Parkeergarage in Cannes heeft een blubberdikke inhoud

Auteur: , 14 Reacties

Als spotter voel je je in sommige parkeergarages als een kind in een snoepwinkel, bijvoorbeeld in dit Zwitserse opslaghok. Maar 600 kilometer zuidelijker is het ook goed toeven, getuige deze spots uit Cannes.

Supercarcombo's. Omdat het Cannes.

‘Moddervet’. Deze aanduiding toepassen op je vriendin of dat biggetje aan de bar levert je geheid, om Willem uit de Graafsewijk te citeren, ‘een paar patsen’ op. Doe hetzelfde bij auto’s, en de eigenaar neemt het je doorgaans met een gestreeld ego in dank af. Wie zei er dat vrouwen en auto’s veel overeenkomsten vertonen?

Toen onze bezoeker joeryw voet zette in bovenstaande parkeergarage uit Cannes moet hij ongetwijfeld een ardige grijns op zijn gezicht hebben gekregen: een Aventador, R8, een California, MP4-12C, spul van Aston Martin, Maserati, het staat allemaal in deze groot uitgevallen schatkist. Oh, en is dit drietal pooierwitte aso-containers door Hamann aangepast?

Opvallend is wel dat nagenoeg alles een Duits kenteken heeft. Weet je zeker dat je aan de Cote d’Azur was, en niet per ongeluk aan de Noordzee, joeryw?

Het blijft een fijne strook land, die enkele tientallen kilometers Franse Middellandse Zeekust tussen Fréjus en Italië. Check de foto’s op supercarjunk!14 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Wat een heerlijke combo’s. Mooi dat de Duitsers ons dit allemaal laten zien. Ik geef ze groot gelijk om naar Cannes op vakantie te gaan.
HH (HanzeStadt Hamburg) maar veel hebben ook allemaal AA. Staan die laatste 2 letters nog ergens voor?
@eilandernick: Alcoholics Anonymous.
@eilandernick: Achter de afkorting voor stad of regio (max. drie letters) mag je in Duitsland, voor weinig geld, zelf je kenteken samenstellen: tot twee letters daarna tot vier cijfers, echter nooit meer dan acht posities totaal.
AA.. De beruchte verhuurboer van o.a. de Bugatti Veyron. http://www.aaarentcars.com/
Kleine greep? Ik moet naar Cannes!
De HHAA wagens in Cannes en omstreken zijn van een verhuurmaatschapij.
@OJSpots:
Grappig, daarom zie ik ze dus zo vaak (zag zondag nog die bentley cabrio en die lamborghini rijden, die lamborghini veroorzaakte bijna een ongeluk bij de afrit). Welke maatschappij is dat eigenlijk?
Supercars in cannes… Cannes het nog voorspelbaarder?
Grappig, daarom zie ik ze dus zo vaak (zag zondag nog die bentley cabrio en die lamborghini rijden, die lamborghini veroorzaakte bijna een ongeluk bij de afrit). Welke maatschappij is dat eigenlijk?
@super: AAA Rental
Beter dat ik er over een halve maand zit !
Inderdaad huurwagens… Staan daar altijd als ze niet verhuurd zijn…
Het was zeker niet aan de Noordzee nee! Daar is het niet zo’n mooi weer! Haha

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).