Politieagent komt vast te zitten in VW Transporter

Auteur: , 19 Reacties

Je belasting-Ekkermannen hard aan het werk...

Popo

Een koddig incident waarbij twee koddebeiers betrokken waren heeft zich gisteren afgespeeld in Maassluis. De twee platte petten waren uitgerukt voor een burenruzie. Toen de agenten op de plaats des onheils waren aangekomen en in ware A-team stijl uit hun busje wilde springen, bleek één van de agenten vast te zitten. Een politiewoordvoerder liet aan RTL weten:

“Het slot van de achterdeur was kapot gegaan. De agent zat daardoor vast achterin de bus.”

Het gerucht gaat dat door de hilariteit die hierop volgde de kibbelende buren direct hun fittie hebben bijgelegd. De agent heeft enkele minuten opgesloten gezeten, voordat een collega hem met hulp van wat omwonenden wist te bevrijden. De bus moest hierbij wel opengewrikt worden met het gereedschap dat doorgaans geassocieerd wordt met de traditionele vijanden van de politie, namelijk een stinger-radardetector koevoet. Daarbij moest wat grof geweld worden gebruikt, waarbij de onfortuinlijke bus ongetwijfeld beschadigd is. Maar goed, daar hebben we accijns, MRB en CO2 heffingen voor en iedereen heeft wel eens zo’n dag, niet?

Gelukkig is de de agent nu weer vrij, zodat hij zich kan toeleggen op het in de kraag vatten van autodieven.19 reacties

Kwamkwammer nieuws..
Jep. Dat is grappig om te zien.
Ja, die aanbesteding is terecht naar Pon gegaan: echte kwaliteit die VW’s. Al die verhalen over door Pon gefinancierde jachten met gevuld met hoeren zijn echt onzin ?
Ruzie opgelost. Prima gewerkt dus :)
Mooi verhaal toch?
Wat deed die agent achterin de bus vraag ik me dan af….?
De popo komt ter plaatste en probleem is opgelost. Super toch
Snap niet warom je “provocatief” begint over “onze belastingcenten”. Beetje populistisch.
@jipino: Had jij dan een breekijzer tussen je deur gezet? Of toch gezocht naar een oplossing met minder schade zoals ieder ander die het zelf mag betalen.
@jipino: een beetje?
Is eigenlijk iets wat niet zou moeten kunnen gebeuren bij een hulpverleningsvoertuig. Maargoed, Pon verdiend weer wat met de reparatie dus daar kunnen ze tevreden zijn.
De vraag die bij mij opkomt, wat deed meneer de agent achterin de wagen?
@ronaldddvos: nou als er al 2 voor zitten lijkt mij dan moeilijk om dan op de andere de schoot te zitten.
why moet gelijk voor een paar 100 euro aan blikschade gemaakt worden? Hadden ze niet ff langs de dealer kunnen rijden, die had vast een goedkopere oplossing gehad…
@entail:

Dat vraag ik me inderdaad ook af. Kon dit niet even subtieler opgelost worden? Als er agenten achterin zitten rijden er dus minimaal 3 mee. Dan laat je die andere 2 ff de boel sussen (en eventueel een extra auto opvragen). Daarna rij je een keer langs de dealer/garage en kijk je daar verder.
@timberleek: Op zaterdagmiddag? Ik denk dat de meeste werkplaatsen dan niet thuis geven, het overhemd uit de showroom bij de dealer zal je niet kunnen helpen. Of had je de agent tot maandag willen laten zitten?
@metalmike:

Ik ken zat garages waar ze op zaterdag regelmatig aan het werk zijn. Anders evt een anwb achtige dienst.
De schuifdeur en achterklep wilden beiden niet open? Vreemd

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).