LaFerrari doet straatrace met Lamborghini Sesto Elemento

Auteur: , 31 Reacties

Eh wacht, de Sesto Elemento is toch helemaal niet streetlegal?

LaFerrari vs Sesto Elemento...

Dat kan je dus helemaal niets schelen als je Nasser Bin Ali Al Thani heet. Dan zet je gewoon je gloednieuwe LaFerrari in een dragraceje in tegen die knetterknotsmaffe Lamborghini Sesto Elemento. De Sesto Elemento wordt eigenlijk nooit ergens gezien omdat hij uitsluitend bedoeld is voor circuitgebruik en dat maakt het des te specialer dat we hem hier gewoon op de openbare weg zien rijden.

Wie heeft de beste papieren in handen om de dragrace te winnen denken jullie? En wat vinden we van de kleur geel op een LaFerrari?

Klik hier om de video te bekijken.31 reacties

Ondanks de valse start van de Lamborghini totaal niet verrassend. Die sesto elemento is gebaseerd op een vorig model. De laferrari is de nieuwste hypercar… ik zou hem niet in geel nemen denk ik maar in het donkerblauw (kleur van de f355 met cognac interieur)
HAHA, eat that, hybrid! Mooi om te zien dat gewichtsbesparing nog altijd beter is dan een hoop accu’s en paar elektromotoren erin te ploffen. Hopelijk trekt men hier ooit nog conclusies uit. Enkel nog downsizing op vlak van gewicht, nooit meer op motoren!!!!
@breakingpoint: bekijk het filmpje nog eens
@johanhummer9: Ferrari’s streefdoel en droom was om een ultieme hypercar te maken die onder de 1000kg zou blijven, met een hoop vermogen. Geen hybride bastaard die droog 1255kg weegt. IMHO houdt de Sesto Elemento hem goed achter zich voor enkele tellen, hij heeft tenslotte 393pk minder. Ik zeg niet dat de Lambo uiteindelijk wint, maar dat hij met minder vermogen wel heel ver vooruit komt, door zijn lage gewicht. Maar uiteindelijk winnen pk’s van gewicht, als dit nu elektrische pk’s zijn of niet.
@breakingpoint:

Ik weet niet welk filmpje je gekeken hebt, maar ik zie toch echt een LaFerrari winnen van een Sesto die een valse start maakt.
@breakingpoint: Kijk eens goed naar het einde, de Ferrari loopt in op de Lambo en gaat er voorbij, ondanks dat de Lambo eerder op zijn gas ging staan.
@breakingpoint: al zou die sneller geweest zijn dan nog gaat het nergens over, als je denkt dat Ferrari graag electrische auto’s maakt dan heb je het mis, maar misschien is je iets ontgaan dus ik zal je bijspijkeren: Er zijn wat milieu problemen tegenwoordig en er word al wat jaartjes geprobeerd om Co2 uitstoot te minderen, ssssssttttt niet verder vertellen
@thierryvth: tuurlijk ja, bij 499 LaFerraris de uitstoot verminderen zal wel heel wat verschil maken voor de wereld. Het blijven hypercars, droomauto’s. Ik zie Lamborghini niet aan de hybride meuk zitten toch, dus wat lul je over verplicht zijn om co2 te verminderen en milieu problemen.
@breakingpoint: lamborghini heeft al die klote Ups en Mii’s die compenseren voor de hele VGA club… Ferrari gaat niet voor niks naar de turbo’s!
@davelepeef: ferrari zit in de fiat groep. lambo in vw groep. Zelfde situatie
Ik kan vanaf het laatste stukje tekst t/m de reacties niet meer scrollen. (Android app)
@supersim200: hier werkt het wel.
@supersim200: Android hè..;) Start de app opnieuw op, of je telefoon, meestal is het dan opgelost
@nino: ik heb er op mn iPhone 5s van werk ook last van ;)… dan mn Router maar eens herstarten.
Als het nou een straatrace was langs de Italiaanse meren of in de alpen mooi, maar alweer in die zandbak……. Autofabrikanten moeten gewoon geen wagens aan hun verkopen. Zat laatst grip rtl te kijken was er een man die had zijn mc12 corsa getuned en dan ook nog eens 2 joekels van een turbo op z’n sls black series erop geschroeft… Zonde
@henkhupelschoten: Alsof het de fabrikanten ook maar iets uit maakt waar zij hun auto’s verkopen?! Als ze maar verkopen.
@henkhupelschoten: wat een onzin kraam je toch uit. als de Italianen of welke andere land jij ook wilt een keer geld gaat verdienen dan kunnen misschien ook zulke auto’s kopen.
@MAB: Huh…? En nu nogmaals in het Nederlands.
@henkhupelschoten: Als de arabieren en de chinezen ze niet meer kopen, stoppen de fabrikanten waarschijnlijk met het maken ervan….
Neem dan ook een volg/film auto die het bij kan benen. De Ferrari wint het uiteindelijk, maar dit filmpje zegt niets, wellicht ging de Lambo op het laatst van het gas af. Dan hebben die Amerikanen toch wat beters met hun dragraces.
@porsche928: Dan heb je niet bar veel keus. P1, 918, Veyron…
@dondeboer: p1 918 en ik denk de Veyron ook leggen het allemaal nog af aan de laferrari.. Maar als volgauto natuurlijk prima
Mooi dat Ferrari geel! Maar die Sesto Elemento is gewoon gruwelijk vet!

Btw, had wel een beter filmpje verwacht zeg…
Doe dan een staande start. Ik zou toch liever de sesto hebben ipv de ‘la
Wel zuur voor de Sesto Elemento kopers dat de Huracan er zoveel op lijkt.
@jaapiyo: ja indd he. Maar de Huracan heeft ook echt veel pk’s gekregen dus is echt wel een mooi apparaat geworden. En ik denk dat je qua wegligging van die sesto elemento schrikt :p
@jaapiyo: Dit was ook al het geval bij de Reventon. Die naar mijn mening erg veel lijkt op de Aventador. Ik mis het verfrissende en vernieuwende Lamborghini, want laten we even eerlijk zijn sinds de murcielago en de gallardo lijken alle moddellen qua styling op elkaar. Ze worden iets strakker getrokken en nog een paar updates. Wel mooi, maar ik vind het toch spijtig dat er veel moois kapot gaat.
@jaapiyo: maarja zo ging het precies met de reventon en de aventador ;)
Only in Arabia..
Hey wacht Al Thani, rijd die normaal niet met baby blauwe autokleurtjes rond???
die lamborghini schakelt bruut zeg O,o
Nog iemand die mij wil wijsmaken dat geld NIET gelukkig maakt? Gewoon met je niet straatlegale auto op de openbare weg een wedstrijdje houden voor de fun.Als je maar geld hebt,toch?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).