Oud-coureur moet ex 1 dollar betalen na spionagepraktijken

Auteur: , 23 Reacties

Driemaal raden waar de dader precies vandaan komt.

Oud-coureur moet ex 1 dollar betalen na spionagepraktijken

Dit is natuurlijk een inkoppertje. Tegenwoordig duiken er nog wel eens lugubere verhalen op aan onze kant van de plas, maar veelal zijn de coureurs te intensief met trainingen bezig om zichzelf in moeilijkheden te werken. De enkele keer dat we een dergelijk verhaal voorgeschoteld krijgen, komt de coureur uitgerekend uit de Verenigde Staten. Dit geval is geen uitzondering op deze regel.

Jawel, ook dit verhaal vindt plaats in ‘Murica. We dansen gezellig verder op het koord der voorspelbaarheid, want in het specifiek heeft deze coureur een verleden in de meest Amerikaanse raceklasse op aarde: NASCAR. Nu heb ik persoonlijk geen problemen met deze vorm van autosport, maar het zegt wel een hoop dat over het soort karakters dat NASCAR aantrekt.

Greg Biffle, die tussen 2002 en 2016 in de hoogste klasse van de immer linkssturende sport uitkwam, is na de scheiding van zijn echtgenote door haar voor de rechter gesleept om een merkwaardige reden. Volgens zijn ex-vrouw, Nicole Lunders, zou zij door hem zijn bespioneerd met camera’s in de slaap- en badkamers. Biffle ontkende dit stellig. Hij beweerde dat hij de camera’s met behulp van een toenmalig collega had opgehangen, omdat hij er van overtuigd was dat zijn diensmeiden van hem steelden.

Omdat diezelfde camera’s – per ongeluk of expres – beelden hadden geschoten waarop zijn ex-vrouw naakt te zien was, had de dame voldoende reden om een zaak aan te spannen. Echter blijkt dit inmiddels enigszins tevergeefs te zijn geweest, want na het oordeel van de jury uit Noord-Carolina (komt ‘ie) hoeft Greg slechts het symbolische bedrag van 1 dollar over te maken. Dit terwijl de vrouw inzette op liefst 5,5 miljoen dollar (!) voor haarzelf en daarbij nog eens 3,4 miljoen dollar (!!!) voor haar moeder eiste.

Lunders hoeft zichzelf echter niet helemaal voor de kop te slaan, want Biffle is uiteindelijk wel akkoord gegaan om haar kosten van de rechtszaak te betalen. Dit is nog eens 250.000 dollar. Klein detail: via diezelfde camerabeelden ontdekte Biffle uiteindelijk ook nog dat zijn vrouw (nu ex) vreemdging met haar tenniscoach. Het moet niet gekker worden. (Bron: ESPN)23 reacties

komkommertijd?
@realhustler: die komkommer kwam ook nog in beeld ja.
Tsja , extreem grote komkommers , het lijkt wel of ik hier bij Panorama of Libelle beland ben.
Weer een nieuwe aflevering van Autoblog-boulevard
Maar wacht even, waar komt die moeder vandaan? Stond die ook met haar blote poes op Biffle’s opnamen?
@edge: Misschien heeft schoonmoeders wel niks gekregen omdat er helemaal niks te zien op de video doordat de poes verscholen zat achter een half bos op de erfgrens.
@moveyourmind: daaammnnnn 👍🏾👍🏾
+250K?
Dat de dienstmeisjes van je stelen.

First world problems.
Umm dus op de tapes is te zien hoe mevrouw naakt gaat, maar ook hoe ze vreemd gaat. Lijkt me hier in nederland dus gelijk al een verloren zaak…
Soms gaan ze ook rechtsom hoor!!
Maar dan heeft die tenniscoach ook recht op een dollar, want die is vast ook met z’n blote tennisballen in beeld geweest…
Maar stalen (!) die dienstmeisjes nou? Zijn toch belangrijke vragen waar ik mee blijf zitten.
@hehe: Nee, die waren ook naakt. Dat was de reden voor de camera’s.
Steelden???
In je eigen huis mag je toch zeker ophangen wat je wil?
@w115: Jep. Ook jezelf.
Only in America…
@zwannes: Nee hoor, dit komt overal voor. Ik weet nog goed toen ik als 2e-jaars rechtenstudent mijn eerste stage ging lopen bij een advocatenkantoor. Kwam een cliënt binnen. Hij en zijn vrouw werkten allebei bij hetzelfde bedrijf en de man vermoedde dat zijn vrouw vreemdging met haar baas. De man had een camera opgehangen in zijn eigen kantoor en ja hoor: op de beelden was te zien hoe zijn baas en zijn vrouw seks hadden op het bureau van die man. Hij wilde niet meer werken daar en wilde vertrekken met een zo groot mogelijke zak geld. Was een leuke eerste stagedag.
immer linkssturende sport …… ik geloof dat er één circuit is waar ze immer rechtsgestuurd rijden. Weet nu niet direkt welk ovaal dat is.
@ericc: op het zuidelijk halfrond vermoed ik…
Only in America: vrouw gaat vreemd, wordt gesnapt op camera door manlief: wint rechtzaak. Ik zeg: royalties zijn betaald, publiceren die video, zal haar leren !
En de echte winnaars zijn wederom de advocaten.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).