MINI Paceman ‘Life Ball 2013’ levert recordbedrag op

Auteur: , 26 Reacties

Iemand vond het een goed idee om voor deze vreselijk kitscherige uitvoering van de (met afstand) lelijkste MINI ooit € 150.000 neer te tellen. Ach, het is voor een goed doel, moeten we maar denken.

Nee joh, da's helemaal niet te veel goud..

Zoals twaalf keer eerder gebeurde, werd ook dit jaar een beroemde designer ingehuurd om een MINI te pimpen, speciaal voor anti-AIDS-evenement en part time freak show Life Ball. Deze nummer 13 bracht gelukkig geen ongeluk, want de door Roberto Cavalli onder handen genomen Paceman leverde een aardige bom duiten op.

Als we zo naar het uiterlijk kijken komt deze 150.000 pegels kostende auto vermoedelijk bij een Perziër in de woonkamer te staan, inclusief ingebouwde parfumdispenser, die alleen op standje ‘veel te veel’ gezet kan worden.

Foto’s, zowel vanuit de studio als vanaf het evenement zelf (we zien onder andere Cavalli en zijn vrouw Eva bij de kitscherige homp auto poseren), vind je in de respectievelijke galleries. Ik ben even mijn ogen spoelen met accuzuur.
26 reacties

Zot zijn doet geen zeer..
Hmmm… gelukkig is er maar 1 van gemaakt
Ziet er uit als een drol
Het idee is leuk…
@felix1989: en de opbrengst ook!
Voor 50.000 flats ik precies hetzelfde in elkaar, exclusief de mini. Wat een bedrag, maarja zoals al werd gezegt. Het is voor een goed doel.
Ik zag er vandaag nog een staan toen ik mijn kind ging ophalen bij de hockey. Verschrikkelijk lelijk!
@bakkerricardo716: Misschien ben je wel jaloers?
@stirling: Hoe kun je jaloers zijn op dit monster? ‘jaloers’ vind ik sowieso wat overdreven
@stirling: Gooi voor de gein ‘jaloers’ eens door het zoekveld. Als je jaloers zou moeten zijn op alles wat deze reactie oproept, dan heb je een combinatie van ADHD, wansmaak, egoïsme en zo nog het een en ander.
Wat al zou helpen, is je proberen voor te stellen dat niet iedereen jaloers is op alles wat ie niet kan betalen.
Dankje de koekoek
Zielig stukje “journalistiek” dit. Van dat gehalte dat ik zelfs bereid ben om dat accuzuur persoonlijk te leveren. Natuurlijk kan het ook iets te maken hebben met het feit dat ik Paceman eigenaar ben, en in dat geval is mijn mening niet objectief te noemen. Maar als de blogger het mag…
@Pixed: Ik denk toch dat de meeste AB’ers het met hem eens zijn…
@sulobb: ik niet.
@Pixed: Je speel vast hockey.
@Pixed: Ik ben het helemaal met je eens!
@Pixed: Ah, dus als ik een auto niet om aan te gluren vind, dan mag ik dat niet zeggen begrijp ik… Curieus.
@sir_smokalot: Dat probleem heb ik nou ook….
Maar eh. Swag?
Ik vind bruin en goud een mooie combinatie. Het effect op de ramen is opzichtig, maar leuk. Het interieur met zijn leer, glimgoud, piaonlak en gecapitonneerde stoelen echter vind ik niets. En de Paceman staat voor mij ook tamelijk eenzaam onderaan de begeerlijkheidsladder.
@mout: In de eerste zin moet er nog een ‘g’ voor een..

Heb je vast over het hoofd gezien, kan gebeuren. Ik dacht bijna dat je het echt meende..
@felix1989: lol
Toch niet. Pakweg deze Renault in bruin zou wat mij betreft opknappen van wat (mat-) gouden accentjes. http://img.autotrader.nl/renault/scenic/renault-scenic-mpv-benzine-bruin-001–47112361-Medium.jpg
@mout: Hmmpff ik weet t niet, het heeft wel wat maar bruin past gewoon niet bij heel veel auto’s..

Er zijn uitzonderingen..
Allemachtig wat een smakeloos gedrocht, je vraagt je af of hij het expres gedaan heeft.Misschien dacht hij van zo’n lelijk bakkie kan ik toch niks leuk maken laten we dan maar….
Van het principe “less is more” heeft deze “ontwerper” nog nooit gehoord..
Ik vind de Paceman (net als de Countryman) een wanstaltig hok, maar om nou te zeggen dat deze uitvoering veel lelijker is dan de normale… nee, dat vind ik dan wel weer meevallen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).