Deze RS6 is gebruikt om onderbroeken te jatten

Auteur: , 19 Reacties

Met deze RS6 zijn wat avontuurtjes beleefd.

Helaas heeft de Audi RS6 geen al te beste reputatie en deze auto bevestigd nog eens het zwarte imago van de auto. Er is nu een Nederlandse RS6 Avant opgedoken die ook wat spannende tijden heeft gekend. Zo heeft de deur aan de bestuurderskant een forse deuk. Hier zat ooit de neus van een politieauto. Daarnaast beschikt de auto over de nodige kogelgaten. Het maakt de auto tot een grillige occasion.

De Audi komt uit 2003 en heeft slechts 106.003 kilometer gedraaid. De auto mag dan de nodige schade hebben, het is een wonder te noemen dat ‘ie überhaupt nog onder ons is, gezien het verleden met Audi’s die door plofkrakers zijn gebruikt. De motor zou geen fysieke schade hebben opgelopen, wat een voordeel is. De boefjes zullen de auto echter niet warm hebben gereden.

De betreffende RS6 werd niet eens gebruikt voor een ramkraak. Het waren dieven die in oktober 2017 in een kledingzaak te Oisterwijk hadden ingebroken. De politie arriveerde terwijl de inbrekers nog bezig waren. Snel stapten ze in de gestolen Audi, met een achtervolging tot gevolg. Ondanks schade aan het voertuig vanwege een ram van een politieauto, wisten de verdachten te ontkomen. De auto werd later teruggevonden in een buitengebied in Berkel-Enschot.

De RS6 Avant zal door middel van een veiling van de hand worden gedaan. De station staat in Barneveld. De kavel kun je hier bekijken.

Met dank aan Roy voor de tip!19 reacties

Ik snap die idioten echt niet. Ben benieuwd wat de rest hier zou gebruiken voor dit werk. Ik een p100d met een sinaasappel tussen het stuur. Kan je ten minste schieten op je achtervolgers.
@fmgarcia: een beter stel hersens. Krappe straatjes + kraaienpoten en je komt een heel eind. Ze kunnen niet overal zijn.
@Stefje: dat zie je aan die juwelen roof bij dat vliegveld. Die hadden eerst hrt politiebureau met kraaienpoten gesaboteerd en na een half magaziin uit de AK haakte de heli ook af

Hollywood taferelen in ons landje.
Tevens zijn de badges op zeer professionele wijze eraf gehaald.
@720s: nurgburgering
kogelgaten ogen wel een stuk realistischer dan de stickers van Halfords!
accentueert mooi je andere “you better think twice, because I won’t” sticker.

Zonde dit, lijkt me knap pijnlijk voor de vorige eigenaar.
Ik weet nog wel een hele mooie Volvo te staan in Oisterwijk
Kopen. Niks meer aan doen. Normaal mee rijden en nooit meer problemen dat ie gejat wordt. Restecpa !
@fiero: ik zou op zn minst ff zorgen dat die deur weer dicht kan, geeft zon herrie op de snelweg anders
Toen audi’s nog mooi waren!
Nieuwe deur, kogelgaten dichten en je hebt weer een mooie bak.

Maak me alleen meer zorgen om dat sleepoog wat nog vast zit voorop. Een kan, normaal gesproken, toch niet gesleept worden?
Dat stuur is wel echt p*rno
@nopetrolnofun: toen al met flippertjes. Heel netjes inderdaad!
Met een nieuw voorspatboord, voorportier en een nieuwe kofferklep ben je al eem heel end volgens mij. Verder is best netjes. Vooral het interieur
@ko4n: Gratis hint: Als er kogelgaten in het plaatwerk zitten, is er binnenin ook nog wel wat te klussen.
Ziet er vermoeid uit.
Wel raar. toen we 16 waren waren we het unaniem eens dat ontkomen aan de politie op een crosser oid een heldendaad was. Wat heeft ons tot inkeer gebracht?
@hoofd: ach, denk dat we allemaal wel ’s een potje ‘get away’ willen spelen :) Probleem hier is meer dat ze niet met een uitgevijlde carburateur rond reden natuurlijk maar op hoger niveau stout waren.
Daarbij was het natuurlijk een veel grotere uitdaging om met je gekietelde tweetakt een 1100cc BMW vóór te blijven. Zo’n RS6 is wat dat betreft voor mietjes!!
@davelepeef: Ook dat is waar. Wij wisten overigeens precies welk steegje je moets hebben om te ontkomen aan de politiemotor. :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).