Lolvideo: rallyrijder draait navigator helemaal gek

Auteur: , 13 Reacties

Rallyrijden is een aantrekkelijke sport, ook als je er niet zo heel veel van bakt. Zo lang je maar genoeg geld hebt, dan kan je een goede auto+navigator kopen, en deze laatste helemaal tureluurs maken. Zoals in deze video uit India.

Hellooooooo!

We zijn aan boord bij Samir Thapar en zijn co-piloot Vivek Ponnusamy, in een Mitsubishi Lancer Evo X. Zo te zien, maar vooral te horen, moet Samir nog de fijne kneepjes van het rallyrijden in de vingers krijgen. Dit weerhoudt hem er echter niet van alvast in een echte rally van start te gaan, met de kinky naam Scissors Action Rally (rond het Zuid-Indiase Coimbatore). En waarom ook niet, reach for the sky!

De gehele stage duurde 40 minuten, maar is door @yohannjsetna fijngeknipt tot een lachvideo van bijna 4 minuten. Toegegeven, alles klinkt grappiger op zijn Indiaas-Engels, maar dit is de saus over een op zichzelf al komisch filmpje. VIDEO!

Hellooooooo!

Meer lolbroeken in rallywagens? Check dan ook deze post.13 reacties

Wat is er zo bijzonder aan dit filmpje? Dat het in het engels is ?
Dit is toch een vrij normaal ritueel voor een gezin dat op vakantie ( met of zonder caravan ) gaat naar zuid frankrijk op de drukste zaterdag van het jaar ? Ik hoor mijn moeder nog roepen hoor tegen mn vader ” Je had daar naar rechts gemoeten…… nu rijden we fout….. “
@gertjan2012:

Toen wij klein waren, gingen we met het hele gezin met de auto op vakantie.
We waren net vertrokken en dus nog niet op de snelweg en mijn moeder begreep er helemaal niets van waarom de eindbestemming nog niet op de borden stond.
@gertjan2012: Deze twee rallyrijders zijn op vakantie volgens jouw dan? Nou man…
Vind het wel een hilarusch filmpje eigenlijk. Dat Engels-met-Indisch accent icm die vrouw achter het stuur… Muhaha!
@eltee: Vrouw ? Samir Thapar is een kerel … of ie rijdt als een vrouw laat ik – geheel politiek correct – in het midden ;)
@dawwg: ik was iets minder correct idd…!
Lachen!
Geweldig had graag gezien hoe de auto er uitzag na afloop
De chauffeur heeft z’n echte gading nog niet gevonden denk ik, lijkt me trouwens een redelijk goed bij de zaak zijnde & duidelijke navigator. Hoe is die bij “Sammy” terecht gekomen?
hilarisch! “Sammy you are wrecking the car” ,… “Shut up I am driving”
sammy… sammy… sammy…
SAMMY-SAMMY-SAMMY…
sammy… sammy…. sammy…. sammy…
SAMMMYYYYYYYYYYY SAMMY!!
Please concentrate!

wtf?

Kheb niet eens gekeken, opgezet en ben de krant gaan lezen. Kapot gelachen
Niet helemaal zeker ofdat het helemaal de rijder zijn schuld is, de video is zo kort geknipt, ik hoop dat de navigator eerder al eens aangaf hoe ie moest rijden en het nogeens moet herhalen.

Indien niet doet het me denken aan een echte boer die een lift van me kreeg en me de weg ging wijzen. Die zei me steeds 0,2s of 5m voor de (haakse) afslag dat ik moest afslaan. Terwijl ik steeds zo’n 70km/h reed. Zei hem steeds dat ie vroeger moest zeggen maar dat ging er niet in, referentiepunten als een voetganger met als gevolg dat iedere afslag gemist werd – wat nog steeds sneller was dan stapvoets rijden. Echt grappig.
Sindsdien vond ik dat mijn moeder nog meeviel, daar had je nog een kans de bocht, rally style, alsnog te nemen als ze welgeteld 1s ervoor “rechts” zei…
Had ‘m na 500 meter al de auto uitgeschopt.. zenuwelijer zeg haha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).