Video: rallyrijden hoeft helemaal niet serieus te zijn

Auteur: , 8 Reacties

De meeste rallyrijders nemen hun werk zeer serieus, en dat is maar goed ook. In plaats van grindbakken, extra asfaltstroken en bandenstapels staan je bij een foutje vaak vangrails, rotswanden, wijngaarden, bomen, of ravijnen te wachten. Toch is er soms tijd voor een geintje.

Pretletters

Rallyrijders hebben skills. Mad skills, mogen we wel stellen, als je kijkt hoe Mark Higgins HIER een Subaru Impreza recht houdt, en hoe HIER, niet minder spectaculair, een 911 GT2 ‘Widowmaker’ van een wisse dood wordt gered. Soms red je er echter niets aan, bijvoorbeeld wanneer er een koe (prime RIP) midden op de weg gaat staan. Maar hoe dan ook, we dwalen af.

De fuifnummers onder de rallyrijders: hiertoe behoort deze irritante navigator, maar wat dacht je van deze twee Belgen, die de overwinning al op zak hebben, en daarom verwisselen van stoel, tot groot vermaak van de pers en henzelf. VIDEO! (via)

Maar de leukste video komt wat mij betreft van deze twee Ieren, die elkaar onderweg lekker uitfoeteren. Nadere duiding niet nodig, kijk gewoon maar. FILMPJE!

KLIK!

En zo zijn er waarschijnlijk nog veel meer komische rally-situaties te bedenken, zoals een navigator die zijn coureur de huid volscheldt, of andersom. Jullie bijdragen zijn welkom!



8 reacties

I luv it! Hoe meer plezier hoe beter.
Als je ze kan verstaan lach je je idd helemaal kapot soms wel moeilijk maar leuk is het wel =D
Wat een geweldig accent is dat iers toch :D
HAHAHAHA zijn ze net nuchter ofzo van een avondje goed zuipen???

Zo melig als de pest.
Gewoon een oefenritje…parcourverkenning
Wie de heren Freddy en Fred in aktie willen zien kunnen zaterdag terecht in het mooie Bocholt (Belgiƫ) voor de 37ste editie van de Sezoensrally.
Schijtziek word ik van die VW reclame en die kerel met zijn mottige kop.
briljant

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).