Lexus RC F GT3: 550+ pk in een kunstzinnig jasje

Auteur: , 12 Reacties

Dat Lexus' nieuwe RC F ook in de racerij te zien zal zijn wisten we, maar het Toyota-concern hield de foto's nog even voor zichzelf. Zojuist werden ze vrijgegeven, en ze zijn regenboogtastisch!

Lexus RC F GT3

Vroeger had je voetbalplaatjes die zilverkleurig met glitters waren, en afhankelijk van hoe je ze in de zon hield zag je verschillende kleuren op het oppervlak. Daar doet de bestickering op de verder witte RC F GT3 mij aan denken. Gelukkig lanceert Lexus het model kort na Sotsji, anders was het missschien door sommige organisaties nog als een statement aangegrepen, wat het natuurlijk niet is. Het is een racer, alleen dat.

De dikke banden, bodykit, diffuser en enorme achtervleugel laten geen twijfel over de aspiraties van het model bestaan, dit is een volbloed racer. Lexus gunt ons ook een kijkje in het interieur, dat er nog best netjes uit ziet voor een gestripte unit.

Lexus RC 300h F Sport Line

Naast de racer komt Lexus ook met een extra sportief aangeklede 300h op de proppen. Deze auto levert nog steeds gecombineerd 220 pk, maar de coupe is wat dikker aangekleed, zoals je op de foto’s kunt zien (het is het witte exemplaar).12 reacties

Matig!
Zou wel wat zijn voor de DTM.
Wil ik net de 2de foto van de witte RC opslaan, is na de grote ios update, de “bewaar foto” optie verdwenen.. Enig idee wanneer ie weer terugkomt?
@florisf89: Heb ik geen problemen mee, gisteren alles ge-update.Misschien iPad/iPhone uit en aanzetten?
@sydney: normaal hou ik met mn iphone altijd de afbeelding even ingedrukt, en verschijnt er dan een pop up van onderaan het scherm waarbij staat; Afbeelding opslaan. Opnieuw opstarten van app of phone zelf, helpt niet. Dus nu alles met home en powerknop screenshotten… :|
Ik lees toch echt: “RC2” in die stickers.
In tegenstelling tot bij de straatversie, kan ik nu gek genoeg de grille wél waarderen! En de bestickering: apart, maar het heeft wel wat. Goed bezig Lexus, dus!
Een analoog klokje in een race wagen, dat is toch wel een beetje apart.
Volgens mij had ik die kleur vroeger ook, op m’n Pokémon kaarten.
Mooie bandjes, die Michelin’s!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).