McLaren 675LT Spider is met goud bekleed

Auteur: , 15 Reacties

Een echt goudmijntje, die 675LT Spider. Pica's van de machine in zijn geheel na de clique.

McLaren strooide al met een goud tintje op de persplaatjes van de 675LT Spider. Deze trend zet zich door in omgeving van het uitlaattraject. Het kleurtje is echter wat saaier. Een MSO-tint zoals we dat al eerder zagen in DIT artikel.

Neemt niet weg dat het een lekker speciaaltje blijft. De 675 pk sterke 3.8 V8 brengt de cabrio in 2,9 seconden naar de 100 km/u en in 8,1 seconden naar de 200 km/u. De topsnelheid bedraagt 326 km/u. Alle 500 cabrio’s zijn al dik uitverkocht, maar dat maakt de gallery niet minder lekker. Pica’s!

FYI: in de faptastische McLaren F1 werd ook goud in de motorruimte gebruikt. Het spul is uitermate geschikt als hitteschild.15 reacties

Gewoon al weer een http://www.kados-online.nl/-handtasjes/222-dames-handtasje.html
@ocda: Als dit een handtas is, welke auto is dat dan niet?
@reactief: Posers met muntjes kopen een mclaren en de andere obvious modellen om te flaneren dus handtas. Vraag die jongens eens om een rondje te rijden in die Apollo artikel hier boven, doen ze allemaal een Chris Evansje.
@ocda: nice.
675lt persoonlijke favoriet op dit moment!
Dan maken ze in ons eigenland toch veel mooiere auto’s.
@gerjan: Goh, echt he!
@reactief: Donkervoort of mcLaren, laat ik de mcLaren staan. Dus ja naar mijn mening maken ze in NL hele mooie auto’s
Ik moet zeggen dat ik aan het design ga wennen. Mooi vind ik het nog altijd niet, maar niet meer zo uitgesproken lelijk.
via Android app
Een metaal (goud) als hitteschild? Keramiek lijkt mij logischer.
@fabiotol: Ik ben niet bekend met de isolatiewaarden van keramiek of goud, maar ik denk dat de keuze voor goud snel gemaakt is aangezien een metaal veelal eerst buigt, terwijl keramiek direct breekt. Met een hitteschild van keramiek loop je toch het risico dat je voor een nieuw hitteschild kunt gaan als je een kerb iets te hard neemt.
via Android app
@Edge: keramiek kan ook in de zin van steenwol. Overigens zal het niet barsten in een kerb, zelfs niet bij een frontaaltje. Hier zit het bij de uitlaat, ferrari bekleedt zijn blok ermee.
Man, de 675LT is lekker. Die paar cm plus design maken mij erg hebberig!
Mooie interieur zo met al dat alcantara. Vind de auto zelf niet zo…
Persoonlijk vind ik de McLaren 675LT Coupe de allermooiste supercar van dit moment. Deze Spider hoeft van mij niet zo maar de dichte versie, wow…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).