Mansory Rolls-Royce Ghost Series II blijft superfout

Auteur: , 24 Reacties

Wie koopt zoiets?

Als je je nou toch een mooie Rolls kunt permitteren, en je wilt hier nog een eigen stempel op drukken, dan shop je even bij de eigen Bespoke-afdeling lijkt ons. Toch zijn er mensen die een andere weg kiezen. De Mansory-weg. De tuner met een carbonfetish had al een Ghost in het assortiment, maar hier kwam dit jaar een facelift van uit, en dus moest Mansory weer even aan de bak.

Het kitscherige goud bleef, en daarnaast zien we veel fijn leer in ruitvormige patroontjes. Eigenlijk wat Rolls zelf ook al kan maken, dus eerlijk gezegd snap ik deze auto niet goed. Een Phantom Conquistador of de Wraith van Mansory heeft nog iets eigenwijs, dit is niet echt onderscheidend. Maar misschien denkt het Perzische koperspubliek hier anders over.

In ieder geval blaas je een standaard Ghost in volle acceleratie voorbij, want Mansory gaf deze 50mm verlaagde hoerensloep 652 pk en 1050 Nm, royaal meer dan de standaard 570 pk/750Nm. De topsnelheid ligt dankzij een delimiter op 280 km/u. Precies waarvoor je een Ghost koopt natuurlijk.24 reacties

Het interieur is toch wel erg fraai (op de gouden details na dan) Ook deze wielen misstaan de Ghost niet. Oftewel, verander alles wat nu goud(gekleurd) is in (mat)zilver en voila!
Als ik het geld had stond deze nu voor de deur.
@nvn1993: Als ik het geld had, stond er misschien wel een RR Ghost, maar zeker niet deze voor de deur… :D
@MDA:

Als ik het geld had voor een ghost, dan zou ik die ├╝berhaupt niet eens voor de deur van Mansory zetten. Wat een wanstaltige gedrochten weet dat bedrijf toch iedere keer weer te maken.
@MDA: nog liever Casper het Spookje dan de Ghost van RR
@nvn1993: als ik het geld had, kocht ik een mustang (of twee) maar absoluut niet dit!
Die is well-and-truly verkloot, precies zoals het hoort bij Mansory.
Het exterieur is to much. maar het interieur hou ik wel van
Ik zou hem best kopen als ik de mogelijkheid had. Ik bedoel, als je zoiets koopt heb je zowieso schijt aan alles!
Je weet toch G.
Goud dus fout nuff said
Zo’n Ghost zie je gelukkig eerder in Dubai dan in Nederland. Waar smaak ergens diep onder al dat zand is weggezakt
@romeoalfa: inderdaad, doe ons maar een prius of een renault megane!!
via Android app
Extreem fout
Hier in Nederland past dit niet nee, maar voor ergens waar de zon bijna altijd schijnt is dit best een mooie wagen!
Wat nou fout? Dit ding is werkelijk waar geweldig.
Elke keer als je dit ding ziet, krijg je een glimlach.
Elke keer als iemand dit ding ziet, krijgt die een glimlach.
Perfect dus.
@gregorius: hmmm, nou smaken verschillen blijkbaar. Elke keer als ik dit ding zie, valt m’n bek open, en da’s lastig glimlachen.
Prachtig!
In deze wil ik ’s nachts naar de club gechauffeerd worden :) en overdag gebruik en een donkerblauwe standaard ghost… That’s life :p
Zum kotsen. Ik heb een paar Mansory’s in het echt gezien (en gezeten) en de kwaliteit is, gezien de prijs, bagger. Slechte afwerking, grote naden, niet goed passende delen etc.

Ook deze mag naar de schroot van mij. Een aparte Rolls samen stellen bij RR zelf om hem naar je smaak te brengen kan ik begrijpen. Maar deze infantiele bende aanbrengen op een auto van adel is het automobiele equivalent van Macallan 55 y.o. Lalique Crystal op de vloer gooien: dat je het kunt veroorloven betekent nog niet dat het gepast is om het doen.
Dit is toch wel een van de mooiere uitvoeringen van mansory! Valt me wel op dat er 2 verschillende zijkanten worden laten zien…
Kleurkeuze doet me sterk denken aan het Iron man pak:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61303FaLLmL._SL1500_.jpg
Hmmm als ik het geld Had voor een Ghost zou ik er zelf wat mooi velgspul bij kopen en het daar gewoon bij laten. Van een Rolls blijf je gewoon af…
Mansory is zeg maar de scientology kerk onder de tuners.
Ik vind hem stiekem wel mooi!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).