Mercedes GLA45 AMG is een aandachtstrekker

Auteur: , 14 Reacties

Mensen die van aandacht houden zullen deze extra dik aangeklede Mercedes GLA45 AMG ongetwijfeld geweldig vinden. Zou het soms zijn afgestemd op de Amerikaanse smaak?

Mercedes GLA45 AMG @ Detroit 2014

Uiteraard had Mercedes in Detroit ook een GLA45 AMG neer kunnen zetten die niet was voorzien van allerlei optionele pakketten, maar dat is weer zo saai.

Qua specificaties komt deze gepeperde kleine SUV redelijk overeen met de A45 AMG en CLA45 AMG. Onder de motorkap vinden we namelijk ook een geblazen 2.0-liter viercilinder met 360 pk/450 Nm die is gekoppeld aan een AMG Speedshift DCT 7-traps versnellingsbak. Het sprintje van 0 naar 100 km/u doe je in 4,8 seconden en als je lang genoeg volgas blijft rijden dan tik je vanzelf de elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u aan.14 reacties

Een sportschoen, dat is het.
@sketcher: nee, het is een auto.
@sketcher: ik zie het meer als een koalabeer in een trainingspak!
Mij wat te druk maar als reclame stuntje zeer goed geslaagd, gaaf!
4,8 sec naar de 100.. Alsof het normaal is..? Ziek snel
Een AMG? Nee zo wil ik het niet noemen..
Niks ten nadele van Duitsers, ze hebben in het algemeen karaktereigenschappen waar ik waardering voor op kan brengen, zoals discipline en ordelijkheid. Alleen enige frivoliteit is absoluut niet aan ze besteed.
@moveyourmind:
Ik wil niet onvriendelijk zijn, maar het klinkt net alsof ik iemand hoor praten over de 50’er, 60’er en 70’er jaren van de vorige eeuw. Toen golden “Gründlichkeit”, “Disziplin” en “Ordnung” nog. Sindsdien is er echt héél veel veranderd in Duitsland, hoor. Wat niet wil zeggen, dat het nu sloddervossen zijn, maar deze etiketten kun je er in vergelijking met toen echt niet meer op plakken.
Wat frivoliteit betreft heb je gelijk. Dat is eerder perversiteit geworden. Kijk maar naar deze GLA.
@9000cse: wees gerust, ik kan jouw reactie wel begrijpen. Natuurlijk zijn bij de buren de normen en waarden ook wat losser. Maar kijk alleen eens hoe de Duitsers zich op de weg gedragen, dan vind ik dat een verademing ten opzichte van hier. Maar misschien zegt dat meer over onze mentaliteit.
Vind het maar niks die gla in essen gezien als “gewone” versie maar nee Mercedes gewoon nee
Dit blijft een hele rare auto
Dikke Airmax.
een a-klasse voor mensen die niet willen bukken. Mijn ding is het niet.
Ik ben blij dat ‘ie zo snel is, hoef je er niet al te lang naar te kijken
Geen mooie vorme een plat geslagen vrouw is het

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).