Neem met street view een kijkje in ’t Lamborghinimuseum

Auteur: , 10 Reacties

Met een zak chips en blik energiedrank vanuit je luie stoel naar alle stieren in het Lamborghinimuseum kijken? Geen probleem. Google en Lamborghini sloegen de handen ineen, het resultaat hiervan is in street view te zien.

Voor je dagelijkse shot supercars je beeldscherm niet hoeven te verlaten, het is de droom van elke autominnende internetcowboy met agorafobie, of gewoon een terloopse autoliefhebber voor wie Italië niet om de hoek is.

Via deze link kan je een panoramisch 360 graden-beeld van het assortiment aan supercars in Sant’ Agatha Bolognese op je scherm tevoorschijn toveren. Of klik HIER en je zit direct in de showroom/in een Sesto Elemento.

Een slim idee. Je brengt je museum extra onder de aandacht, zonder dat de bezoeken er overmatig onder lijden. Wie in de buurt is, en auto’s leuk vindt, wandelt er toch wel naar binnen. Vele autojunkers gingen hen voor.

In februari van dit jaar lanceerde Porsche Nederland een soortgelijk initiatief, waarbij elke internetter via street view in diverse Porsche-showrooms een kijkje kan nemen. Ook liet de dienst de wereld kennis maken met de binnenkant van een Airbus A380 en het CERN, met zijn deeltjesversneller.10 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Best cool idee
Geweldig leuk museum. Ben er zelf in 2011 nog geweest, samen met een kijkje in de fabriek naar de toen net nieuwe Aventador.
Binnenkort ook bij McLaren… :) – https://twitter.com/McLarenF1/status/364367473782431744
En wanneer komt dit voor het huis van Hugh Hefner?
Je kan ook bij Van Den Akker via google maps naar binnen!

(adres; Steenovenseweg 1, Best)
Hoe kom je boven?
Het lijkt wel of ze de bovenverdieping overgeslagen hebben in streetview modus…
@mrdjm: Je moet op de trap klikken om boven te komen
@bullgod76: Je kan ook op de lift drukken.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).