‘G’d up’. Mansory tunet Mercedes G-Klasse. Opnieuw

Auteur: , 19 Reacties

Omdat 'subtiel' bij Mansory past als een juten zak in Kate Middletons garderobe, komen ze met dit zwart-witte sneeuwmonster op de proppen, dat de Yeti (niet de Skoda) terstond al trillend voor minimaal een eeuw naar zijn grot jaagt. That ride is banging, G.

Mansory is het trouwens pertinent oneens met de aantijging dat ze niet-subtiel zijn. Volgens hen kenmerkt de wagen zich juist door zijn sporty elegance. Kijken we naar dezelfde auto?

Hoe dan ook, de met carbon volgestopte creatie rolt op 23 inch, met hieromheen ultra-high-performance 305/30/23 Vredestein Ultrac Vorti-rubber. Geen woord over mogelijke vermogensstijgingen, wellicht horen we daar later over.

Aan de zijpijpjes te zien is dit fotomodel onderhuids een G63 AMG. Hopelijk revt hij niet te hard daar tussen de besneeuwde bergen…Onthulling van deze derde Mansory-G, na de Couture en het Russenmodel, in Genève.19 reacties

Ik kan maar niet begrijpen, waarom mensen hiervoor hun portemonnaie trekken. Imho maak je de auto hiermee alleen maar minder waard.
@9000cse: Nee man, deze auto is voor de ekte G’s
@9000cse: ik zal het je het uitleggen. Russen willen altijd iets unieks. Er rijden al duizenden G-klasses rond in Moskou, dan wil je denk ik wel iets anders. Hetzelfde geld voor de andere landen.
Andere motorkap en het ziet er smaakvol uit.
Ze zijn de logo voorin vergeten.. Dat zou hem mooier maken.
@marokkaanseheld: is een lichtgevende ster ;)
@marokkaanseheld: is een oplichtgevende ster ;)
@AB, in de app zei hij dat hij m’n reactie niet kon versturen kijk ik op de pc..
@jeroen92: zelfde probleem hier.
@jeroen92: oplichtende*
Een spoilertje voor wat meer neerwaartse druk… (facepalm)
Het valt best wel nog mee. Mr mooi is anders. En weer die afschuwelijke zwarte motorkap. Wanneer stippen tuners daar nu eens mee?
Ik vind dat Mansory redelijk werk heeft gedaan. Ik vind hem niet TE erg of heftig in vergelijking met andere G-klasse’s.
een g klasse tunen is net als dat je een oma van 80 een borstvergroting geeft
dat doe je niet
De standaard G heeft best nog wel wat aantrekkingskracht maar dit onding niet.
Overdaad schaad, is dat nu zo moeilijk te begrijpen voor sommigen?
Wouw, wat voor opa zonder fotoshopkennis hebben ze deze foto’s laten bewerken? 1 blik op de 3e foto, en je ziet meteen dat er helemaal niks klopt van die velg. Zijn gewoon gekopieerd zonder na te denken over de hoek vanwaar je naar de foto kijkt…
Andere koplampen en in 1 kleur gespoten en dan kan hij best wel vind ik.
Alweer zo’n rot bak. Ik wil gewoon een G met stalen balken als bumpers, zwart kunstof rond de spatborden en koplampen, stalen velgen, een simpel interieur met een bank twee stoelen een pook voor de lagen en een pook voor de hoge gearing een stuur een paar meters en een radio. Difflocks etc de hele mikmak. En een beetje verhoogt, een klein beetje maar. Dak rek erop en reservewiel op de achterdeur. Niets lere zooi lichtmetaal en sportbumpers de waare aard van een G licht in de modder niet op de snelweg.
Ik vind de kleurstelling nou juist wel oké eigenlijk.Motorkap iets te veel van het goede, velgen acceptabel, ik mis verstralers op het dak en het inderdaad het dak rek. Al met al, mogen ze hem best hier voor de deur afzetten met sleutels.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).