Met een 650S Spider lach je je SUF om boetes [gespot]

Auteur: , 15 Reacties

'Schuif 'm maar achter de ruitenwisser parkeerwacht, ik kan 't hebben'.

McLaren 650S Spider

Niemand zal er na het zien van onze rijtest en het bekijken van de specs nog aan getwijfeld hebben, maar het kenteken is echt het enige dat suf is aan deze heerlijk oranje McLaren 650S Spider. Het ding vangt sowieso alle spotlights als hij zijn intrede doet in de Belgische rijkenenclave Knokke-Heist, kijk eens wat een volk er omheen staat!

De Brit werd wel op de bon geslingerd, maar volgens uploader rubinsky kon dat het humeur van de eigenaar niet verpesten: hij stond ‘vanop zijn balkon mee te lachen’. That’s the spirit. Bekijk alle foto’s op Maccajunk!

Het eerste exemplaar op Nederlandse platen checken? KLIK!15 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Doet me denken aan dit stuk http://www.autoblog.nl/nieuws/mclaren-nieuwe-techniek-maakt-ruitenwissers-overbodig-63710 over het overbodig maken van ruitenwissers. Hoe maak je dan als diender kenbaar dat je een boete uitschrijft? Rolletje in de uitlaat?
@Rudolf: Hier in Amsterdam krijg al lang geen bon meer onder je ruitenwisser.De scanauto rijdt langs en stuurt automatisch een sloeber op een scooter.Die tikt je kenteken nog eens in en checkt of er iid niet betaaldt is en hoppa; na drie dagen krijg je een acceptgiro in de bus.En aangezien ik veel in wisselende auto’s rij en niet altijd tijd heb om m’n vergunning om te zetten en het voor die € 5,- per uur nog wel eens wil gokken,komt dat wel eens voor.
@Rudolf: daar dacht ik ook meteen aan ja.
Wat een heerlijke kleur!
@meneer: idd, oranje is gewoon de enige goede kleur voor die auto, or in that case, any McLaren.
Zijn die kleuren op de foto bewerkt? Iets met verzadiging?

Indien nee: dan moet ik zeggen dat met deze kleur de 650s toch wel te pruimen is… Het wordt geen schoonheid met die neus, maar toch… de goede kleur doet een hoop
Ben ik dan de enige die het tenenkrommend vindt als er weer eens een zogenaamde ”grappige” verwijzing naar autojunk wordt gemaakt? Maccajunk, ditjunk, datjunk. De een is nog slechter verzonnen dan de ander.

On-topic: Beauty! Oranje steekt echt lekker goed af tegenover het zwart.
@kromatic:
Ja,

Als het je irriteert lees je het toch gewoon niet knul..
@kromatic: Als je hierdoor al geïrriteerd raakt dan spelen er vast grotere dingen. ga die eerst oplossen. daarna kijken of je nog zin hebt om smokalot af te zoekn. okdoei
Oeiii… Ben niet zo weg van de neus. Vond het generieke McLaren MP4 neusje en de aparte P1 neus goed bij de beide auto’s passen maar dit gaat een beetje richting kitkar P1.
Ik ben geloof ik een van de weinigen die de nieuwe neus wel een verbetering vind. Neemt niet weg dat het nog altijd niet mijn eerste keus zou zijn. Er bestaat nog altijd zoiets als een 458.
K kan idd ook nog niet echt wennen aan de neus van de 650S. Maar het oranje staat hem goed!
Prachtige foto’s. Maar op de laatste foto zie je het kenteken niet, dacht dat ik aan het trippen was haha.
Is dit de cross country versie? Staat zo hoog op zijn poten?
En wat is nou de te betalen som van de boete? :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).