Oakley Design wacht niet op onthulling Lamborghini Huracán

Auteur: , 10 Reacties

Een auto hoeft tegenwoordig niet meer fysiek in de werkplaats van een tuner aanwezig te zijn om opsmuk te krijgen. Zeker de Huracán bewijst dat photoshoptuning populairder is dan ooit.

De 610 pk sterke Lamborghini Huracán LP610-4 moet zijn publieksdebuut op de Autosalon van Genève nog beleven, maar het tunersgilde heeft ‘m al flink te grazen genomen. Na DMC komt nu Oakley Design met een ‘aangepaste’ Huracán. Ze geven de fonkelnieuwe Lambo een carbonfiberpakket mee dat reikt van de zijspiegels tot aan het dak, de voorbumper en de immense achtervleugel. In de wielkasten worden HRE P101-velgen geplaatst, beslist geen verkeerde upgrade.

Oakley doet -terecht- nog geen uitspraken over het aanpassen van de V10. die blijft standaard, waardoor het sprintje van 0 naar 100 km/u nog steeds 3,2 seconden in beslag neemt en de Huracán LP610-4 in 9,9 seconden van 0 naar 200 km/u blaft. De top ligt iets boven de 325 km/u.10 reacties

Nu nog hopen dat ik vanavond de 30 miljoen ga winnen!
Gwn super mooi!
-edit: mogen we een klinker kopen?-
@kaytje123: hahahaha
Tegen de tijd dat ie uitkomt weet niemand meer hoe het origineel eruit ziet. Heb al meer tjoening foto’s zien langskomen dan originele.
Wel een lekker kleurtje dit…
@Mairsil: zag je bij de murcie wel vaak ja. Maar tegenwoordig niet zoveel meer.
Hmmm dit is zo’n model dat je gewoon 33 x heel goed moet bekijken voordat je hem mooi vind. En “tuning” uhm nou boeiend hoor, de originele lijnen blijven gelijk. Ze foto shoppen wat randen en lijnen carbon en dan…. oew dik, vet, die wil ik voor kerst, zo he ik wou dat ik me rijbewijs had, mooiste auto ooit, nu moet ik een schone onderbroek, zo’n poster wil ik boven me cars bed!
@almera-ga16det: oke je krijgt een +1 vqn mij!
Oh, ze bouwen er zelf eentje?
Bij de onthulling van deze auto schreef ik dat ik hem erg op de countach vond lijken en dat ik zat te wachten op de grote spoiler achterop en de 5-gaats velgen.

Ben ik ff blij dat oakley design ook autoblog leest!
Nu nog een tuner met de juiste velgen voor mijn eye-candy.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).