Pagani Huayra krijgt een dikke stereo-installatie. Is dat zinnig?

Auteur: , 35 Reacties

Je zou zeggen dat mensen die een Pagani Huayra kopen dat vooral doen om te genieten van het weggedrag en het heerlijke geluid dat de V12 van AMG produceert. Niets lijkt minder waar. Tijdens de autoshow van Genève zal Pagani namelijk een Huayra onthullen die voorzien is van een super-de-luxe soundsystem van Sonus Faber.

Pagani Huayra met Sonus Faber sound

Tsja, sommige mensen willen nou eenmaal altijd iets meer hebben. Het systeem van Sonus Faber is ontworpen met de gedachte “Licht & krachtig” in het achterhoofd. Het vermogen van het systeem is 1200 Watt en dat schijnt het driedubbele te zijn van het vermogen van de standaard stereo.

De prijs is nog niet bekend, maar zal ongetwijfeld astronomisch zijn. Eerlijk is eerlijk, het ziet er wel verdomd goed uit en dat is natuurlijk ook iets waard. Jaren geleden (2008) heeft Pagani ook al eens een stereo-installatie voor in de woonkamer gepresenteerd. (via: gtspirit.com)

Pagani Huayra met Sonus Faber sound35 reacties

Ja top! Die sportauto’s met slechte/geen radio is ook niks.
Je betaald toch genoeg.
Die turbo Pagani maakt weinig herrie als je er rustig mee rijd, dus zo’n goede set lijkt me inderdaad wenselijk.
Ene kant ziet t er wel dik uit, andere kant beetje 100%tuning.. Liever het (motor)geluid van de Zonda!
Sonus Faber is wel een topnaam. Mooie match, de marketing van beide merken zal wel een lichte bolling in de broek krijgen…
@Svenska_Aeroplan_AB:

jij bent nogal into die meuk .. toch ..
wat moet je met 1200 Watt in een auto ??
@lincoln: ik ben into ‘die shit’ en into marketing zoals je weet. De 1200 watt is meer marketing… ;)
@lincoln: watt zegt evenveel over de herrie als pk over de 0-100 tijd.. daarom is de vergelijking met een “standaard” stereo ook onzinnig
Alleen nog een microfoon naast de uitlaat hangen, aansluiten op je aux en BLAZEN MAAR!
Overbodig in zo’n auto.
Net zoals de auto zal het geluid schitterend zijn.
Ik vind die bulten achter de hoofdsteunen echt niet mooi!
& zeker niet nodig, ik neem aan dat standaard wel deftig genoeg is. Want geluidsisolatie van buitenaf heeft zo een hypercar niet veel, zeker niet met een 6L V12 biutorbo achter je rug!
@vale46: sluit ik me bij aan. Doet me helaas heel erg denken aan die Volkswagens en Fords met enorme stereo installatie achterin en op de plek van de achterbank die altijd op tuning shows staan. Vaak met een foeilelijk exterieur en standaard techniek onder de kap. Dat is ten eerste één van de redenen dat ik er niet meer heen ga en ten tweede de reden dat ik er altijd straal voorbij liep…
Ik hoop dat dit niet het speciale model is dat ze gaan voorstellen en geteaserd hebben. Daar verwacht ik toch iets meer van
@adyton: dat is het waarschijnlijk wel. In die teasers waren ook speakers te zien.
@robbie: Dat is een teleurstelling.
Kunnen ze mooi het uitlaat geluid verbeteren…….
Dat word pompen met die subwoofer!
@jeroen92: heb jij het geld dan Zorg ik wel voor muziek
@ronaldddvos: Heb geen geld voor een Pagani, wel voor een ander merk met de letter P. En daar zit ook een pompende bas in ;)
slaat nergens op.
gewoon genieten van de heerlijke, epische turbo-sound van dit ding!
love the Huayra, love the Zonda..
Pagani <3
Twee italiaanse prachtmerken, Very Nice!
ook al is het licht & krachtig, het zal nog altijd te veel wegen voor zo’n auto!
@RazorHead:
Ah de Huayra kan het hebben.
Al zal het wel goed klinken en zo, zo’n ding zorgt enkel voor meer gewicht.
1200 watt !!
wat moet je daar in hemelsnaam mee ??
@lincoln: muziek luisteren
@ronaldddvos: niet te grappig, jongeman.
Zo’n geweldige auto. Zo mooi gemaakt tot in de kleinste details en dat zal waarschijnlijk ook gelden voor het audiosysteem. Als ik het geld had wist ik het wel.
Is dit het grote nieuws dat Pagani brengt op Geneve?? Een radio-update? Mag toch hopen van niet..
Dat heeft totaal geen zin. Ben geen fan van audio in auto’s met een goed motorgeluid. Meer dan de motor heb je dan niet nodig als muziek. Is dan ook het laatste waar je mij geld aan uit zult zien geven bij een auto.
het interieur is sowieso al een minpunt, net als spyker too much en dan wordt het al snel kitscherig……dus het past helemaal bij de foute tuning die dit soort audio aantrekt..

ik las een duits blad met aventador tegen ferrari tegen huayra tegen ruf, echt hoewel die huayra buiten best mooi is koop ik liever de andere 3 voor datzelfde geld.
@niex: Jij valt dan ook niet in de doelgroep van Pagani.. de potentiële kopers denken niet; of het één, of het ander.. die kopen ze allemaal
Niks op tegen, handig voor als je eens van je favoriete muziek wil genieten in wellicht zeer hoge kwaliteit, maar niet aanzetten als je aan het rijden bent…
Wow, als ik het geld had zou ik het zeker nemen! Sonus Faber is echt een hele goede naam wat audio betreft. Ik wou dat ik het geld had om een paar speakers van Sonus Faber te kopen. Zelf heb ik KEF en dat zijn ook erg mooie boxen, maar KEF met Sonus faber vergelijken is alsof ik Porsche met Pagani vergeleek.
Toepasselijk design. Meer is er niet over te zeggen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).