Mercedes G65 AMG met krokodillenleer

Auteur: , 32 Reacties

Voetballers-met-teveel-geld alert, dit is de G65 AMG van het Russische TopCar.

Die voetballers (of voetbalvrouwen) boffen wel. Kwamen we maandag al met een ML63 AMG van TopCar, heeft het bedrijf nu ook de G65 AMG uit de doeken gedaan.

Zwart? Ja. Groot? Ja. Duur? Zeker. Zo’n G-klasse voldoet dus prima voor een voetballer of zijn kinderen-naar-school-brengende echtgenote (of echtgenoot tegenwoordig). Het standaard Mercedes interieur kon echter wel een upgrade gebruiken. TopCar ging aan de slag.

De V12-SUV werd vooral voorzien van heel veel krokodillenleer (waar hebben we dat eerder gehoord?), het dak werd bekleed in beige alcantara. Er gaan waarschijnlijk heel veel krokodilletjes in één G65 van TopCar. En ook veel manuren. Jezus, wat ziet dit er duur, afschuwelijk en vooral heel Russisch uit. Al is het natuurlijk wel leuk voor de kinderen, die kunnen op het schoolplein vertellen dat de auto van papa/mama is gemaakt van enge beesten.

Van buiten heeft TopCar een carbonsausje van Hamann over de Géé gegooid. Uiteraard inclusief de extra LED-jes om het af te maken. Originaliteit ten top, bij TopCar.32 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Haalt het niet bij walvispenis leer……heb ik gehoord.
@norge:

Klopt. Met die walvispenis leer ken je in één keer alles bekleden, met die krokodil moet je er wat meer van hebben :).
@norge:

Wat is dat toch voor ongelofelijke fout hier telkens met dat walvispenisleer.

Het is doodgewone huid van een peniswalvis.
@TomRS6:

Heb je ervaring ofzo ? Haha ! XD !!!
@norge: Van dat leer worden toch ook handtasjes gemaakt/verkocht..
Zodra je er flink op wrijft, heb je een koffer… XD
De kleurkeuze voor het interieur kan ik wel waarderen, maar het materiaal waarmee het is gemaakt totaal niet. Nee ik ben geen vegetariër.
Als je toch een foute bak rijdt, doe mij deze dan maar. Heerlijk fout!
Crocodile Dundee zou hier zijn ogen uitkijken..
Dit wil je toch niet hebben?
Ahhhh zo lekker dit niet normaal !!!!
Sinds wanneer rijden voetballers in Gtjes? De Cayenne is de ultieme voetbalhok.
@W115: of de Audi Q7 is ook erg populair bij voetballers.
THE maersk zeecontainer 65 amg!
Zo, lekker stukje krokodil hoor. Zouden ze de rest opgebruikt hebben voor het maken van die kekke tasjes, wat een wansmaak!
Heeft zelfs de allernieuwste G niet eens een elektronische handrem? Of is dat gewoon alleen voor Russische modellen?
Frankrijk heeft iets tegen koelvloeistoffen van Mercedes Rusland iets tegen de handrem van Mercedes. Klinkt logisch de Russen doen altijd alles net even wat vreemder…
@matje140: o, even zelf al wat research gedaan, (op Autoscout gekeken) en nee de nieuwe G heeft geen elektronische handrem. Ligt het toch eens niet een keer aan die gekke Russen…
Ik vind het nog redelijk netjes, hoor!

Liever krokodillenleer in de auto, dan een kroko die een hap uit je neemt…
Krokodil is best te eten trouwens.

Dit hok ziet er niet uit.
Die krokodil moeten ze maar lekker laten zwemmen enzo maar behalve dat is dit een heel erg gaaf ding!!
Krijg je hier ook een dikke gouden schakelketting bij?
De delen op de zetels mogen blijven. De rest van de krokodillen vellen moet eruit gesloopt worden en vervagnen worden door lichtkleurig leder zoals de rest van de stoelen. Dashboard evt gewoon zwart leder.
Van werkpaard naar bon-fire… Wat een gedroch -_-
chantal janzen
zou dat niet gaan ruiken naar natte krokodil
Autobloggers, technisch vraagje; op het moment zit ik zo’n 1300 km van mijn woonplaats af en kreeg ik vanmiddag de melding: abgas werkstatt, icm het motorlampje dat ging branden.. Weet iemand toevallig of ik het thuisfront nog red, of dat ik de Alhambra echt eerst even moet laten uitlezen? Wil eigenlijk morgenavond gaan rijden namelijk! Alvast bedankt voor de reacties!
@tjopstick:

Ik heb niet zo veel verstand van het technische aspect van een auto dus kan ik je niet verder helpen. Preventief had je misschien zelf wat kunnen doen in de vorm van rubbertjes, dan had je nu niet in zon lousy zevenzitter te hoeven rijden als autoliefhebber.
@tjopstick: Als ik mij niet vergis dan heeft dit met je lamdasonde bij je katalysator of je katalysator zelf te maken. Tenminste dat was bij mij ooit aan de hand toen ik nog een VAG product had.
Ik zou het risico in ieder geval niet lopen. Laat het even uitlezen en maak dan de afweging. Is het niets bijzonders dan kun je wat geruster gaan rijden, is het wel iets dan ben je blij dat je het probleem niet verergerd hebt.

But that’s just my two cents.
Heerlijk dit!
Zou mensenleer op het lijstje staan?
Schande van het krokodillenleer…
Buiten het feit om of het je smaak is (ik kan dit wel waarderen) vind ik het wel erg netjes verwerkt. Alle naden strak en mooi uitgelijnd!
Een verlaagde SUV begint toch wel heel erg op een MPV te lijken…
Over smaak valt niet te twisten, maar de kleurencombi vind ik erg mooi. Heb wel mijn twijfels over de afwerking. Met name op foto 4 vind ik de stikselnaden op de armleuning ronduit slordig. De vraag is hoe dit met de rest van de afwerking is gesteld. Hoe houdt dit leer zich na een paar jaar? Ach, het zal de eigenaar vast een worst wezen. En het water is wederom veiliger geworden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).