Video: Saudi-huisjesmelker is de beroerdste rallycoureur ooit

Auteur: , 28 Reacties

Talent kan niet worden gekocht.

Loser!

Yazeed Al-Rajhi is directielid van een bedrijf dat investeert in vastgoed. Een mooie functie in een booming business (in Saoedi-Arabië wordt nog wel flink gebouwd) zorgt voor een goed gevulde bankrekening, en daar moet natuurlijk iets leuks mee gedaan worden.

Alleen nam Al-Rajhi geen genoegen met een supercar of twee. Of drie. Of vier.. Hij kocht een Ford Fiesta RRC en een plekje in het WRC-2 rallykampioenschap. Afgelopen weekend ging het tijdens een race goed mis toen hij in een bocht rechtdoor stoof. Of het slopen van de camera nog niet genoeg was, reed hij ook nog even de cameraman – die op een ruime afstand stond – omver. De man staat gelukkig meteen op, maar het had ook heel slecht af kunnen lopen.

Een normale rallycoureur zou na even gekeken te hebben hoe het met het slachtoffer is, zo snel mogelijk terug de race in gaan. Niet Al-Rajhi. Hij maakt van de gelegenheid mooi even gebruik om het publiek te vermaken met wat donuts op het gras. Als inkoppertje rijdt hij de auto ook nog even een geul in.

Bekijk de video op saudijunk.28 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Geen talent maar waarschijnlijk wel veel lol.
Die is nog te gevaarlijk om op een kameel te zetten.
Hou het toch maar bij kebab bakken.
Lijkt me inderdaad leuker dan met een supercar handtasjes vervoeren in Londen.
Misschien gewoon een slechte navigator naast zich.
Waarom zou hij geen talent hebben, omdat hij een keer een bocht met teveel snelheid nam en een greppel bedekt met gras over het hoofd zag? Kan de beste overkomen natuurlijk, dit artikel neigt naar jaloezie.
@alcantara: als je nou gewoon goed naar t filmpie kijkt zie je dat ie gewoon niet kan rijden.
@ronniedix91: Waar zie je dat dan aan?
@alcantara: aan 3x de fout in gaan in 2 minuten
@alcantara: Brilletje nodig?
@alcantara:

– dit artikel neigt naar jaloezie.-

Jaloezie,op die kamelenlip.
@bayernmunchen: alcantara houdt van negatieve aandacht.
@alcantara: als jij eens wist wat een gemiddelde reaguurder hier op ab met zijn joypadje allemaal kan…
@mmot05:

De gemiddelde reaguurder op AB weet niet eens wat een joypad eigenlijk is.
Wat een randdebiel.
Met auto en al ergens diep in de woestijn droppen. Dat ruimt tenminste lekker op.
Wel netjes dat ie daarna het hele veldje meteen even maait.
Kan niet rijden, kan niet rijden ….
belange niet hij wou gewoon graag een close-up hebben van zijn wrc-wagen.
Omdat het kan!
Mja, als je toch voor de lol meedoet, maakt een donutje meer of minder ook niet uit. De Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen…
Dit ziet er inderdaad erg beroerd uit, maar dat de man kan rijden blijkt toch wel uit dit filmpje: http://m.youtube.com/watch?v=u7DVe9oIhic
Even vooraf, het is niet zo handig wat Al Rahji hier doet, klopt. Die uitstap in die greppel is totaal overbodig en als ie gewoon zonder donut was weggereden was er weinig aan de hand geweest….

Maar om Al-Rahji nou maar meteen als beroerdste paydriver weg te zetten gaat me veel te ver. Al-Rahji heeft wel degelijk talent, werd 3e in het algemeen klassement S2000 vorig jaar en won dit jaar de WRC2 categorie in de rallye van Zweden, iets wat nog geen enkele “Arabische huisjesmelker” ooit gelukt is en haalde in een Fiesta RRC ook nog eens twee WK-punten op in Griekenland, terwijl om hem heen iedereen bij bosjes uitviel, dus aan navigator Michael Orr ligt het ook niet (De piloten moeten trouwens zelf pacenotes maken, de navigatoren lezen die alleen voor)
Als je dan toch zo nodig voorbeelden van zielige talentloze coureurs wilt, probeer dan Khalid Al Quassimi maar, die betaalt de rekeningen voor Citroen, maar is voor Finland uit de auto gezet ter faveure van Kris Meeke omdat zijn resultaten tegenvielen.
Wat een ontzettende sukkel. Het straalt er weer vanaf dat die gasten gewoon geen respect hebben voor andermans leven. Wat mij betreft had ie met auto en al in de hens mogen vliegen.
@lemans96: dat jij zomaar iemand de dood wenst zegt meer iets over jou dan “die gasten”.
@lemans96: haters gonna hate…
Wat een baas!
Is een beetje overdreven om die man een idioot te noemen. Je ziet duidelijk dat hij gedesoriënteerd is. Van zodra ze hem de weg wijzen scheurt hij van het gras en vertrekt hij. Die donuts voor de fun? Jullie weten toch hoeveel vermogen zo’n wagen heeft en hij gaat echt niet rustig rijdend de uitrit van het grasveld zoeken en ik twijfel of hij de aanrijding met de cameramn heeft gevoeld/gezien.

Effe een vraagje. Ik zie wekelijks een zwart/dondergrijze Mclaren mp4-12c in onze streek rijden en een Fisker Karma en nog een aantal leuke dingen. Heeft het zin om er foto’s van te maken of hebben jullie al genoeg van die dingen?
@paradox999:

Als je gedesorienteerd bent na het raken van onder andere een cameraman, dan is `VOLGAS! ALLE KANTEN OP!` niet de beste reactie.
Dan mag meneer nog zo´n goede stuurman zijn, wat verantwoordelijkheid en veiligheid lat ie het erg hard afweten.
Hij is gedesoriënteerd omdat hij van het parcours gereden is. Als hij de cameraman niet heeft gezien zal hij daardoor niet in de war zijn en trouwens…hij is niet de eerste die na een aanrijding terug vertrekt.
Erg handig niet inderdaad, maar rijden kan hij zeker wel. In Finland kon hij zich bij tijden meten aan Robert Kubica en Esapekka Lappi, de referentie in het WRC2 kampioenschap. Wel lekker makkelijk om hem dan weg te zetten als een prutser die er niks van kan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).