Ook in Nederland: benzinediefstal met guns

Auteur: , 32 Reacties

De benzine is aan de prijzige kant, ook al hebben we erger meegemaakt. Om goedkoop te tanken heb je nog maar twee opties: elektrisch rijden, of brandstof stelen. Je moet het maar durven.

zwaaien met benzinepistolen!

De drie mannen die in het Noord-Hollandse Middenmeer gingen tanken zonder creditcard kwamen goed voorbereid. Toen de pompbediende doorkreeg waar ze mee bezig waren en naar buiten liep om ze erop aan te spreken, werd er een vuurwapen getrokken. Hij werd bedreigd en moest de dieven laten gaan. In plaats van getraumatiseerd op de grond te gaan zitten janken, belde de moedige (maar ook een beetje domme) pompbediende de politie en gaf het kenteken door.

In de buurt van Sneek werd de vluchtauto gespot. De politie zette de achtervolging over de A7 met meerdere voertuigen in. Bij Joure werden de dieven klemgereden en omsingeld. Onder schot werden ze één voor één uit de auto gehaald en gearresteerd. De snelweg werd hiervoor een tijdje afgesloten. En de buit delen met de filerijders? Vergeet het maar! Stelletje aso’s.32 reacties

Zal wel weer 20 uur schoffelen worden voor deze idioten helaas Nederland helaas!
@onlycocksdriveaudi: Jouw username heeft G(+n) – Klasse. get it?
@fristie: nee fristie is leuk sukkel, als je het zou begrijpen mijn nickname is slechts een uitspraak van Jeremy clarkson van TG ach ja je zult de brains er wel niet voor hebben gezien je comment
@onlycocksdriveaudi: Mijn username is in ieder geval fris en beledigt geen andere AB-ers…
@fristie: nee jouw username leidt kleine kinderen af en daar krijg ik een heel apart gevoel bij zeker dat ik dan maar voor lief neem dat ik sommige mensen met mijn username voor het hoofd stoot, zelfs kaptain Audi zie ik tegenwoordig tot wat inkeer komen ten opzichte van andere merken ben blij dat ik daar aan kan meewerken
@onlycocksdriveaudi: Dafuq I just read?
@fristie: je hebt het goed gelezen en hup nu weer snel naar mama of is je ov-kaart niet geldig in het weekeinde?
@onlycocksdriveaudi: “nee jouw username leidt kleine kinderen af en daar krijg ik een heel apart gevoel bij”
Ik wist niet dat ze internet hadden in het Pieter Baan Centrum.
@onlycocksdriveaudi: weekend begint op zaterdag..
@adjudant: nou vooruit dan hij heeft tot morgenochtend 4 uur de tijd om weer heel snel onder moeders paraplu te komen
@onlycocksdriveaudi: dus rij je nou een Audi of niet??
Wat was er dom aan wat die pompbediende deed?
Of misschien ken je de bediende in kwestie, en weet je toevallig dat ie dom is. Kan ook natuurlijk!
@mout: Mee eens!
@mout: Ik ken hem niet persoonlijk nee, maar ik zou het toch niet zo snel in mijn hoofd halen om zelf op drie dieven af te stappen. Dat laat ik liever aan de professionals over, ofwel de politie. Lekker bellen dus.
“maar ook een beetje domme”
Is het soms je vriendje? ;-)
In de US werkt het systeem 100 maal beter. Tanken kan door vooraf te betalen (je betaalt 50, tankt 30, krijgt 20 terug), per creditcard (waarbij verplicht zipcode ingegeven moet worden die matcht met de creditcard. 100% traceerbaar), of een pompbediende tankt je auto
vol. Hufterrrrproof!
@ThomasBol: kijk eens aan: DIT, is nou eens een écht goed idee.
@ThomasBol: Vooraf betalen hier kan je beter een 2e hypotheek nemen.. (!)
Maar k tank altijd voor een tientje. – Lekker goedkoop.
@faalhaas:
Lol, jij tankt zeker 2 keer per dag…?
@ThomasBol: Een pompbediende werkt niet in Nederland, want dat kost extra…
“Om goedkoop te tanken heb je nog maar twee opties: elektrisch rijden..”

Als je compleet electrisch rijdt hoef je niet te tanken. Dus dat is geen alternatief voor goedkoop tanken. Water is ook geen goedkoop alternatief voor bier.
@rotarypowah: Nou ja, je “tankt” toch elektriciteit? De EV die niet aan de laadpaal hoeft moet nog uitgevonden worden. ;)
Beste oplossing is tankende auto’s klem zetten door middel van palen die omhoog komen bijvoorbeeld
In Dokkum is gistermiddag ongeveer 600 liter benzine gestolen, daders zijn kort daarna opgepakt door de politie. Ze hadden dit achterin een busje..
Zullen wel weer MOElanders zijn geweest op weg naar huis. Zo fijn die open grenzen. Fuck de EU en zet er weer slagbomen en douanebeambten neer. Scheelt een hoop stelend en rovend tuig met wapens op zak.
@midasracer:
Komop zeg alsof nederlanders zich hier niet schuldig aan maken.
Hier heb je een pomp die de foto’s van benzine dieven in de zaak ophangt en dat zijn verrassend vaak nederlandse petjes met Golfjes.
Waarmee ik dan weer niet wil zeggen dat het alleen maar zulke types zijn.
@midasracer: ik ben zelf werkzaam in de branche en kan niet zeggen dat er een relatie is tussen doorrijders en etnische afkomst. Benzinediefstal door mensen afkomstig uit het voormalig oostblok komt praktisch nooit voor, terwijl we toch dichtbij de grens zitten. Opvallend is dat veel doorrijders wel een dure auto onder de kont hebben, maar die kennelijk niet kunnen betalen.
@moveyourmind: en @jrk68. Wat mij triggert is het feit dat er een pistool wordt getrokken. Ik vermoed dat het percentage MOElanders met een wapen aanzienlijk hoger is dan Nederlanders. Ze zijn hier vlakbij opgepakt, maar op de gemaakte foto’s van omstanders is hun auto niet te zien.
@moveyourmind: ze hebben zelfs geen geld voor een parrot. Valt ook vaak genoeg op
@moveyourmind: en @jrk68. Zie je wel, het waren Polen! En na een dag al vrijgelaten. Te gek voor woorden. Zie verhaal op Geen Stijl.
Jullie hollanders vernederlandsen nagenoeg elke Engelstalige uitspraak hier op Autoblog dat het echt op geen bal trekt (bv. “Dit is hoe ik rol”), maar “geweren” vertalen jullie dan weer naar “guns” :D

Jaja haters (op z’n Engels), bring it :D
Nice, over een paar uur kan ik weer werken bij een tankstation in middenmeer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).