Live: de Mercedes AMG GT Concept

Auteur: , 26 Reacties

Oh wat is 'ie mooi.

Vanochtend lekte ‘ie al uit en vervolgens kregen we ook de specs binnen. Betekent dat dat we inmiddels genoeg hebben van de GT Concept van Mercedes-AMG? Natuurlijk niet! Het is misschien nog een tikje vroeg om er over te speculeren, maar misschien wordt dit wel een van de kanshebbers op de auto van de beurs. Hoewel, die Bentley Speed 6e was ook wel erg mooi natuurlijk…

Enfin, het recept is dus inmiddels bekend: de GT Concept is een soort AMG GT, alleen dan met vier deuren en naast de 4.0 V8 een bak extra elektropower onder de kap. Wat we er precies van gaan terugzien is onduidelijk. Komt dit model de AMG GT range uitbreiden? En wat moet er dan gebeuren met de CLS? Dat zijn de zware keuzes waar de head-honcho’s bij Mercedes voor staan.

Het enige wat ik zelf niet zo mooi vind aan de auto is de plethora aan raamstijlen aan de achterzijde. Een vervelende kwaal waar ook potentieel concurrent Panamera aan lijdt. En de velgen zijn ook wat raar, maar dat is een easy fix. Voor de rest is het een topding. BOUW DAN!26 reacties

Teringjezus die velgen…
@toyotafortuner: lelijk hè, staat echt niet
Ook live lelijk. Net zo’n kakkende hond als de eerste Panamera.
Doe maar een panamera tur bos. En wat is eem auto bauwen??!
Opzich vind ik hem wel mooi, maar het is duidelijk nog een concept. Hier en daar nog even wat realistischer zijn en de puntjes op de i zetten en je hebt een fraaie auto.
@viezefreddyw: Inderdaad zeg! Beeld hem eens in met normale velgen, spiegels en een achterkant waarbij de diffuser en uitlaat wat stijlvoller zijn vormgegeven en je hebt gewoon een hele knappe auto.
Doet me denken aan een masarati
@blaze3027: Mij eerder een Insignia
@mstiic: mij aan een poepende hond
Model s 2.0?
Ja die C, D en E stijl dat hebben meer waggi’s maar bij deze Benz vallen ze extra op doordat ze chromed up zijn. Als je ze blaka maakt in combo met getinte ramen dan is het al een stuk beter. Ik hoor niemand huilies doen over die stijlen bij Audi sedans en alle andere 4 deur coups.
@e36thuglife: hey, weer terug… was life ff to thug?
@crosscabouter: ja mattie de hossel is hard maar deze boy is back! fwaka?
Ik dacht even de nieuwe Mazda 6
Nee niet mijn ding. En waarom ook Mercedes? De AMG GT is schitterend en de CLS ook, maar dit? Waar ging het mis?
Hou het maar gewoon bij een cls. Laten we dit maar snel vergeten. Maar ja porsche rijd ook met van die lelijke hokken rond dus het zal wel verkopen
Ik vind het een schitterende wagen! De velgen met een zwart hart en LM spijlen, donkerblauwe carrosserie en een beige interieur!
Blegh vreselijk. Vooral die achterkant
Sorry, ik vind hem eigenlijk niet heel erg mooi.
Ik vind er niet veel aan. Misschien is het wennen en is de definitieve versie wat meer ingetogen, maar hier vind ik niet veel aan. En die velgen! Hebben ze die van Masory?
Een auto die bij mij gelijk in de categorie fiat multipla word gezet, wat een gedrocht.
Nee, over the top!.
Voorkant lekker achterkant mwa
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Sharknose is geweldig, houden zo! Rest mag wel wat minder ‘over the top’ maar mooie lijnen.
Serieus wel een geweldige concept.. Maar.. Er is een maar.. Misschien ben ik wel erg blauwwit gekleurd maar die sharknose en die luchtinlaat in de voorbumper wel erg BMW achtig..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).