Gespot: een überdikke Mansory Conquistador

Auteur: , 16 Reacties

Wie een hele dikke BMW wil, moet bij Rolls-Royce gaan shoppen. Wie daar nog geen genoegen mee neemt, gaat langs bij Mansory. Deze sloep heet Conquistador.

Mansory Conquistador

Tuning is al heel snel fout. Het kleinste detail kan de hele auto verpesten, zeker als die vanuit zichzelf al tegen het patserige aanhangt. In Londen werd deze Mansory Conquistador AKA Rolls-Royce Phantom gespot. Een schoolvoorbeeld van hoe tuning ook stijlvol kan zijn. De auto steekt prachtig af tegen de stedelijke achtergrond, wat dit een set hele mooie foto’s maakt.

De matzwarte lak, fraaie uitlaatpijpen en subtiele bumperwijzigingen geven deze Rolls net wat meer aanzien. Niet dat-ie dat nodig had, maar je moet wat met je geld. Of de oranje striping nou zo’n pré is weten we niet, wat mij betreft geeft het de Phantom wel een fris tintje. Het geheel valt in ieder geval niet uit de toon, wat deze Mansory Conquistador met iets teveel goud duidelijk wel doet.

Check de spots van edwinpeek op autojunk.nl16 reacties

Ik vind RR tuning meestal lelijk maar deze staat em wel.
Maar dan liefst zonder die chrome air vent opzij en chrome plaat vanachter
Ik heb dit ding door Basil St. zien rijden en er kwamen veel gedachten in mij op. Maar subtiel?? Fuq no.
Dat matzwarte heb ik nu wel eens gezien. Probeer eens iets nieuws.
Kwam deze niet ook voor in een oud spotartikel van @appeltje? Over tuning in London.

OT: Ik vind het wel ok. Redelijk subtiel, niet over the top. Niet dat het erg mooi is. Maar gewoon ok, zoals k al zei. Er zijn ergere voorbeelden van getunede Rollsen
Lelijke velgen.
On-mansory achtig. Waren ze allemaal maar zo…
Over de auto kun je discussiëren. Maar wat een mooie foto’s zeg. Ik zeg potentieel foto van de maand.
@Kvgorp: over de foto’s kan je ook discussiëren ;) ik heb dese maand wel meer mooie plaatjes langs zien komen op AJ. En wanneer was deze geupload?
Ik vind het 3 keer niks. Zo’n Rolls gaat op matzwart en zwarte velgen echt niet vooruit, en stijlvol is het al helemaal niet.
@reventon: Helemaal mee eens. Alles waar RR voor staat wordt teniet gedaan door deze uitvoering.
Mansory en stijlvol. ‘k Wist niet dat ’t kon…
Is die oranje streep geen knipoog naar RRR. Die alle autos zwart met oranje maken?
Hoe is het mogelijk dat er toch nog iemand met gezond verstand zijn Phantom door Mansory laat tunen ! ? !

Al begrijpen de meesten wel dat Mansory in hoofdzaak naar zijn portefeuille kijkt, en daarom aan de gekste wensen voldaan wordt, ook al is het vermoedelijk min of meer tegen hun strategie.
Ik blijf erbij: Blijf als tuner af van een RR. De auto is hiervoor niet geschikt. Het verpaupert zo’n auto alleen maar, zoals imho ook blijkt uit deze uitvoering. De eigenaar degradeert zichzelf en het merk RR door iets wat op zich statig en mooi is te willen “verfraaien” door toevoegingen, die die auto gewoon niet passen.
Lelijk, RR moet je lekker standaard houden. Kloot maar lekker met 458jes.
Bij nader inzien en door hem nog eens onder de loop te nemen, heb ik zowel de standaard versie terug grondig bestudeerd, de bespoke afdeling, en de volledige Mansory behandeling. Ik moet dan ook 9000cse en stefanos gelijk geven. Persoonlijk vindt ik hem dan ook het mooist in de door Rolls-Royce zelf bepaalde bespoke uitvoering.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).