Lotus F1 Mad Max: de perfecte auto voor Pastor Maldonado

Auteur: , 18 Reacties

De Venezolaanse coureur, die ooit droomde van een carrière in Destruction Derby maar per ongeluk in de Formule 1 uitkwam, heeft eindelijk passend vervoer.

Helaas, dit zien we zondag niet tussen de curbstones in de GP van Spanje. Deze Lotus F1-auto is in samenwerking met Warner Bros gemaakt om de nieuwste Mad Max-film te promoten. Compleet met dubbellucht op de achteras, doodhoofdjes op de voorvleugel, twee vlammenwerpers op de flanken en tamelijk dodelijke spikes op de voorkant. Ergens wel een geruststellende gedachte, dat we in post-apocalyptische tijden nog steeds kunnen racen.

De auto wordt dit raceweekend tentoongesteld bij de Grand Prix, samen met de originele Interceptor van Max en de The Nuxcar. Een kleine greep uit de in totaal 150 auto’s die in Mad Max: Fury Roads hun opwachting maken. Er zal ook wat Mad Max livery op de échte auto’s van de twee Lotus-coureurs worden geplakt.

Omdat de nieuwe Mad Max weer ramvol auto-achtervolgingen zit, heeft The Verge een analyse gemaakt van de onconventionele manier waarop regisseur George Miller dergelijke chases maakt. Hieronder te zien.18 reacties

Ik denk dat hij nog steeds vastloopt in de grindbakken
Ik denk nog steeds na deze beelden dat het beter is Pastor nooit meer in een gemotoriseerd voertuig te zetten….http://youtu.be/kt5nt7IdyPs
@gertjan2012: Jup, dat is inderdaad één van zijn ergste vol-gas door racen onder een rode vlag…. Ja logisch! Maar we moeten Monaco 2005 ook niet vergeten. Tijdens de kwalificatie was het geloof ik, was er een crash gebeurd en dus allemaal gele-vlaggen, maar Maldonado bleef gewoon door racen, waarom ook niet joh? Dus toen ook gecrashed en een marshall is toen serieus verwond. Heeft daarvoor een ban in de WSR van 4 weekenden (8 races) en een ban dat ie nooit meer mocht racen in Monaco… En ik heb geen idee hoe dat laatste ongedaan is gemaakt.

Maar gelukkig vind meneer zichzelf niet gevaarlijk, maar ziet ie zichzelf als iemand die altijd op de limiet zit!
@atteh: Oh gevonden:

“Shortly after the ban, mr. Hugo Chavez, close friend of Pastor, put pressure on Monaco authorities to withdraw this penalty, converting it into a huge monetary fine.”

Tja, met geld is alles mogelijk!
Straks brengen ze berny nog op het idee voor f1 deathrace
@rob5nismo: Ik zeg, doen!
@rob5nismo:

Moet Berny wel in de pace-car.
@Hubert: zeker met extra punten wie m raakt
En de echte Mad Max start op plek nummer 6 deze zondag :-P
@venividivici: haha precies mijn gedachte!
Ha, spice up F1 met vlammenwerpers, shock bombs en spikes. Wordt het ineens een stuk leuker! Behalve als je een Renault motor hebt natuurlijk dan hè…
Afbreuk van het voertuig. F1 wagen gewoon orgineel laten!!!
@dailydriver:

Hahaha…
Die wagens zien er ieder jaar anders uit..
Wat is dan nog origineel???
@Hubert: de auto van dat specifieke seizoen zo houden als hij is. Buiten de tussentijdse upgrades die later en/ of tijdens raceweekends in het seizoen door het desbetreffende team/ renstal gemonteerd.
De perfecte auto voor Jos Verstappen. Hiermee rij je de grindbak zo weer uit.
@bitethepillowimgoingindry: Geweldig leuke opmerking.
Haha, als je iemand ook maar even aantikt vliegen je de onderdelen om de oren xD.

Ben eens benieuwd naar de film, maar verwacht er steeds minder van, de allereerste blijft toch de beste…
Ook wel weer humor dat maldonado ook weer met een kapotte achtervleugel veder reed hij deed daarmee de sticker op de sidepod wel eer aan

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).