Opgelet! De A1 blijft maandag dicht tijdens ochtendspits

Auteur: , 22 Reacties

Werkzaamheden op het traject gaan niet van een leien dakje en dus is het richting Amsterdam dringen geblazen.

Opgelet! De A1 blijft maandag dicht tijdens ochtendspits

Wie morgen via de A1 Amsterdam hoopte te bereiken kan beter een andere route of de trein pakken. Richting Amersfoort zou de weg morgenochtend om 5 uur moeten worden vrijgegeven, maar in de andere richting blijft het asfalt afgesloten voor verkeer. Vanavond en vannacht is de A1 vanaf 21u namelijk in beide richtingen afgesloten.

Aanvankelijk moest het traject in de richting Amsterdam ook morgenvroeg worden vrijgegeven, maar door probleempjes met het slopen van de oude spoorbrug duurt het allemaal wat langer dan gepland. Omrijden kan via de A27, de A12 en de good ol’ A2. Houd bovendien rekening met extra drukte omdat veel mensen weer terug zijn van vakantie. Meer over de werkzaamheden bij de A1 check je hier. (via: VID)22 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Omrijden via de A27, A12 en A2??? Lol wie bedenkt zoiets achterlijks? Rijd dan meteen om via Antwerpen.
@gop1: dat is gewoon een rondje om Utrecht, dat valt toch nog wel mee? Scheelde voor mij gisteren een kleine 20 minuten. Dat heb ik eenmalig wel over voor deze (volgens mij) enorme verbetering
@gop1: Ja, dat dacht ik zaterdag dus ook. Dus toch eigenwijs binnendoor proberen te rijden (bedankt Google Maps). Kostte een stukkie naar Almere mooi 2,5u ipv 35min. Omrijden was sneller geweest…
En de kosten vallen hoger uit
Was te verwachten… Zien het morgen wel…..
dit is wat mij betreft een grote fail van de aannemer(s) en rijkswaterstaat. Waarschijnlijk te weinig uitloop ingepland in geval dat dit project zou vertragen, en nu wanneer iedereen terugkomt en terug is van vakantie en het weer druk wordt, gooien ze de A1 dicht
@arashrsf: mega project waar de beste engineers bij betrokken zijn. Dat ze iets uitlopen is toch niet zo erg.. Straks ligt er een prachtige vijfbaans weg.
@wildbeest: dat geloof ik maar zoals je ziet dus zelfs met de beste engineers vertraging opgelopen. dit project had gewoon inclusief vertraging maximaal halverwege de vakantieperiode af moeten zijn en niet op het allerlaatste moment op de dag dat het verkeer weer druk is
@arashrsf: dat moet ook maar net passen he ;-)
@wildbeest: een prachtige vijfbaans weg waar straks de hele dag traject controle en 100km/u geldt ala A2 (Als het aan de staat ligt)
Dat je zover moet omrijden toont het werkelijke probleem aan; al het verkeer moet over die ene weg. Tijd voor extra aansluiting vanaf Flevoland naar Amsterdam Noord.
De treinen rijden deze week niet tussen weesp en amsterdam, dus dat heeft geen zin… Gelukkig hoef ik pas morgenavond naar schiphol..
@lebeaunl: ik bedoel tussen weesp en flevoland e.d
Uh… Trein? Welke trein? Vanaf almere tot weesp rijden er geen treinen tot vrijdag. Bussen… Wat een chaos wordt dat weer.
via Android app
Dus Rijkswaterstaat verbetert de boel en legt er een hagelnieuwe vijfbaams weg neer en nog zeuren mensen?! Heerlijk kortzichtig Nederlands. Respect voor alle wegwerkers en ingenieurs die dit al maanden aan het plannen zijn zodat de automobilist zo weinig mogelijk hinder ervaart.
@autodrop: nou… Zo weinig mogelijk overlast had je kunnen realiseren door het werk in de weken van de vakantie te plannen en niet in het laatste weekend voor de regio.
@w0o0dy: Die weg is ook in de vakantie druk. Je kan daar niet even enkele weken het aantal rijbanen naar 2×2 terugbrengen. Dan had je de hele vakantie megafiles gehad daar. Dit veruit de beste oplossing. En voor het slopen van de brug had de weg hoe dan ook dicht gemoeten vanwege vallende betonblokken. Misschien was een ander weekend in de vakantie handiger geweest ja, maar dan waren er weer mensen die hun vliegtuigen missen. Je kan nooit iedereen tevreden houden.
Ah, de bekende “meerwerk truc” is uit de kast gehaald!
Dagje vrij nemen, lekker uitslapen en dinsdag lekker doorrrrrr
Tja het is even kudt, maar we krijgen er wel wat voor terug. Kudos voor rijkswaterstaat die dit in een weekend even fixt. De gemiddelde afzetting door werkzaamheden van gemeenten is geloof ik 3 weken. En het enige wat ze dan doen is 4 drempels en een stoplicht plaatsen.
Kom daar toch niet..
‘de weg om 15:00 uur weer volledig te openen. De eindtijd is verschoven naar 16:00 uur.’

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).