Mercedes AMG GT krijgt een silhouet [teaser alert]

Auteur: , 21 Reacties

Het teasen gaat door, dit is het silhouet van de Mercedes AMG GT.

Mercedes AMG GT teaser

Onlangs toonde Mercedes ons al beelden van het interieur van de Mercedes AMG GT en nu komen ze met een teaserfoto van het silhouet van de toekomstige sportwagen.

Meer mogen we nog niet weten, Mercedes en AMG hebben een speciale website in het leven geroepen waarop ze stukje bij beetje de auto gaan onthullen. Het enige wat daar vooralsnog op te zien is is bovenstaande foto en dit filmpje, waarin we een gecamoufleerde AMG GT horen en zien brullen en vegen. Spannend hè?21 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
De voorlichten lijken op die van de SL
@supersim200: En de achterlichten op de S-Klasse Coupè. En het silhouet op de SLS.
Volgens mij heeft hij veel lijnen van de S klasse coupe. Mini S coupe?
@stanny:
Welke lijnen?
Hooguit kan ik zeggen dat de achterlichten vaag lijken op die van de S-coupé, voor de rest valt er geen lijn te ontdekken..
Ik kijk wel uit naar de onthulling.
@stanny: Nee, maar het is inderdaad een Mercedes.. Dit wordt een echte eigen creatie van AMG, dus het vergelijken zal wel ophouden bij de Mercedes SLS.. “S-klasse” heeft hier heel weinig mee te maken, buiten dat het de top in zn klasse is, zoals eigenlijk alle grotere Mercedessen..
@mbkevin: dan zou ik je toch eens aanraden om verder te kijken dan je neus lang is.
Tandjes, laat dat kreng zien Mercedes. Ik ben benieuwd!
Ik vind het zo als ik het hier zie een beetje lijken op een porsche achterkant en een aston martin voorkant.
@jeppie: nou dat waren bij mij de merken waarvan ik zeker wist dat ik geen enkele overeenkomende lijn zag met deze auto.. De porsche voorkant is me een raadsel en het lijnenspel van een aston lijkt er ook in verste niet op..
Ik eis een double date op video met de volgende hoofdrolspelers! AMG GT, Wouter, F-Type en Casper.
Ik heb ff mijn pro photoshop skills gebrukt om dat foto’tjs te wassen, ziet er echt een mooie auto uit!

http://i.imgur.com/8UzGCGl.png
@Apache: Ik heb even mijn pro *kuch* HTML skills gebruikt om dat fotootje van jou te embedden.
En inderdaad, ziet er écht mooi uit!
http://i.imgur.com/8UzGCGl.png
@AutomotiveDesigner: Zo lijkt ie een beetje op de Morgen Aeromax..
@TimoBac: Ehmm nee. Ze hebben beiden een lange neus en schuin lopende achterkant. Maar daar houdt het ook echt op. Of vind je een mazda mx5 ook op een aeromax lijken?
Dit moest toch de 911 killer worden? Het enige waar dit op lijkt is dat ze een 911 hebben gekilled en de achterzijde van de auto hebben vastgelast aan de voorkant van iets wat op een Mercedes moet lijken!
@rhellema:
Dat “killer” moet je ook met een pak zout nemen, dat is een term die B-journalisten gebruiken om een discussie bij hun lezertjes uit te lokken.
Afgaande op wat er tot nu toe naar buitengekomen is zie ik dit meer als een alternatief voor een F-type dan voor een 911.
Maar het blijft nog even koffiedik kijken.
Ben benieuwd ! Laat maar komen. En wanneer komt Audi of BMW met een vergelijkbaar model.??
Zeer mooie wagen zo! ben alleen benieuwd naar de koplampen… Ik zag laatst een foto op autobild van de amg gt en de koplampen vielen mij een beetje tegen… Ik hoop dat er dezelfde soort en vorm koplampen als de sl erop zitten.
Deze achterkant heeft een sterkere verwijzing naar de 300SL wat mij betreft. Los daarvan, waar is m’n bestelformulier en waar is m’n centurion card?
@E320cdi: aan de andere kant ook weer niet. Het wordt in ieder geval iets moois naast de F-Type. Van AMG kun je geen baggergeluid verwachten dus dan heb je in dit segment toch wel twee pareltjes om uit te kiezen zeg…
Een van de weinige dingen waarbij een lange neus mooi is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).