Lumma Range Rover Sport CLR RS is vooral heel erg rood

Auteur: , 10 Reacties

Want voor het cruisen door the countryside Knightsbridge is een standaard Range Rover Sport natuurlijk niet goed genoeg.

Lumma trakteert de verse RR Sport op een brede bodykit met veul luchtinlaten en noemt het geheel de CLR RS. Wie bij het horen van deze naam een PK-kanon verwacht, komt van een koude kermis thuis.

Het standaard vermogen van de Range Rover Sport (Supercharged) is met 510 pk alles behalve bescheiden, maar Lumma voegt hier nauwelijks iets aan toe. Naast de sportuitlaat en een aangepaste ECU houdt het qua performance-opties namelijk op.

Lumma ziet dat overigens anders en schaart de optionele rode motorafdekking en dito remklauwen ook nog onder ‘performance-opties’.

Misschien iets voor de Range van Coco? Die houdt wel van een cosmetische ingreep op zijn tijd.10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Eljero, kijk je mee?
Dit ding is zo dik, bijna zo dik als je Mutter
Als ik hiermee thuis kom bestelt mijn vrouw een witte jas met knoopjes aan de achterkant voor me.
@norge: Als ik hier mee thuis kom, dan vraagt ze me waarom ik de koeienvanger, nachtlampen en snorkel op de luchtinlaat vergeten ben mee te bestellen. Echt.
@norge: Alvorens onze vrienden, het zogenaamde gezag te paard, komen aanbellen om te vragen waar je dat gedrocht heb weggehaald… (die Lumma Range Rover dan he)
– edit, gefixt! –

Opzichtige, overdone maar stiekem toch wel vette bak. Mooie kleur ook
Inspired by porsche macan turbo
Zo comfortabel rijd je denk ik niet door die bergen.
Ik ga het gewoon zeggen: hebbennnnnnnnn :P
via iPhone app
Vanwege het after market karakter van de body kitben je geneigd het direct lelijk te vinden (kijk maar naar ongeveer alle reactie op AutoWeek nieuws berichten.)

Maar stel je eens voor dat Land Rover komt met een RRS 5.0 S/C ‘Stormer’ met 600pk en het ziet er zo uit? Dan vonden we het allemaal AMG affengeil. Ondanks dat ik niet zo veel met dit type auto heb, ziet deze er best aardig uit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).