Lewis Hamilton snapt niks van alle haat

Auteur: , 26 Reacties

De vice-kampioen van 2016 doet een boekje open over zijn muziekcarrière.

Hamilton

Naast z’n job bij Mercedes is LH44 namelijk druk bezig met het van de grond krijgen van z’n zangcarrière. Zang ja, en laat daar geen misverstand over bestaan! In een interview met Daily Mail benadrukt Hamilton dat hij geen rapper is, maar een zanger. Hij houdt namelijk van R’n’B, ondanks het feit dat hij regelmatig met bekende hiphoppers wordt gespot.

Hamilton krijgt nogal wat kritiek omdat hij een aanzienlijk deel van z’n tijd aan muziek, feestjes, lekker eten en andere randzaken lijkt te besteden. Toch heeft de man zelf daar een prima verklaring voor. Vroeger investeerde hij dusdanig veel tijd in z’n racecarrière dat er simpelweg geen tijd was voor andere hobby’s. Tegenwoordig kan hij zich nog steeds 100% op de racerij focussen, maar heeft hij daarnaast ook tijd voor meer creatieve zaken.

Zo is hij al in de studio gespot met namen als Pharrell en Drake, maar ook de betere modeshow of kunstgalerij kan op een bezoekje van Lewis rekenen. De drievoudig kampioen meent dat er meer in het leven is dan alleen autoracen en dat hij daar dus ook best wat tijd aan mag besteden. Kritiek of geen kritiek. Weten we dat ook weer.26 reacties

Ach hij presteert goed, dus waarom ook niet. Als hij nou geen fatsoenlijke resultaten zou laten zien dan zou het iets anders zijn.
@jack_abarth: en zelfs dan moet hij het zelf weten.
Het is toch niet aan het publiek welke hobby’s iemand mag uitoefenen?
@awesome: commentaar leveren gaat misschien wat ver, maar dit is wel een van de redenen waarom ik geen fan ben van Lewis.
@griffendahl: omdat de beste man geniet van het leven? Ik geef Lewis groot gelijk en ben stiekem best jaloers op zijn leven :)
Maar hij kan dus niet zingen als een NA V10?
Ok hij is een mediafiguur en verdient bergen geld, maar laat die beste man toch doen. Je wil toch ook je eigen leven leiden en gerust gelaten worden?
@leaper035t:
Als je geld verdient met bekend zijn moet je niet zeiken dat je geen prive leven meer hebt, kiezen of delen heet dat.

in elk geval, als ik hoor wat tegenwoordig voor muziek doorgaat geef ik een willekeurig talentloos persoon met voldoende geld om een batterij auto-tune en vocoder appareten aan te schaffen en een leuke video (lees lekker e wijven en autos) in elkaar te draaien genoeg kans om een “hit” te scoren.
@super: ik snap je punt want Lewis zoekt inderdaad zelf de aandacht op. Maar om nou te zeggen dat ie geld verdient met bekend zijn en dus niet mag zeiken is wel erg simpel, hij is geen Kardashian. Deze man kan daadwerkelijk iets, en dat doet hij zo goed dat ie er mee bekend is geworden, dan mag je er wat mij betreft best wel over zeiken hoor. Maar ja hij zoekt het vaak zelf op inderdaad
@edftw:
ja, hij is gelukkig geen kardashian, maar hij gebruikt zijn bekendheid net als veel andere sporters wel om extra geld te verdienen (waarschijnlijk meer dan hij met de f1 zelf verdient). Als je miljoenen verdient met allerlei reclame dingetjes moet je in mijn ogen niet zeiken als je leven ineens onder een vergrootglas ligt. In any case, zijn prive leven zal mij sowieso allemaal worst wezen en ik wens hem succes met zijn “muziek” carriere.
@super: Hij verdient geld met F1 Racen. Een van de dingen die daaruit voortvloeit is bekendheid. Niet andersom.
@e34m5touring:
Zijn F1 inkomsten vallen (net als bij veel andere sporters) in het niet bij het geld dat hij verdient door zijn “bekendheid” te gebruiken om allerlei waren aan de man te brengen. Als je je publieke imago gebruikt om geld te verdienen moet je niet zeiken dat je prive leven onder een vergrootglas ligt.
@super: Daar verschillen we dan van mening. Ik vind het de grootste onzin dat wanneer je bekend bent, je dan ook alles maar moet pikken over je prive.
@e34m5touring:
niet wanneer je bekend bent door wat je doet, wanneer je je bekendheid gebruikt om geld te verdienen…

maar goed, ja, verschillen van mening ws.
Van mij mag ‘ie. Maar Nico heeft afgelopen jaar laten zien dat je wint als je al het andere opzij zet. Misschien dat Bottas Lewis het vuur weer aan de schenen kan leggen. Of Ferrari en RedBull natuurlijk.
@trustmeiamanengineer: “de sport” heeft figuren als LH44 natuurlijk wel nodig. 20 Nico Rosberg’s maakt de boel nóg saaier… daarnaast heeft Lewis de factor “geluk” afgelopen jaar een beetje boel gemist. OK, part of the game, maar mag gezegd worden… deze docufilm legt mooi uit hoe de pechduivel afgelopen jaar over en weer van de ene naar de andere kant van de Mercedes garage vloog: https://youtu.be/kFc3ArnXBHA
Het gaat allemaal makkelijker als je de beste auto hebt natuurlijk.
@rolov: Precies dit, begrijp me niets verkeerd ik vind LH een van de betere rijders maar in een ander team met een mindere auto zal hij zich ook 100% moeten focussen zonder hobby’s
Jongen is natuurlijk wel zijn leven lang gedrild door Pa Hamilton en de rest.
Heeft nu van het echte leven geproefd en slaat een beetje door denk ik zo.
Mooie naam voor de zang carriere kan ‘Lil ‘Lewis and the Benzes zijn !
Ach ja, Lewis houdt van het Glamour leventje. Laat gaan joh, is toch prima? Niemand wordt er een haar beter van als hij zich 100% focust op zijn carrière. En hij presteert naar behoren. Hij kan echt goed rijden, dat lijken sommigen nog wel eens te vergeten.

En als hij nou een beetje kan zingen? Prima toch?
Een man mag zo z’n hobby’s hebben.
Is inderdaad geen rapper. Dat was Rosberg namelijk.
Dit zal ook wel de reden zijn dat Mercedes er voor heeft gekozen om beide coureurs alle dagen te laten rijden. Zo weten ze zeker dat LH elke dag aanwezig is en ook achter de schermen wat doen kan.
Ik snap al die ophef niet zo. Hij presteert prima, zorgt dat die randzaken buiten z’n F1 carriere blijven dus who cares. Ik durf echt niet te zeggen dat ik het anders had gedaan. Want zoals hij z’n leven leidt lijkt me best wel tof. Beetje een one-off Pagani Zonda rijden en zo. Zeg ik ook geen nee tegen hoor.
Zangcarrière haha ben benieuwd
@mrrallycross: Hij kan met zijn bekendheid zoveel deuren openen die voor anderen gesloten blijven. En wat doet hij er mee… rappen. Die gaat de wereld niet verbeteren.
Ik verschil van mening met Lewis.

Het leven = racen. Dag en nacht. (songtekst Yello – The race)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).