Maandag BBQ-dag: dit uitgebrande wrak was ooit een…

Auteur: , 25 Reacties

A) Ferrari F430 B) Lamborghini Gallardo C) Kia Rio

Bummer, brah

Eenieder die voor antwoord B) koos gaat door naar de volgende ronde. De 32-jarige bestuurder kreeg tijdens een ritje in Florida te maken met het vurige karakter van zijn zwarte 520 pk-Italiaan (niet de eerste). De motorruimte achter hem vatte vlam, en als je er dan niet heel snel bij bent kan je zwaaien naar je supercar.

De voorkant is nog redelijk intact

Onderzoekers constateerden als oorzaak ‘a failure within the engine compartment‘, dat lijkt ons ook wel een veilige aanname. Maar kop op, met een beetje mazzel koopt de man van zijn verzekeringsgeld met een beetje bijleg een mooie nieuwe Hoerakan.25 reacties

Ik snap dat je als Lamborghini niet met zo’n lelijk schoeisel wilt rondrijden, maar om dan aan zelfontbranding te doen gaat toch wat ver.
Toch zou ik een autobrand niet gebruiken als bbq. Iets met giftige gassen enzo
Daar is bijzonder weinig van over. Hoopje gesmolten componenten..
De voorkant is nog redelijk intact, wellicht dat je er nog een leuk bureautje van kan maken.
@sketcher: en het wiel rechtsvoor kan je nog als reservewiel bijhouden :)
Gezien de liefde van autoblog voor een bepaald model van een automerk uit München, en zeker omdat smoke het heeft geschreven, had ik ook de volgende keuze verwacht:
D) BMW 2-serie Active Tourer kukident ;-)
@bmwalpina: een model dat ik als groot BMW liefhebber niet kan waarderen, schijnbaar zijn wij op ab hier redelijk uniek in aangezien het apparaat retegoed verkoopt…
@ettie:

Dat komt door de talloze hoogbejaarde fossiele dagjesmensen die Nederland rijk is.
Een voetballer aan die velgen te zien…
@ferrarithijs: het is in de vs. Ik denk niet dat voetballers daar zoveel verdienen ;)
@rolov: Kaka verdient toch nog een aardig salaris bij Orlando City SC, dus zelfs in florida kan je nog je brood verdienen als voetballer. ;)
@rolov: Of een voetballer vakantiehuisje in Florida, met natuurlijk de vakantielambo
@ferrarithijs: Als het Amerika is denk ik eerder aan footballplayer of basketballer die daar veel verdient.
Is dit niet hetgeen wat een supercar een supercar een supercar maakt. Oké toegegeven uitbranden gaat wel erg ver. Wat ik bedoel is dat ze niet volmaakt zijn, af en toe zal ie niet starten, er zal een keer een metertje kapot gaan en ja je zult een keer langs de kant van de weg staan maar je gaat wel van de auto houden, als het lang duurt voordat hij aanslaat geef je m een klopje op het dashboard etc. etc. Dit is voor mij ook een belangrijk deel van de auto. Als ik een volmaakte gallardo zou willen kocht ik wel zo’n audi r8 geval…
@ettie: – een supercar
‘a failure within the engine compartment‘, je verwacht het niet..
@tupperware:
Zeker bij zo’n platte Seat niet….
Had hij maar keuze 3 moeten kopen, was dit niet gebeurd…
B: Gallardo, met lelijke “amg style” velgen.
Zullen ze niet gewoon stiekem een “Self Destruction” button hebben onder het gaspedaal?…
Zou die meneer weten dat het niet veel nut meer heeft om dat sterretje in zijn ruit te laten maken?
Ik had het gelijk goed geraden, een auto!
Ik zag hem al op wreckedexotics, daar zei de uploader dat het ging om een proefit waarbij de bestuurder ineens rook zag verschijnen en hem de eerste de beste parkeerplaats op heeft gereden. Waarna er natuurlijk niks meer van te redden was zoals al is te zien.
Als dat al verzekerd is koopt die met het verzekeringsgeld van een gallardo waarschijnlijk amper een recente 2ehands M3. 2e hands zijn die dingen echt niet zo prijzig.
Ik vraag me altijd in hoeverre dit soort zaken onder garantie valt. Het is natuurlijk om gek van te worden als door productiefouten jouw wagen in vlammen opgaat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).