Ook moeder natuur haat bermgraaiers

Auteur: , 34 Reacties

Met de harde wind vandaag adviseren we je beide handjes aan het stuur te houden als je op pad bent. Maar die flinke bries heeft ook gunstige neveneffecten, getuige deze omgewaaide bermkassa.

Lol. flitser

Het leven van en BOA gaat niet over rozen. Had je je net voorbereid op een middagje lanterfanten in je VW-bus terwijl het geld met bakken binnenstroomt, waait je mobiele kassa om. Nou moet die arme man weer zijn warme bus uit om de boel recht te zetten. Potverdriedubbeltjes.

Wind - Bermkassa: 1-0

Je zal er maar net met 280 op de klok langsgeblazen zijn, dan had je je ultieme mazzel-moment te pakken. De foto’s werden gemaakt langs hardrijdersparadijs A15, de vrienden van Flitsservice doken ze op van Facebook.34 reacties

Dat heet ook wel karma.
Lijkt wel beetje op dat scenario waar die Rutger van Castricum ook een filmpje toen van heeft gemaakt, ‘flitsagentje’.
@jorisbout: moest ik ook aan denken
@jorisbout: ‘het is weer shaggietime’ hahah
Achja pakken ze volgende keer een volledige dag flitsen en hebben ze weer bingo
Wat een spektakel!
Maar hij laat ‘m gewoon liggen? Of is deze BOA z’n middagdutje nog aan het doen?
@granlusso: erm…. wie denk je dat die foto gemaakt heeft?
Schandalig dat Shell die lui op hun terrein laat flitsen. Ik had ze weggestuurd als ik daar shopmanager was.
@rufctr01: De meeste grond rondom tankstations langs de snelwegen is gewoon van de Rijksoverheid, inclusief de parkeerplaatsen en weggedeelten. Waarschijnlijk staan ze nét niet op het terrein van de Shell en valt er weinig tegen te doen.
@rufctr01: sterker nog, dit is gewoon negatieve publiciteit voor Shell. Maar ik denk niet dat ze zo iemand weg mogen sturen. Volgens mij is de grond langs de snelweg altijd van de overheid en er zullen vast bepaalde voorwaarden aan vast zitten.
@rufctr01: iets met openbaar terrein, en ik citeer een agent; je kan er gewoon opkomen zonder dat er ergens staat dat het niet mag/openbare weg
@johanhummer9: ach dan ging ik voor het lensje zitten met een stoel en een bak koffie.
@rufctr01: als er een boa staat op je terrein, heb je veel minder last van doorrijders, vandaar dat exploitanten het niet zo erg vinden.
”Nu ook hier SCHERP gerpijsd”, natuurlijk, als je elders voor 1,39 kunt tanken is 1,52 hartstikke scherp.
Buitengewoon Opsporingsambtenaar BOA
Ofwel Speciaal Opsporingsambtenaar SOA
Kom je ook moeilijk vanaf.
FLITS. En toen lag de mobiele flitspaal plat.
Het vreemde is, dat ik nog nooit een zieke geest ben tegengekomen, die er voor uit durft te komen, dit als “werk” te doen.
@melkkoe: Leuk op een verjaardag lijkt me haha. En wat doe jij voor werk uhm….
Ben ik de enigste die de term ‘bermkassa’ hilarisch geslaagd vind?
@Pixed: geslaagd vindt…dus :)
Enige… dus @Pixed:
Stelletje onvolwassen kindertjes hier. Het is en het blijft de hardrijder die ervoor zorgt dat hij een bekeuring krijgt, en niet die persoon die voor zijn rekeningen te betalen dit werk doet. Merendeel van de flitsacties staan trouwens op ANPR en niet enkel op snelheid.
@ivofga: Aah Ivo Opstelten himself op Autoblog, welkom ;)
@murkmotorsport: Of een gefrustreerde boa, dat kan ook nog..
@ivofga: jij rijdt altijd de goede snelheid en hebt nog nooit een bon gehad voor 5km te hard?
@ivofga: onder de mom van veiligheid!!! Want stel je voor, er steekt een kind over op de snelweg, of er zou zomaar iemand zonder licht daar fietsen, ai ai ai! Ga lekker in een woonwijk staan dan, ipv mensen pakken op 10km/u te hard op de snelweg. Want oh jee, das levensgevaarlijk uiteraard! ;)
@ivofga: er zullen vast situaties geweest zijn waar het totaal onnodig was om te flitsen en waaraan zij dit imago te danken hebben denk je ook niet meneer de moraalridder?
Haha karma
Nou dames: ja ik heb zelf zeker al eens een bekeuring gehad voor te hard te rijden maar daar geef ik niet iemand anders de schuld van. Het klopt dat er soms onnodig geflitst wordt maar zo is dat ook met verkeerslichten waar het op rood staat terwijl er niemand anders is die wel groen heeft. Of rijdt je dan ook gewoon door rood?
@ivofga: Heb je toevallig een Opel, een bril, een hondje, en een vrouw die jou op dit moment goedkeurend zit aan te gapen terwijl jullie samen koffiedrinkend aan de keukentafel deze berichtjes op een tablet zitten te typen ?
@senne: nee sorry. Ik ben 23 jaren jong, en heb geleerd dat als ik hard rijd ik daar ook de consequenties van moet dragen. Iets met eerlijk naar jezelf kijken ipv de makkelijkste route nemen en iemand anders aanwijzen voor je eigen fout
@senne: opel Zafira ? Of Mokka ? Voor de stoere koffie drinkende, Potter etende, bril smurfen
@TimD: ik zet mijn geld op Omega. Tenzij ik te vroeg langs de Shell kwam. Dan zet ik mijn geld ergens anders.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).