Lamborghini Aventador LP 700-4 Nazionale [Ad Personam]

Auteur: , 6 Reacties

Speciaal voor de Chinees met meer geld dan creativiteit toont Lamborghini in Beijing wat er zoal mogelijk is binnen zijn Ad Personam-personalisatieprogramma. Dit is de Nazionale, met tricolore, en verrukkelijk blauw leer.

We zouden nog meer over deze Lambo kunnen vertellen, maar dat doen we niet, want er staat nog een Audi-concept achter de coulissen te trappelen. Het is wat het is, een mooi aangeklede Aventador, die nog steeds 700 pk heeft, en die wij nog steeds niet kunnen betalen. Enjoy.

Update: de Nazionale is voorzien van de exteriuerkleur ‘Bianco Opalis‘, een transparant motordeksel, gesmede mat-titanium Dione-velgen in 20”/21” en rode remklauwen. Het interieur is een samenspel van ‘Nero Ade’ en ‘Blu Cepheus’. In het bovenste gedeelte van de stoelen prijkt net als op de buitenkant een Italiaanse vlag.6 reacties

De hoeveelheid reacties geeft wel aan dat de interesse in Lamborghini’s uitmelk-modelletjes verdwenen is. De Aventador gaat straks vast dezelfde kant op als de Gallardo in dat opzicht.
Ik denk dat het meer met het mooie weer te maken heeft..
Anyhow, leuk maar niet echt wat nieuws van de mannen van lamborghini.
Tja.. de exterieurkleuren zijn nog wel netjes, maar dat blauwe leer is werkelijk verschrikkelijk!
Ad personam staat voor ander kleurtje. Gaap….. Zzzz zzz zzz…
via iPhone app
Geinoge uitvoering, dat Azzuro interieur heeft wel wat, maar de lak, wit… Sowieso, de Aventador is een geinig ding, maar hij mist de ‘magie’ van de Murcielago, met Bizzarini V12, in plaats van deze Audi V10 + 2 cilinders. Toch knap dat Bentley met de Mulsanne wél nog de originele 6.75 V8 in het vooronder weet te houden, stel je voor dat daar een RS6 V8 in ligt…
oeh blauw interieur, such class and taste… NOT.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).