Nieuw BP tankstation langs snelweg A4 bij Hoofddorp

Auteur: ,

Vandaag zal het voormalige Shell tankstation aan de A4 te Hoofddorp (Amsterdam richting Den Haag, ter hoogte van het brugrestaurant) worden omgedoopt onder de BP vlag.

BP A4 Hoofddorp

Bij BP Kok A4-West kan zeven dagen per week, 24 uur per dag, worden getankt. Het station beschikt over 35 pompen met een groot aantal opstelplaatsen waar brandstoffen worden aangeboden. Naast de reguliere brandstoffen en LPG, kan de weggebruiker hier ook terecht voor de premium BP Ultimate benzine en diesel. De reinigende en beschermende eigenschappen van deze brandstoffen worden onderschreven door het Duitse TŰV. Bovendien is BP Kok uitgerust met een truckdiesel-straat met AdBlue installatie. Bij een aantal pompen kan aan de pomp worden gepind.

De familie Kok – die het tankstation al jarenlang runt – heeft service hoog in het vaandel staan. Zo kan de klant kiezen voor ‘bediend’ tanken, een dienstverlening die door velen op prijs wordt gesteld. Er wordt voor klanten getankt, de voorruit wordt schoongemaakt en – indien gewenst – wordt de motorolie gecontroleerd en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Klanten betalen hiervoor niets extra. Deze service wordt verleend van maandag tot en met vrijdag van 06.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 07.00 uur tot 22.00 uur.