Leef als James Bond, in deze villa te Rotterdam

Auteur: , 44 Reacties

Tof detail: aan de buitenkant ziet niemand dat je een epische garage hebt.

Van die huizen waar je voorbij fietst en denkt: ach, een woning zoals velen. Tot de woning in de verkoop gaat en je dingen ziet die je eerst niet zijn opgevallen. Een luchtfoto van dit huis zit er dan ook tamelijk onschuldig uit. Gewoon een villa, gelegen aan de Bergse Voorplas, onder de rook van Rotterdam.

Het huis is echter ruimer dan je in eerste instantie zou denken en de grootste verrassing is de ruimte om auto’s te stallen. Het gaat hier om een ondergrondse garage waar zo’n drie a vier auto’s kunnen worden geparkeerd. Door middel van een autolift kom je terecht in de ruimte. De getoonde foto’s met een Aston Martin DB9 illustreren het ultieme James Bond-gevoel.

Er is wel iets opmerkelijks met deze woning. De garage is volgens de omschrijving slechts voor een gedeelte te koop, wellicht is de andere helft van de buren.

De helft van het gebruik van de garage is inbegrepen in de vraagprijs. De helft van de garage biedt plaats aan 3 à 4 stallingsplaatsen. Het is ook mogelijk om de helft van de garage niet te kopen, de vraagprijs voor het huis is dan € 2.500.000,- k.k.

Wil je wel gebruik maken van de stallingsplaatsen dan komt de prijs uit op 2.950.000 euro. De villa komt met vijf kamers en drie badkamers. De 2-onder-1-kapwoning stamt uit 1921.

Met dank aan @donvincenzo voor de tip!44 reacties

Mooi huis en mooie garage, maar dan moet je wel in de Randstad gaan wonen. No thanks.
@baklava: mooie oude villa en in de randstad wonen, goede combinatie toch?
@edgar: ik heb vandaag bij aardrijkskunde geleerd dat de kwaliteit van het kraanwater in het oosten veel beter is dan in de randstad. Dus dan zou ik toch liever een villa in het oosten hebben.
@banaan7: moet je maar eens googlen wat we hier in Utrecht uit de kraan tappen. :)
@ozan: grachtwater? ;)
@banaan7: nope, hier stroomt Bar-Le-Duc uit de kraan.. :)
@edgar: Ieder zo zijn voorkeur. De één houdt ervan als er werkelijk iets te doen is, de ander van de rust om zich heen. Mijn schoonouders hebben een vrijstaand huis in Limburg en dat jeb ik daar een prima vakantiegevoel als ik daar op bezoek ben, maar als ik op de terugweg weer over de Van Brienennoord kom, voel ik mij toch wel thuis.
@baklava: ja, want het is zo lastig, al die voorzieningen om je heen
@camber24: Dat is wel lekker. Het lijkt me alleen iets minder als je net drie miljoen hebt afgetikt dat je dan nog die vreselijke stem van de buurvrouw moet aanhoren… ;)
@mzonneveld: misschien is het wel een hele mooie zwoele stem, weet jij veel ;-)
@camber24: want er zitten alleen slagers en bakkers in Amsterdam?
@dondeboer: randstad is niet alleen Amsterdam.
@camber24: Amsterdam, dat was toch zo’n buitenwijk van Rotterdam? Speciaal voor de toeristen?
@camber24: de grootste fabel die er is. Ik heb net dik 5 jaar in de randstad en alles is dichtbij ja. Maar waar ik nu woon ben ik veel sneller bij de voorzieningen. Afstand is één ding maar tijd is veel belangrijker. 5km rijden duurt 5 minuten. In de randstad sta je zo lang stil voor een enkel verkeerslicht…
Damned dat is nou eens een fet ding en nog in de juiste stad ook.
450.000 voor 4 extra stelplaatsen?
Mijn 2 onder 1 kap heeft stallingsplaats voor 11 auto’s maar helaas geen eigen steiger voor je boot. Gelukkig mag ik wel met alle autos in het centrum komen van mijn woonplaats . In rotterdam helaas niet. Iemand mijn woning kopen voor 1.5 mln?
@v6ti: tegenwoordig weer wel. Wel opletten ;)
@stephane8200: niet met diesels, oude benzine worden nu wel weer toegelaten.
@v6ti: je wilt sowieso niet met een auto het centrum in, je staat toch stil.
3 miljoen voor een 2 onder 1 kappie? Daar koop je elders in het land een enorme villa voor met 5 hectare… (en geen files)
Zit die XK150 er ook bij inbegrepen?

Geef je bijna 3 miljoen uit, zit je nog steeds in een twee onder een kapper en heb je bijna geen tuin. En geen privacy. Wél een schitterende DB9 met volgens mij een geweldig interieur. Die foto van boven is gaaf.
Geweldig toch!
Hoe zou dat gaan dan als je 2 plaatsen zou kopen?
Die prijzen in de grote steden gaan echt helemaal nergens meer over: 2.950.000 euro voor een twee-onder-een-kap woning met nog geen 250 m2 woonoppervlak en een kavel van nog geen 400 m2.

Ik snap dat prijzen mede worden bepaald door vraag en aanbod, maar de verhoudingen zijn totaal zoek. Ik hoop voor de mensen met Randstedelijke giga-hypotheken dat de bubbel maar niet knalt, want dan hebben we zo een nieuwe crisis te pakken.
@roelfinus: Precies, allemaal maar schijn en mooi weer spelen
Bijna 3 miljoen en zit je nog in een 2 onder 1 kap. Beetje jammer😋
Prachtig huis, mooi aan het water, maar op 500 meter van de A20. En vlakbij knooppunt Terbregseplein (A16/A20). Dus, nee dank je.
Het is in de basis een prachtige woning op een unieke locatie aan de Bergse Voorplas. Het huis heeft een unieke garage maar mist wel een keuken en een gezellige woonkamer op de begane grond. De woning is zeer geschikt voor een petrolhead met een voorliefde voor een gezond lichaam met een uitgebreide gym op de plek waar je normaal met een glas wijn van de voorbij dobberende bootjes kan genieten. 3 miljoen voor een unieke garage is een beetje te veel van het goede….
Chips… jullie hebben me ontdekt..
@jamesbond007: Bloody hell zou beter bij je passen
Kan je wel iedere ochtend als je naar je werk gaat zeggen; To the batcave!
Schitterend huis zeg! Natuurlijk heb je in Kutkrabbeveen voor 15k een schuur van 13 hectare. Maar wat denk je wat voor tijd én geld een civilisatie opbouwen kost dan!?
Leuke garage ,alleen dat trapje is goed om je benen te breken
Regio is goed, ligging is goed, huis is goed, plek voor 4 Toyota Priussen, is goed
Voor 2/2,5 miljoen koop je vlakbij Utrecht een riante architectonisch interessante ​villa met veel grond, uitkijkend op een natuurgebied, meer ruimte 3x zoveel grond en een vrijstaande garage voor minimaal twee voertuigen…. Betere deal dan dit bescheiden huis voor een megaprijs.
@w0o0dy:
Enig idee wat je voor dat geld op Kreta koopt, of Musselkanaal, Braunau am Inn, Ax les Thermes, Dundee, Frankfurt Kentucky, Hammerfest, Nbriskalin at Dnjepr, Kabul, Dürum Küttplek, Mumbai, Toledo, Wasquehal(Nord) of Kempten (Allgau)?
Ik ook niet eerlijk gezegd.
@desjonnies: Voor 3 miljoen koop je half Musselkanaal… woon zelf in Stadskanaal. ( ligt er naast )
4,5 k m2 grond, bijna 2000 M3 inhoud en correctie garage voor 4 voertuigen!
Beetje dicht bij het bankstel de auto gestart…
Mancave!!
Zo’n lift heb ik ook staan. Alleen niet zo ruim en zo wit, mijn kelder…
Ik stopte met lezen na het woord Rotterdam.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).