Max Verstappen en het mysterie van de verdwenen Golf GTI

Auteur: , 48 Reacties

In de reclame lijkt het net alsof Max een Audi A3 in een Golf kan veranderen, maar da's niet helemaal de reden van dit foutje...

Max Verstappen reclame jumbo golf gestolen

De Jumbo-reclame met behalve de olijke Frank Lammers onze eigen Max in de hoofdrol kan je bijna niet ontgaan zijn, de grootgrutter heeft namelijk flink wat zendtijd opgekocht bij de verschillende tv-stations om de Familieracedagen by Max Verstappen te promoten. Wie niet afgeleid werd door onze Max of Maike Meijer heeft wellicht opgemerkt dat Verstappen zijn boodschappen achterin een Audi A3 Sportback tilt, maar vervolgens een Golf GTI stilzet bij het stoplicht. Nu kan onze Max snel van auto wisselen, maar zo snel overstappen is zelfs voor onze nationale trots opvallend te noemen.

Autojunk

Heeft dan niemand op de set -Max inclusief- dan niet doorgehad dat hij in twee verschillende auto’s zit? Lijken al die VAG-producten dan écht zoveel op elkaar als de haters hier dikwijls verkondigen? Nee, niets van dat alles. Volgens de Telegraaf is de stoplicht-scene eerst opgenomen en werd de Golf GTI –met vrachtwagen en al– gestolen voor de opnames afgerond kunnen worden. Een korte check van kenteken HF-604-R bij de RDW bevestigt dit verhaal, de auto staat inderdaad als gestolen geregistreerd.

Golf is gestolen

Met dank aan Dennis voor de tip!48 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gestolen oké.. Maar nergens binnen Pon/VW was een tweede grijze Golf GTI te vinden?
@sandervzanten: ik vermoed dat Max Verstappen percies 53 minuten de tijd had om op de set aanwezig te zijn, dus dan moet je het doen met wat je hebt.
@sandervzanten: ze hebben ’t geprobeerd maar die werden telkens gestolen.
@sandervzanten: Op linked-in werd al toegelicht door de betreffende autodealer dat er op korte termijn geen zelfde auto met die kleur te vinden was. De auto was van Zijn bv. Arnhem. En zij kregen om 8u op zondagochtend een telefoontje dat hij gejat was. Om 11.00 gingen de opnames weer verder en omdat het vrij lastig is om rond die tijd een exact zelfde auto te vinden hebben ze besloten de auto te gebruiken van de occasionmanager.
@sandervzanten: Of een tweede Audi A3 sportback en je doet die stoplichtscène opnieuw. Dan maar 3 dagen later op TV. Nu zit ik steeds facepalmend te lachen om die domme video fout! 😂
@venividivici: domme video fout? Onbenulligheidje dat 2x zo veel exposure oplevert toevallig
@meneer: Kan best, maar nu mist het wel de essentie van het Jumbo filmpje voor de familie race dag aangezien het nu in de media komt om een andere reden. En nee… dat is niet vanwege de lekkere billen in het spijkerbroekje van Maike haha.
@venividivici: Kan best maar iedereen weet nu van de race dag reclame. En zo niet dan valt het kwartje nog wel omdat hij gedraaid wordt tot je er levensmoe van wordt..
OK .. Vandaar dat eeuwig armoedige petje ..
@lincoln: hij heeft er ook maar 1natuurlijk
En dan is een A3 regelen vervolgens makkelijker dan een Golf waar er vast niet nog heel veel van rondrijden….. aha..
Waarom een nieuwe Golf regelen? Dit levert toch veel meer aandacht op? Dat zie je hier meteen😉
@mp1394: is aandacht niet iets wat juist mooi uitkomt? 😅
Wordt moeilijk een grijze Golf terug te vinden.
En dan passen ze het niet even aan? Met het geld dat dat spotje gekost heeft alleen al aan zendtijd moet dat niets kosten ….
En ze konden geen andere auto vinden
Heerlijk weer die gele pijl. Schaduwtje er zelfs onder BAM!!
@redbee5: wordart all along!
Je ziet de audi alleen maar eventjes heel snel vanaf de zijkant, geen hond die het opvalt als je het niet weet… Behalve hier dan.
Was trouwens een prima match als je het mij vraagt. Golf GTI en een petje. Zoals het heurt..
Ach het is toch al een kut reclame dus dan kan dit er ook nog wel bij.
@robert110: ik vind die van O….verstappen nog erger
1 telefoontje naar AB redactie had denk ik meer opgeleverd dan een grijze Audi A3.
En met Humberto Tan in een gti over zandvoort
@bluetiger99: Ja, dat klopt! Dat zal wel dezelfde Golf GTI geweest zijn.
O Verstappen…ook hier weer.
Max had beter met zn Redbull F1 weg kunnen rijden…boodschappen krat op de achtervleugel. En een Redbull F1 is nog nooit gejat !
Boodschappen paste niet in de Golf?
@w0o0dy: volgens de meeste finnen passen er best veel “boodschappen” in zo’n Golf.
@cpp1: Wat hebben finnen hiermee maken?
Max is een geweldenaar in autootje wisselen
De vraag is wanneer de Golf GTI weer opduikt. Ik zet in op bij een liquidatie.
@circlestorm69: wist überhaupt niet dat er nog veel GTI’s werden gestolen?! Twee bekenden van mij hadden allebei een witte GTI 6 (waarvan 1 een Ed.35) en die zijn allebei gejat. De normale is destijds teruggevonden in Marseille, minder dan 36 uur later, klaar om in een boot te gaan, de Ed. 35 is nooit terug gevonden. Daarna eigenlijk nooit meer wat gehoord. Kennelijk zijn deze toch nog gewild.
Goede reclame voor Max Verstappen om jezelf te laten zien met producten van een malafide fabrikant
Tja, dat is knap lullig. Wisten de boeven dat het de auto van de Max reclame was? Misschien word hij daar wel weer meer waard van…..
ik was Wel afgeleid door Maike Meijer,daar wil ik wel een Beschuitje mee eten
Haha vond al zo vreemd! Lullig
Ah! Maike dus.. ;)

Ben ik de enigste in nederland die deze reclame nog nooit gezien had? Voor de rest vind ik de jumbo reclames wel te doen vergeleken met alle andere meuk die er te zien is. Afgezien van de “lege accu” als de motor wel draait maar niet aanslaat in de Beekse-bergen reclame.

@koeckenbacker: ik zag hem hier ook voor het eerst
Het kan erger. In de Nederlands film ‘Sint’ wordt bij een stunt met een politie auto een golf 3, golf 4, en golf 5 gebruikt, terwijl het om een enkele auto moet gaan.. Het zijn slechts enkele frame’s maar genoeg om te zien dat er 3 type golfjes gebruikt werden
Kun je nagaan hoeveel die krengen op elkaar lijken. Het was mij niet eens opgevallen dat het twee verschillende auto’s waren…
@Rick-dos: En ik sluit mij hier volledig bij aan. Heb de bewuste bovenstaande reclame al tig keer gezien. Lees nu dat het een Audi en een Golf is. Nooit opgevallen, niet gemerkt.
Waar mensen zich al druk overmaken
‘Heeft dan niemand … dan niet opgemerkt’?!
Waar z’n leeftijdgenoten bij de Jumbo de vakkenvuller zijn is Max bij de Jumbo de zakkenvuller.
HEERLIJK. geen tv hebben
Zou persoonlijk de Telegraaf niet zo letterlijk nemen als het op Verstappen-nieuws aankomt, maar goed dat jullie het gecheckt hebben.
Zou persoonlijk de Telegraaf niet zo letterlijk nemen als het op Verstappen-nieuws aankomt, maar goed dat jullie het gecheckt hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).