Lamborghini Murcielago van Premier 4509 gespot

Auteur: , 11 Reacties

Lamborghini Murcielago Premier 4509 Limited is een mondvol, maar wel de nummer 1 van Dubai.

Lamborghini Murcielago Premier 4509 Limited

Deze gouden plak straalt in de woestijnnacht onder de vele lichten van wat lijkt Emaar Square. Zakenlieden komen hier samen om onder het genot van een hapje en een drankje belangrijke deals te sluiten en een heleboel geld te verdienen, of juist te verliezen. In dat laatste geval kunnen we deze bijzondere Murcielago binnenkort in de buurt van het vliegveld terugvinden, verlaten en verstoft.

We hadden al de Premier 4509 update voor de LP620 gezien, dit exemplaar toont dezelfde bodykit voor de LP640. Dat betekent dat er niet aan de motor gemorreld is, maar wel een hoop leuke opschmuck. Extra koelsleuven op de nieuwe voorbumper, een diffuser voor aan de geüpdatet achterbumper en een verstelbare spoiler.

De meerprijs van 28.000 dollar is te verklaren met al het handwerk dat in de bodykit is gaan zitten. Alles is koolstofvezel en versterkt plastic. Dat er slechts 300 auto’s met deze aanpassingen rondrijden zal ook wel meespelen in de kosten.

Een uitstekende keuze om mee te flaneren op de boulevard van Dubai. Bekijk de foto’s HIER op Autojunk.11 reacties

Het betere werk.
heel vet!!, even offtopic… de opdringerigheid van de reclame op de site begint nu echt vervelend te worden, misschien wat minder met de voet tussen de deur techniek en wat meer op de achtergrond?? bij voorbaat dank autoblogteam!!
@trident: adblock!
@mo112: Adblock werkt helaas niet met die reclame in de comments.. de rest filtert ie wel prima weg
Is 300 exemplaren niet bijzonder veel?
Het is een saudisch nummerbord (als je goed kijkt zie je ksa staan, wat staat voor kingdom of saudi arabia), dus niet dubaisisch/dubaiaans.
“Dat er slechts 300 auto’s met deze aanpassingen rondrijden zal ook wel meespelen in de kosten.”

Nope, all 3 of them got money in the bank.
https://www.youtube.com/watch?v=Crk0TK-K_oU
@maru Dit is niet op Emaar Square maar zo te zien bij de valet parking bij de hoofdingang van de Dubai Mall. Misschien dat de Emaar vlaggen je deden denken dat dit Emaar Square is, maar Emaar is een projectontwikkelaar die eigenaar is van de Dubai Mall.
Volgens mij zag ik er gisteren een langs dubai mall rijden bij de valet, echt heel erg lelijk, maar zo valt de chauffeur wel op…
Maar de paarse G-klasse met gouden velgen & lijntjes, die was het lelijkst;)
Prachtige foto’s van een prachtige bak!
Ai ai ai wat sluit die achterbumper slecht aan, lijkt de gemiddelde “geupgrade” Golf 2 wel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).