Mercedes-Maybach 6 Cabriolet kan zo in productie

Auteur: , 26 Reacties

De vraag is alleen wie er eentje zou kopen.

Mercedes-Maybach 6 Cabriolet kan zo in productie

Mercedes-Maybach verraste vriend en vijand vorig jaar in Parijs met de Vision 6: een zeer extravagante coupé met al even extravagante afmetingen en enkele visuele knipogen naar het verleden. Onlangs werd de cabrioversie van deze mastodont aan het publiek voorgesteld die alleen al vanwege de lakkleur een tikkie meer geciviliseerd oogt. Waarmee we nog niet willen zeggen dat dit een simpel boodschappenkarretje is, dat moge duidelijk zijn.

Een productieversie die veel gelijkenissen met de Vision 6 vertoont zien we voorlopig niet op de markt verschijnen, maar gelukkig hebben we altijd photoshop nog! Aksyonov Nikita ging met de cabrio aan de slag en maakte er een soort productiemodel van. De flashy achteruitkijkcamera’s maakten plaats voor spiegels, de grille aan de voorzijde werd vervangen door een exemplaar dat lijkt op de exemplaren die Mercedes zelf bouwt en de koplampen zijn geschikt(er) gemaakt voor gebruik op de openbare weg.

De 24 inch megavelgen met de dunne bandjes bleven wel, waardoor helaas niemand zal geloven dat dit ding geschikt is voor productie. Maar het oogt absoluut niet verkeerd!

Mercedes26 reacties

Dit is zo gaaf!!! Zie je Floyd Mayweather al achter het stuur staan.
@fmgarcia: neen, maar ik zie me zelf wel een aantal weken per jaar achter dat stuur zitten.
@cpp1: Heb je de financiering al rond ?
@fmgarcia: Staan?! zo klein is hij niet :)
@fmgarcia: Nee, dat doet Sneijder.
@viezefreddyw: Sneijder is 3 cm korter dan Mayweather maar ik denk dat hij het geld niet heeft om er een te kopen .
@599gto: Hoezo zou Sneijder het geld niet hebben? Heeft al heel wat jaren lang een miljoenen salaris. Hij zal het niet zomaar uit zn mouw schudden, maar betalen kan hij het zeker.
@599gto: Dan ben je toch niet groot imo!
@viezefreddyw: De Maybach Xess
Ik zou zeggen maak de auto waterdicht dan kan ie vanuit een jacht naar de haven varen om vervolgens de boulevard op te rijden .
Ik vind hem echt heel fraai! Mag wat mij betreft meteen in productie.
Dat front lijkt zo wel heel erg BMW…
@mashell: dacht hetzelfde. 6 serie met iets uitgerekte grille van een aantal jaren geleden.
Ik vind de concept mooier. De koplampen van deze komen van een E- of S-klasse en is even verkleind en erop geplakt. De grill hoeft niet aangepast te worden, bumper ook niet. Prachtige auto, die concept. Bouw maar gewoon, decadentie ten top!
Ik vind ’t er echt niet uit zien.
Ik zeg doen, en maak er ook meteen een boot van….
Bouw nou maar gewoon. Dat Maybach-label is er niet voor niks.
Gadver, het origineel is veel fraaier dan dit matig gephotoshopte probeersel.
Straks te zien in Rick Ross’ nieuwe plaat
Laat het designwerk nou maar gewoon aan Gorden Wagener over. Deze aangepaste koplampen en bumper staan hem voor geen meter, dat logo voor het achterwiel ziet er goedkoop uit en ik mis handgrepen om de deuren te openen.
Mooiste cabrio sinds eeuwen…
De vraag was wie ‘m zou kopen. Antwoord:
– voetballers
– reppers
– heel rijke mensen die graag opvallen
Ga ik door voor de koelkast?
@jeroenwz: Arabieren
@jeroenwz: helaas geen koelkast. Niet alleen ben je zoals rolov zegt de arabieren (ik zou dat tot oliesjeiks beperken) vergeten maar ook de modeontwerpers, filmsterren en de verhuurders van trouw- en rouwauto’s.
Het is eerder opgemerkt, ik meen door desjonnies: 540K in moderne vorm. Ik vind deze Maybach (en ook de 500K/540K) erg geslaagd.
… huh. Een Mercedes met een BMW grille: moet niet veel gekker worden… Van voren lijkt het wel een opgerekte/ opgeleukte Z4. Jammer. Voor de rest supergave auto. Dit zou je wel eens in het echt willen tegenkomen!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).