Max Verstappen finisht als vierde op internet

Auteur: , 21 Reacties

Pijnlijk genoeg werd hij wel onder meer verslagen door Pokémon Go.

Max

Zoekgigant Google is vandaag naar buiten gekomen met een lijstje over zaken waar wij Hollanders ons mee bezig hielden in het afgelopen jaar. De lijst is samengesteld aan de hand van de zoekopdrachten die we invoerden in Google’s zoekalgoritme. Met stip op één staat…Het EK Voetbal. Jawel, we deden niet eens mee, maar omdat het voetbal is scoort het evenement dan kennelijk nog steeds torenhoog.

Na het EK Voebel halen ook Pokémon Go en autoblog.nl de iPhone 7 het podium. Max doet dat net niet, maar met een vierde plaats laat hij desalniettemin mannen als David Bowie, Donald Trump, Douwe Bob en Prince achter zich. Ook de gehele Olympische Spelen en de Tour de France zijn geen partij voor Max. Naar verluidt staat er momenteel een file van Nice naar Monaco in de richting van Max’ huis, gevuld met vertegenwoordigers van grote bedrijven die een sponsordeal willen tekenen met de jonge Nederlander.

Omdat we een autosite zijn is het ook nog wel leuk om te kijken hoe populair de verschillende automerken waren onder ons Nederlanders. Mercedes-Benz gaat in deze categorie met de hoogste eer aan de haal, voor respectievelijk Volkswagen, Volvo, Renault, Peugeot, Opel, Toyota, Audi, Citroën en Honda. Een opsteker voor het merk met de driepuntige ster dus, met name gezien het feit dat concurrent BMW ontbreekt in de top-tien. Misschien gebruiken BMW-fans liever Bing?21 reacties

Ah daar is max alweer!

Toch een knappe prestatie, zo populair worden zo snel. Volledig terecht natuurlijk. Ik ben zelf waarschijnlijk ook schuldig hieraan. Vooral omdat geen van de andere onderwerpen die genoemd worden mijn interesse hebben.
Doet ie toch weer goed! En wie is Douwe Bob?
@pinut187: Het thee merk van een bekende koffie brander
@pinut187: jezus, woon je in China ofzo? ;)
@mercedesclk350: babi pangang tjaptjoj fu yung hai douwe Bob chi kung fu!

Dat is Chinees voor: zelfs hier is douwe bob extreem bekend hoor!
@mercedesclk350: ha mooi! +1
@pinut187: die is altijd de Bob!
@ghost: ja en hij duwt
@pinut187: dat vroegen kennelijk meer mensen zich af, gezien de zoekresultaten.
@pinut187: dat zegt de vrouw van egbert tegen haar buiten echtelijk relatie
Zo zie je maar wat zo’n knaapje allemaal losmaakt in Nederland en ook daarbuiten. Naast 17 miljoen bondscoaches hebben we nu ook 17 miljoen Formule 1 kenners.
@viezefreddyw: doe maar -1 bondscoach
Geweldige draai van max naar auto’s
Mercedes op 1? Veel mensen die een taxi nodig hadden dus…
@peug206: Ik moest toch een beetje gniffelen.
@berlinetta: mooi zo, lachen is gezond ;-)
Mercedes en Mercedes-Benz bij elkaar opgeteld natuurlijk?
@granlusso: Stom vraagteken, laat nou gewoon mijn emoticons zien of zet er een # ofzo
Hij zal er niet van wakker liggen.
dat mensen zoeken op internet naar vw, audi, volvo, renault enzo is natuurlijk vanwege sjoemelgate, de vele zoektochten naar onderdelen, reparaties en spoilers.. niet omdat het goede vauto’s zijn
Dat Max als 4de eindigd is uiteindelijk niet zo verwonderlijk, omdat de wereld uiteindelijk niet alleen uit de F 1 wereld bestaat . . . , maar het bewijst wel dat Max ondanks de gebreken bij Red Bull, uiteindelijk wel énorm goed gepresteerd heeft, ondanks zijn nog zeer jonge leeftijd, geniën zullen er altijd blijven komen . . .

Ik noem het de huidige Einstein (Albert) in de F 1 wereld . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).