Koper Minecraft-miljoenenvilla doet supercar-housewarming

Auteur: , 35 Reacties

Als je een nieuwe woning betrekt moet je dit natuurlijk vieren met een huisopwarming. Dat is precies wat Minecraft-miljardair Markus ‘Notch’ Persson deed. En natuurlijk zette hij meteen wat lekkere speeltjes in zijn 'showroom'.

Play on playa

Het was een gemeleerd gezelschap in Notch’s miljoenenvilla: aan de ene kant de onvermijdelijke dichtknoophemd-hipsters – de oren volgeprikt met spaakloze velgen – die de dag erop de restjes Quinoa-shakes, gefermenteerde tarwegraskorrels, en de restanten granaatappel- en acai-bessensap uit hun hipsterbaard konden plukken, aan de andere kant enkele Gandalf-lookalikes, en een supersnoezige Bouvier-pup, en natuurlijk aantrekkelijk vrouwvolk. Want waar geld is, daar zijn de popjes ook.

Hoe dan ook: de aangerukte sushi-chefs voorzagen iedereen van verse zeevruchten, onder het motto ‘vanavond wordt er vis gegeten’, terwijl autoliefhebbers zich konden vergapen aan de witte Ferrari 458 [edit] non-Speciale en zwarte Rolls-Royce Ghost, op de plek waar ooit een Spyker en een Bugatti stonden.

Rukes.com deed een rondje mee, en kiekte naast bovenstaande David Hasselhoff jr. ook nog een toffe Transformer. We plukten er een paar autogerelateerde platen uit, alle foto’s check je hier. That’s a swell little shindig.35 reacties

Lijkt me eerder een Ferrari 458 Novitec te zijn.
Kon nog wel eens kloppen. Ik zag die roosters naast de lampen en wat andere voorbumper, dus dacht meteen aan Speciale.
Kenners die Novitec kunnen bevestigen?
@sir_smokalot: Novitec inderdaad. Alleen zonder spoilertje (jammer)…
@sir_smokalot: Het is geen Novitec. Die roosters zijn als het goed is een optie van Ferrari zelf en de voorbumper is standaard.
@sir_smokalot: No v-tec. Nope, het is geen Honda.
Chapeau voor deze kerel en dikke doei, ik ga een stom spel ontwikkelen.
Hey leven lijkt oneerlijk als je met zo’n achterlijk kutspel als minecraft zo veel geld kunt verdienen.
@Thijsj: @mannetje: Doe dan. Ik investeer.
@Thijsj: ik zou t niet beter kunnen verwoorden!
-=edit: check!=- zien we daar nou ook Hollandse trots Martin Garrix present zijn?
@emacee: jup! Dit was echter al 2 weken geleden
@emacee: Met een glaasje sinas…
Het is een gewone 485 ;)
@ferrarif40: 458 bedoel ik haha
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Meh…voor een miljardair te weinig chicks en ok het is januari, maar het is ook California, dus als je zo’n zwembad hebt gebruik het dan en vul het met meer chicks.
Waarom badderen als je ook op het droge kunt teenzuigen?
Ziet er niet uit als een 458 speciale
De autostijl die iedereen zou nemen die jong is en niet veel van auto’s af weet
@pudi: Nee inderdaad, iedereen die een beetje bekend met auto’s is had geweten dat Ferrari en Rolls Roys, ondanks hun image, ontiegelijke k*tauto’s zijn. Je kan nog beter een Kia kopen. Hopelijk groeit het verstand van deze dombo snel.
Sinds wanneer ziet een speciale er hetzelfde uit als een italia?
het is sowieso geen speciale als je naar de moterkap kijkt.
Dit is toch niet echt een supercar housewarming? staan er maar 2. Daarnaast verbaas ik mij soms met wat voor simpele dingen je zo belachelijk veel geld kan verdienen
Ik vind de 458 zelfde als een golf. goede te dure auto maar omdat de buurman eentje heeft koop ik er een. Gewoon om te laten zien dat ik ook het geld er voor heb. Jammer dat niet meer mensen auto’s zoals spyker kochten of paar meer Engelse juweeltjes. maar dat is mijn mening.
@gerjan: Want zo’n 458 rijdt natuurlijk helemaal niet geweldig en is niet één van de best sturende supercars in het prijssegment. Toch?
Wel een heel gaaf huis, zeker met de kleine showroom erbij
Mijn god, 1 klein spelletje en zo vreselijk veel poen cashen…..jaloerrrrrs
Pauper om zo met je rijkdom te showen .
@bofkont: mag niet in Zweden hé, dus beetje compenseren… al is het best nog bescheiden relatief de geinde munt. Een huis verliest zijn waarde normaliter niet en het is niet zoals die basketballspelers die een lening nemen op hun kasteel om pas later te beseffen dat hun cariere maar een paar jaar duurt en dat zo een pandje heel veel kost in onderhoud…
Ieder zijn smaak in auto’s maar die bumblebee wil ik wel hebben nog liever dan de auto’s.
@isn1981: Zo stom elke keer verdwijnen er regels uit mijn reactie.

Ik ben zeer tevreden met mijn eigen auto. :)
@isn1981: nostalgie ;)

https://www.youtube.com/watch?v=6CAndpsMjLA
@bofkont: Hahahahah de 81 in mijn naam heeft me zeker verraden :) Maar inderdaad dat is nostalgie en hij viel me eerder op dan de RR in de foto.
Zie ik daar Selena Gomez? Mooi hoor ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).