Mansory Carbonado is (bijna) uitverkocht

Auteur: , 16 Reacties

Met geld koop je geen smaak. Mansory rekent 1,2 miljoen euro voor deze Stealth-bommenwerpers op wielen, het exemplaar dat je hier ziet staan is nummer 6 van de 6.

Mehnsehrie Kehrbehnehro

Eigenlijk hebben we niks nuttigs meer toe te voegen aan deze Carbonado, behalve dan dat Mansory claimt er 1.250 pk in te kunnen leggen. Het zou mij niet verbazen als alle zes de exemplaren onder de kap gewoon standaard zijn.

Maar goed dat de velgen vijfspaaks zijn trouwens, een spaakje minder en je kreeg de hele Joodse gemeenschap op je dak.
16 reacties

6 is typisch het aantal producten dat je haalt uit een “simpele” mal, wanneer je carbon producten maakt. Bij een hoger aantal heb je veel degelijkere mallen nodig, die bij zo’n groot product om enorme investeringen vraagt.
Echt een topnaam! “Zegt u het maar.” -Doet u mij maar een lekker stukje runder Carbonado- “Mag het ietsje meer zijn?” Neen, het liefst zo licht mogelijk.
LOL @ laatste zin.
Wat een verschrikkelijk lelijke ‘weave’ in dit Carbon. Pagani is toch een ware meester in deftige carbonfibre, Mansory een ongelooflijke prutser.
@Vincegail: Het ziet er niet uit, maar om te zeggen dat het direct een ‘slechte weave’ is gaat nog wat ver. In het tunning filmpje van gisteren vond ik het lijken op een weave ontwikkeld tegen impact resistance. zoiets als dit: http://wp.nlr.nl/en/2010/06/02/nlr-and-tu-delft-significantly-improve-impact-resistance-of-composite-materials/

Of het ook structureel een goede fiber is zou ik niet durfen zeggen, het is uiteindelijk toch een tunner en daar heb ik vaak niet zo’n hoge pet op.

oh, en doe mij maar gewoon een standaard aventador, is vet genoeg ;)
@mrB: lijkt mij gewoon een groffere weave. Iets van K12, terwijl pagani K3 carbon gebruikt.
Haha die naam carbonade…
Hakenkruis velgen heel mooi…, de achterkant is ook niet bepaald mijn smaak de rest gaat nog wel. Het interieur, tsja zoals je van mansory gewent bent
@stefanos: Een hakenkruis heeft 4 poten wijsneus. Dus je moet het gewoon willen zien!
@911GT2: ik heb het over de laatste zin wijsneus.
DUUUSSEEE je vind een lambo en carbon lelijk !
je vind je zelf heel veel smaak hebben omdat je geen cent te makken hebt ?

WWHAHAHAHAHAAA dat was me reactie op je zinnetje over de velgen hahahaha
Wordt er een beetje huilerig van
Nee. Kunt overdrijven met carbon.
@renesf: de verf op een f40 is zo dun, je ziet het carbon er doorheen.
er zijn maar weinig tuners die ik mooi vindt qua afgeleverd werk…een Alpina is meestal subtiel en netjes.

maar zo een Mansory is echt het meest wanstaltige wat er is volgens mij….zij verkrachten gewoon echt autos, zo een zonde.
http://www.undergroundracing.com/vehicles/lamborghini-aventador-tt.html kunt net zo goed naar underground racing gaan dan blijft je aventador (want dat is het eigenlijk) zelfs door bouwen naar 1550PK zonder dat die bloedlelijk wordt

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).