Mercedes C-klasse (W205) volgens Carlsson

Auteur: , 14 Reacties

Carlsson geeft de C-Klasse een geslaagde metamorfose. De aanpassingen doen het sportieve autohart sneller kloppen, totdat je instapt.

Carlsson kiest bij de nieuwe C-Klasse voor een subtiele benadering en dat staat hem goed. De meest opvallende wijzigingen zijn de fraai gevormde uitlaateinden, de voorbumper met dito luchtinlaten, een subtiele achterspoiler en (iets minder geslaagde) sideskirts.

Het schoeisel mag er ook wezen. Men heeft de keuze uit 18-, 19- en 20-inch lichtmetaal. Een sportievere vering trekt de C-Klasse 30 mm dichter naar de grond en hiermee sluit het koetswerk goed aan op de wielen.

Wat in mijn ogen minder in de smaak valt, is het interieur. De Duitse tuner kiest hier voor een Carlsson logo-bombardement in zowel de stoelen als de deurpanelen. Gefällt mir nicht so…14 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Ach, je hoeft het interieur niet aan te laten pakken, je kan natuurlijk ook alleen het Tupperware monteren. Ik zou het niet doen maar het ziet er niet verkeerd uit.
Ongelofelijk hoe een simpel logo die hele auto niet echt aantrekkelijk maakt. Lijkt wel een enorme puist.
@E34M5Touring:
Tja, dat wil Mercedes zo hè, na montage weerhoud niemand je ervan om de ster erop te plakken. Hetzelfde met Brabus, die kom je immers ook nooit tegen met die B op de snuit.
Weer geslaagd
Hoe verder je kijkt in de galerij, hoe lelijker het wordt, met als dieptepunt het interieur.
@viezefreddyw: Kijk jij maar is in de spiegel dan pas zie je wat lelijk is.
@amgg: ‘Kijk jij maar is in de spiegel’? Wie is kijk jij maar? En wat doet hij in de spiegel?
Ik snap niet dat iemand dit geslaagd kan vinden. Ik moet er gewoon bijna van kotsen. Volgens mijn heeft Carlsson nog nooit iets fatsoenlijks afgeleverd. Doe mij maar gewoon in de originele trim.
@mlbenz:
Vroeger, (alleen heel oude mensen weten dat nog) was Carlsson zo subtiel dat je 2 keer moest kijken wat er veranderd was.
Die kant gaan ze zachtjes weer op, ik vind dit uiterlijk minder ordinair dan AMG bijvoorbeeld. Niet dat er iets mis is met AMG, dat vind ik dan weer op de juiste manier ordinair.
Als ik dit vergelijk met Mansory of Lumma dan is Carlsson een verademing.
Vind hem best mooi..,alleen liever in ander kleurtje. Denk in zilver dat het al een heel andere auto is.
Relatief subtiel, maar wel onderscheidend. Combinerend met de kwaliteit van Hartge/Carlsson best een aantrekkelijk pakket. Een C400 met wat optische en technische aanpassingen is een leuk alternatief voordat de AMG er is.
Dit heb ik toch eerder gezien? Is dit geen repost?
zeer mooi gedaan. zeker als je je bedenkt dat deze auto pas een paar maanden geproduceerd word. NICE!
Lijkt wel zo suzuki kizashi van de achterkant

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).