Nyck de Vries wint z’n eerste GP3-race!

Auteur: , 18 Reacties

Het Friese racetalent timmert stevig aan de weg in de opstapklasse.

Nyck de Vries wint z'n eerste GP3-race!

Op het circuit van Monza, waar momenteel de GP van Italië verreden wordt, boekte de 21-jarige De Vries z’n allereerste overwinning in de GP3 Series. Het talent komt sinds dit jaar in de raceklasse uit en rijdt voor het team van ART Grand Prix, dat banden heeft met McLaren.

De Vries zit dan ook in het juniorprogramma van het Britse Formule 1-team. Hij klom na een safetycarsituatie en een herstart op naar de tweede plaats. Even later was teamgenoot Alexander Albon gepasseerd en vervolgens reed de jonge Nederlander soeverein naar de overwinning. Laten we hopen dat we De Vries over een poos terugzien in de F1, al zal Spa-Francorchamps een zooitje worden als ook de Friezen naar het Ardenner circuit afreizen.18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Heb gisteren zijn biografie uitgelezen ..
Beste boek ever ..
Kan ik al zijn fans aanraden ..
@lincoln: Is dat boek ook geschreven met twee punten achter elke zin? Want dan sla ik over ..
@mikkeloentje: dan zou ik er na één zin al een punt achter zetten!
@lincoln: ha mooi!
Dat de Vries en Fries is nogal verwarrend…
@peug206: lijkt eerder op een indo
@w115: of een of andere foute volkszanger op deze foto..
@peug206:

Analfabete ouders die hun kind naar een gympie vernoemen is voor jou dan al helemaal niet te bevatten ..
Kijk, hoe meer talent hoe beter.
Ajb niet hij ook in F1. Krijg je dadelijk oorlog tussen Limburgers en Friesen. Is niet erg als je ons Hollanders er maar buiten laat anders scheiden we ons af. #hexit
Eindelijk een Nederlander die we daadwerkelijk kunnen verstaan. Prettig.
Veel mensen hebben het over het ‘talent’ van Max Verstappen maar hij is helemaal niet zo bijzonder. Er zijn nog veel meer getalenteerde rijders. Maar die komen niet uit de Verstappen familie met alle nadelen van dien.
@meridian: jongste F1 coureur ooit en daar gekomen zonder sponsorgeld. En dan zeggen dat iemand geen talent is. Jouw eisen zijn wel echt belachelijk hoog. Even los van of het Maximale betreft.
@quincy: Zonder sponsorgeld? Hij heeft een hele rijke pappa beste man, die ook nog eens zijn ervaring kan delen en de juiste connecties heeft.
@meridian: op grond waarvan vergelijk je deze twee getalenteerde coureurs?
@meridian: als je niet weet waar je het over hebt, hou dan commentaar voor je. Zelfs Lauda zei in hetzelfde gesprek als waarin hij Max een stevige(onterechte) uitbrander gaf dat Max een talent is dat eens in de honderd jaar voorbij komt. Die jongen draait mee met de absolute top in F1 in zijn 3e jaar autosport en jij zal hem ff kwalificeren als gewoon iemand net een beetje talent, niets bijzonders. Man hou dit soort oeverloze onzin voor je, je maakt jezelf compleet belachelijk.
21 jaar oud of 12 jaar oud? Door de foto erboven zou ik hem het laatste geven.
@ghost: je bent niet de enige.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).