Mercedes C63 AMG met blauw krokodillenleer

Auteur: , 20 Reacties

Zoals je kan zien heeft het Russische TopCar werkelijk alles uit de kast gehaald om iets speciaals te maken van het interieur van deze C63 AMG.

Als we goed kijken zien we zwart en blauw alcantara, blauw krokodillenleer, normaal blauw leer en alsof dat nog niet genoeg is is er ook blauw carbonfiber gemonteerd.

Wie de opdrachtgever is voor deze verbouwing weten we niet, maar ongetwijfeld is het een veel te rijke Rus met niet heel veel smaak. De buitenzijde van de Mercedes is niet te zien op deze foto’s, maar zal ongetwijfeld ook niet helemaal standaard meer zijn.20 reacties

Nog niet eens zo lelijk!
Niet mijn smaak, maar zeker niet lelijk!
De C staat dus voor Crocodile… 63 voor het aantal vodka shots dat de klant via z’n anie naar binnen heeft geshot altenvorens hij deze kleurstelling een goed idee vond.
@multizuiger: U bent tevreden TopCar-klant? ;-)
@roberto: Mhwa… alles waar ‘top’ voor staat vertrouw ik niet. Laatst nog in de bar vertelde een meisje dat ze een TopVulva had, gelijk naar huis gegaan. Anie is trouwens een synoniem voor anus, even voor de duidelijkheid.
@multizuiger: Weet je zeker dat het een meisje was? Meestal zijn het de mannen die opscheppen over hun geslachtsdelen ;-)

Over de anie was ik al over uit..
@roberto: het waren vast wel mannen, aangezien zijn naam “multi zuiger” is..
@st3fan: Hahaha.. oke +je
@st3fan: ahahahahahahahahahahahah +1
Ik vind het zeker heeeeeeel erg bruut!
Geld koopt geen smaak, voorbeeld 153.869 uit Rusland
Blauw? Het lijkt er meer op dat hier de beroemde paarse krokodil aan zijn einde gekomen is.
Ach…best leuk gedaan met dat geruite alcantara. Het blauw opzich vind ik niet eens zo verkeerd maar het steekt niet zo goed af bij het saaie grijs/zwart van het standaard C interieur IMO. Sowieso is een C denk ik niet de beste auto waarbij je iets dergelijks laat doen…past beter bij een CLS/S/G o.i.d. als we het bij Merc houden.

Goede zaak trouwens dat er meerdere bedrijven zijn die dit soort werk doen…Brabus kan het ook maar daar betaal je echt veel te veel voor, beetje concurrentie op deze markt kan geen kwaad (nou weet ik niet wat deze Russische tsjoenert voor tarieven hanteert maar ok).
Zal wel erg duur zijn! Blauwe krokodillen zijn tamelijk zeldzaam…..
@rovalo: Onzin, zag er net nog 1 voorbij komen.
Het was een bestelling van grote smurf.
Haha grappig om te zien, maar met krokodillen leer zou ik groen leer doen met zwart grijs of witte tinten er door heen op de deur enzo. Leuke auto dat wel
Rood lijkt me mooier… :P
Dik
Niet verkeerd, hoor!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).