Lamborghini ondersteunt Saab in zware tijden - Autoblog.nl

Lees Interacties

Reacties

 1. AlfaGTV zegt

  What the fuck is er met die Lambo’s? Kunnen al die gasten nou gewoon niet rijden, of is er iets mis met die auto’s. Want ik zie lang niet zo veel Ferrari’s, BMW’s, Mercedes’ en Porsche’s etc. crashen.

 2. timberleek zegt

  @4991

  inderdaad. die site is echt onzin. “de auto gaat zomaar ineens van de weg af”

  en wat heeft hij er al mee gedaan?

  een afgebroken velg is heel logisch als hij al een paar keer een powerslide tegen een stoepje heeft gedaan. of dergelijke dingen.

  waar rook is, is vuur. tuurlijk. maar ook iemand die het heeft aangestoken.

  en je hoort meer over lambo’s dan ferrari’s (denk ik) omdat Lambo’s populairder zijn onder de broekies. die kunnen er niet goed mee overweg.

  Ferrari’s zijn vaker de keuze van de wat oudere mensen. die doen er waarschijnlijk niet zo gek mee en hebben wat meer ervaring.

  zoals laatst kreeg een of ander jochie in amerika een lambo van zo’n “rapper”. Klein ventje, nog geen eens een rijbewijs. zodra hij er een heeft stapt hij direct in een lambo met 500pk (ongeveer). dat is vragen om problemen. en denk ik meestal de reden voor de ongelukkengolf

 3. Nick zegt

  Er is niets mis met de Lamborghini’s tzijn gewoon veradelijke wagens. Normaal gezien zijn ze zeer aangenaam om te rijden op normale situaties, maar wanneer je die bakken uitdaagd… Ik denk dat ze vaak worden onderschat door de bestuurders.

Geef een reactie