Occasiontip: getunede ML63 AMG op grijs kenteken

Auteur: , 18 Reacties

Zie hier het afdankertje van een ondernemer met een gezonde behoefte aan pk's.

Mercedes ML63 AMG grijs kenteken

Het grijze kenteken is niet door iedereen geliefd. Veel mensen zijn van mening dat het oneerlijk belastingvoordeel oplevert. Natuurlijk zijn er hardwerkende ondernemers die korting op de BPM en wegenbelasting verdienen, maar er zijn ook profiteurs. En in Nederland gunnen we elkaar nu eenmaal weinig.

Maar goed, dat terzijde: een auto op grijs kenteken is doorgaans een bestelbusje. Soms worden er echter ook personenauto’s tot bestelbus verbouwd en daarvan hebben we hier een goed voorbeeld: een Mercedes ML63 AMG uit 2012. De beul heeft 115.000 kilometer op de teller, wat in ieder geval betekent dat de vorige eigenaar in een paar jaar tijd goed wat heeft afgedragen aan accijnzen. Een ML63 AMG loopt niet bepaald 1:15 namelijk. We vermoeden bovendien dat deze ML63 nog net iets meer gelust heeft dan de fabrieksopgave, want het blok is middels chiptuning opgekrikt tot 622 pk, ruim meer dan de standaard 525 paarden die normaal onder motorkap schuilen.

Mercedes ML63 AMG op grijs kenteken
Mercedes ML63 AMG op grijs kenteken
Mercedes ML63 AMG op grijs kenteken
Mercedes ML63 AMG op grijs kenteken

De auto is full options uitgevoerd, in zwarte lak met licht leer op de voorstoelen én de achterbank. Huh, achterbank? Ja, want alle spullen om de auto terug te bouwen voor een geel kenteken zijn bij de auto aanwezig. De vorige koper kreeg de financiering niet rond, dus hij is nog te koop.

Met dank aan Rachid voor de tip!18 reacties

Wat een pauper, geen v12 badges. Ik snap dan wel dat je belasting moet ontduiken om zo een auto te rijden.
Voor de snelle levering van “bijzondere” pakketjes
@volvologisch: kun je veel ‘kabouterpost’ in kwijt hoor
Als ze er nou een Snoeks wandje in hadden geknald, had je de achterlichten van je voorliggers niet constant in je binnenspiegel.. Beetje jammer zo.
Full option maar geen trekhaak, kansloos. Wat moet je nou met een bedrijfswagen zonder rukpukkel. Misschien als je een snel koeriersbedrijf hebt maar anders.
@robert110: Dat een auto geen achterbank heeft achterbank maakt het nog geen bedrijfswagen
@deuxmillecinqcentetcinq: – 1x achterbank
@2505: grijs kenteken wel
Handig om in je advertentie erbij te zetten dat je tot 28mei op vakantie bent. Scheelt toch weer 46.000euro. Alleen even een autoambulance huren en gaan…
Nee maar serieus, je wacht dan toch gewoon even 2 weken met plaatsen?
Topsnelheid 122 km/u volgens advertentie.. typo?
@entwicklung88: AMG junior uitvoering met oranje driehoek achterop denk ik
De droom van elke ondernemer :) Dit als daily, mooie Porsche als weekend bak.
Lekker veel ruimte voor mijn rolstoel. Wie weet als de berlingo af is en ik in de tussentijd de loterij win. Op dit moment nog even boven mijn budget.
Wij hadden er pas ook zo 1tje op de zaak voor reparatie. Ding stonk naar wiet niet normaal. Maar ja welke normaal hardwerkende ondernemer neemt een benzine versie op grijs kenteken.
Perfecte kamperbak! Hier kun je mooi de woonwagen mee trekken.
@oemplus: maar hoe neem je Danilo, Esmeralda en Sharon dan mee ?
En waar rij jij in?
Ik heb altijd begrepen dat wanneer je auto,s chiptuned, ze juist zuiniger worden…zal wel niet gelden voor mensen met een zware voet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).