemiddeld rijtjeshuis.
Ik heb niet genoeg geld om te kopen maar ; WAT GODSGRUWELIJK LELIJK !!!
Kan iemand mij vertellen wat die gozer met die camo blokken heeft in z’n leven? Zo’n cool hoekig figuur lijkt het me niet namelijk…
@venividivici: Het is belangrijk om ergens mee geïdentificeerd te worden op social media, hij wil namelijk zijn producten aan de man brengen via voornamelijk social media.. En kijk nou hier, artikeltje op autoblog
@amg65: prima gelukt inderdaad, want hoezo een huis op autoblog? Een gewone sterveling met een auto zal dat niet lukken.
Toch jammer van die ouwe X5, had wat spannenders verwacht van Jon!
@mrbasa: vriend van de familie, nooit wegdoen. Louter gebruikt voor vervoer van en naar
@mrbasa: is foto van de vorige bewoners.. voor de renovatie zoals je op de foto kan zien
Leuke video’s maakt die kerel. Ik kijk er al naar uit hoe hij zijn volgende project aanpakt.
(Waarom weet ik deze onzin). Ik gniffelde harder dan normaal. 😆 die grasmatten zijn toch wel pauper aangelegd! Stiekem past die camo wel bij zulk strak/modern huis
Het had zo mooi kunnen zijn…. Casa Camo…. je kunt ook te ver gaan en wat mij betreft is dat hier gebeurd!
Dat is meteen verkocht, let maar op!
Ik denk dat hij wel snel een koper vindt, huis is one of A kind…..
De Verkrachter van Huizen
Moet die gast nu echt alles in die camo kleuren doen? Meneer Olsson heeft weinig inspiratie precies…
@boris9397: Branding. Zijn koffermerk (douchebags) is nu ook in Camo versie en verkoopt goed volgens mij. Los van het feit dat hij het naar mijn idee echt leuk vindt..
Smaak kun je niet kopen. Ben benieuwd wanneer z’n geld op is trouwens.
Levensgenieten altijd +1
Welk huis?
Betaald dat skieën nou echt zo goed? Dacht dat alleen voetballers grootverdieners waren.
Zodra RedBull je sponsor is zit je denk ik goed. Hij heeft overigens niet al zijn geld uit het skiën zoals hierboven te lezen valt.
@sjeemsbond: dat wil ik ook wel eens weten.
@sjeemsbond: heeft niets meer met skien te maken, hoe gekker, hoe meer aandacht, hoe meer volgers, hoe meer bedrijven mee op die trein willen springen en dus meer inkomsten voor hem. Idem de Rolls, een standaard Wraith zal nooit de pers halen maar zo’n project trekt aandacht: bedrijven staan aan te schuiven om hierin betrokken te zijn (en betalen mss hem wel vr de ombouw??), er komen weeral volgers bij en de foto’s waar het echt om draait met veel product placement brengen weer meer op. Kerel moet zichzelf wel iedere keer blijven uitvinden om in de picture te blijven…
@stijn03: Jep, hij zal met z’n inkomsten via social media waarschijnlijk meer verdienen dan met skiën. Een docent online marketing van mij heeft zelf 20.000 volgers op Twitter (en dat is vergeleken met deze jongens niks) en hij is behoorlijk Samsung-minded. Samsung weet dat en biedt hem voor nop een smart tv van paar duizend euro aan als hij er wat over wil tweeten. Zo gaat dat. Die Rolls en die hele ombouw ervan zouden wel eens grotendeels sponsorwerk kunnen zijn.
Wordt die gast niet moe van al die camo? Of zichzelf…
@suheyl: daarom verkoopt hij het huis.

Binnenkort in de verkoop: zijn camo-vriendin.
Prachtig huis toch? Als je de camo niet mooi vind kan je hem toch overschilderen? Even over de prijs hebben ,klaar! Snap dat gemekker niet
Die wrap kan er gewoon af toch?
@koekwaus: gewoon een paar potjes RAL 9010 halen denk ik.
Leuk wonen hoor aan de Costa Kukident
Sjon Olsson de wandelende reclamezuil. Zelfs reclame op zijn fucking dak.
Zelfs huizen zijn orgineel beter dan met wrap
Dacht eerst dat deze gozer smaak had maar tis blijkbaar gewoon de zelfde print op letterlijk alles gooien. Zelfs de meeste uitbouw van zn auto wordt denk ik meer door de garages bedacht.
Visioen.


Nieuwe eigenaar is blij met z’n huis. Maar gaat er niet meteen full-time wonen.
Hij laat een film maken, en terwijl ze aan het filmen zijn, komen er krakers langs.

Die krakers dringen binnen, en verdwijnen achter de voordeur. Ergens in het huis.

Nog voor ze de krakers gevonden hebben, gaat het huis in vlammen op.

En dat alles onder verdachte omstandigheden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).