Oh ironie… Koos Spee bekeurd voor te hard rijden

Auteur: , 35 Reacties

Hij is in elk geval wel zo sportief om dit nieuwtje zelf via Twitter de wereld in te helpen.

Koos Spee

De Landelijk verkeersofficier in ruste kachelde rustig over een weg waar een maximumsnelheid geldt van 80 km/u. Op een klein gedeelte van deze strook asfalt mag, in verband met een kruising, echter maar 50 km/u worden gereden. Nu voel je natuurlijk al op je klompen aan waar deze ontzettende thriller heengaat.

Wegmisbruiker Koos zat kennelijk met z’n gedachten ergens anders, want het ontging hem volledig dat hij een kilometer of 30 te hard reed. Wanneer hij er uiteindelijk achter kwam? Toen er een brief van het CJIB op de deurmat van huize Spee plofte. Naar eigen zeggen is de boete meteen betaald en heeft hij geen bezwaar aangetekend.

Da’s fijn, maar voortaan wel een beetje scherp blijven Koos! We snappen nu trouwens wel ineens waarom je destijds zo fel tegen inkomensafhankelijke verkeersboetes was, you sneaky bastard35 reacties

Whahahaha! Nieuwe Wegmisbruikers-aflevering: “Koos, wat doet deze man fout?” “Helemaal niets, het is gewoon een onzinnige regel.”
@dikdraak Inderdaad ik zie het al helemaal voor me haha
Levensgevaarlijk wat deze man doet, er had wel een kind kunnen oversteken! Gelijk ze rijbewijs inleveren inclusief CBR EMG cursus. Dit soort gekken horen niet op de weg.
Hij is consequent, verkeersdeelname vereist aandacht en concentratie zoals hij ons vaak heeft voorgehouden. Hij zelf verslapte zijn aandacht, ging in de fout, en nam vervolgens de volledige verantwoordelijkheid voor die onachtzaamheid door het publiekelijk te delen. Ook van zijn fouten valt te leren, zou hij waarschijnlijk in Wegmisbruikers zeggen.
@ezrider: mooi gesproken!
utr1984 via Android app
Best grappig dat ie het zelf twittert. Maar echt boeiend nieuws dit? Uh nee.
ach jee ..
is het “slachtoffertje” bezig met een charme offensief ..

wat een verschrikkelijk sportieve kerel zeg ..
en zomaar de snelheidsbelasting zonder morren betalen ..
hier kunnen wij allen een voorbeeld aan nemen ..
en hij is ook zo gewoon gebleven ..

maw .. die walgelijke kwal is aan het loeren op een ambtelijk baantje voor zijn ouwe dag ..
@lincoln: .. .. .. ..
Ik vind het een verschrikkelijke vent. Maar het siert hem wel die het gewoon. Netjes op twitter post. Want hij kan van te voren bedenken die allerlei reacties over zich heen krijgt.Dus vind het wel goede actie van hem die er gewoon voor uit komt.Hij had het ook gewoon stil kunnen houden
@raym:

kijk .. jij bent erin getrapt ..
@raym: Heb je wel eens van het woord ‘dat’ gehoord? Had 3x in je verhaal kunnen staan zodat het leesbaar was voor de buitenwereld.
-edit: nutteloze bijdrage-
@heidi: met zijn: “Ik heb de boete meteen betaald en heb geen bezwaar aangetekend”.
@heidi: Meteen betaald, geen bezwaar aangetekend en gelijk het bonnetje netjes bij de declaraties voor September gedaan.
Geheid afgerond nar beneden zodat hij geen aantekening krijgt… wie doet een WOB verzoek?
Feitelijk geeft hij hiermee dus aan dat het achteraf krijgen van een bekeuring weinig nut heeft.
@danmar: u heeft gelijk, voortaan krijgt u ze vooraf in de bus…

Getekend, Koos
Geenstijl-niveau artikel, geenstijl-niveau “reaguurders”… Uiteindelijk maar om één tweetje waaruit blijkt dat de beste man vooralsnog geen dubbele moraal heeft. Kom op, Autoblog..
@Jochempie:

dit soort lui zijn heeeeel selectief met informatie voorziening ..
hij twittert dit niet voor nix ..
@lincoln: vandaar mijn voorbehoud. Toch is het tegendeel hiermee niet bewezen.
@Jochempie: niet om het één of ander, maar die neo-nazi-achtige Griekse tuinkabouter die altijd komt uithuilen bij Spee had een ander na zo een vergrijp inderdaad het liefst publiekelijk aan de schandpaal genageld. Dus ik snap deze reacties wel……
KARMA IS EEN BITCHHHHHH!!!!
Comediemateriaal dit.
Oh Koos, wat ben je toch sympathiek, dat wil je toch zo graag hoooren ?

Theo Maassen (United Mengvoeders)
Ja maar zijn dochters mochten wel naar de MAVO
Och, wat verwacht je van een gozer die een bedrijf heeft dat ” verkeerde baas ” heet…

http://www.verkeerdebaas.nl/
geeft aan, dat zelfs de grootste moraalridder van het westelijk halfrond slachtoffer van de flitsgekte kan worden.
Je moet betalen!!!
Kennen jullie dit ? 8 km te hard even aftikken ……
Dus deze oude profiteur schuift wat afgeperst en door hem in zijn zak gestoken belastinggeld terug. Bloedirritant schepsel dat braakneigingen oproept en hiervan lopen er teveel in Nederland rond. Hypocriet.
Koos speelt met andermans leven. Wat een onverantwoord gedrag. Niet normaal meer gewoon. Ik weet wat de gevolgen zijn, de ouders van een overstekend kind zullen nooit meer slapen. Dat zou Koos op z’n geweten kunnen hebben. Ik zeg: afpakken dat rijbewijs en direct naar de tbs kliniek. Ongelooflijk wat deze man doet.
Geloof maar dat hij nachts heeft zitten zweten in bed en aan zelfmoord heeft gedacht. Tot de fatsoensrakker van zijn vrouw te horen kreeg dat hij er beter alvast vooruit voor kon komen op twitter.
Dat is dan 264 euro aub dankjewel! kijken of ze ook tegen hem hebben geschreeuwd: “er hadden wel kinderen kunnen spelen! dan had je hun dood op je geweten” deden ze bij mij wel….. onder een viaduct bij een weg waar geen voetpad is…..
En dan gaat ie stoer op TV zeggen.. ja ik rij NOOIT te hard.. rijd meestal te langzaam.. jaja jonge !!
Hij wil ook net doen alsof hij een mens is, via zijn connecties zal het bonnetje wel snel uit de computer verdwijnen. Als ik zie wat voor overtredingen veel politieauto’s maken zonder licht- of geluidssignalen, dan gebeurt dat aan de lopende band.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).